Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddělení doktora Horsta Schrödera získává těsně před vyplutím Lodě snů na Papuu-Novou Guineu průbojnou, možná dokonce až příliš horlivou posilu v podobě Hanny Lauterbergové. Schröder z ní není příliš nadšený, ovšem jen do té doby, než musejí společně zareagovat na domnělé tísňové volání. Oba lékaři se na otevřeném moři dostanou do rukou pirátů a Hanna zde dokáže, co v ní skutečně vězí...
Zatímco manželský pár Dirk a Erika Müllerovi zažívá v džungli dobrodružství při pátrání po farmaceuticky zužitkovatelných rostlinách, které by měly účinky na zastavení padání vlasů, dochází na palubě ke shledání Dietera Holzmanna s jeho láskou z dětství...
Něco podobného čeká i zdravotní sestru Sarah Richterovou. Její prvotní starosti se týkají sice medikamentů určených na Papuu, ale těsně před vyplutím se setkává s Knutem Bachem, s nímž měla před lety tajný, ale nenaplněný milostný vztah. Dostanou druhou šanci? (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Pobavila mě hláška "Nemá rád stejně staré ženy, tvrdí, že je vedle nich starý".Jediné co funguje je atraktivní prostředí (těžko říct, kde to bylo točeno). Jinak to má všechny znaky telenovely. Ona:"Už chci mít v životě jasno". ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR, SPOJLERY, JEDEN ZA DRUHÝM. Tak tohle bylo už moc i na mé k žánru pozitivně naladěné večerní rozpoložení připravené na relaxační lobotomii formou německé romantiky. Tak si to zrekapitulujme. Samaritán kdesi na konci světa potká samaritánku, s níž společně samaritánovali před lety. Za chvíli už si samaritán nostalgicky prohlíží její poměrně velkoformátové fotky, které měl na onom konci světa, kam vyrazil s jedním batohem, u sebe. Vztahy dvou naloděných párů oscilující mezi incestem a gerontofilií rovněž stojí za to. Na lodi opět nechybí doktor disponující diagnostickými schopnostmi kdesi mezi Dr. Housem a Doktorem z hor (znalci nové série pochopí), takže nepřekvapí, že s druhou doktorkou provede náročnou operaci kdesi uprostřed džungle. Ale nejdřív jsou spolu uneseni (samopaly v této filmové sérii opravdu překvapí). Týpek, kterého někdy na začátku cesty zachránili černoušci na rákosových člunech, byl jimi překvapivě ve stejnou dobu dopraven na stejné místo, kam doplula ta rychlá zaoceánská loď. Nakonec se ale všechny příběhy rozpletou a vše tradičně ukončí proslov kapitána, který vyjádří velké uspokojení nad tím, že se během cesty na jeho lodi dva páry rozešly. Úplně na závěr pak přichází idylka. Pasažer sedí u jednoho stolu s partnerkou, kterou opustil, a partnerkou, která ho té druhé přebrala, a připíjejí si na úspěšnou výměnu a skvělé přátelství do budoucna. ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama