Reklama

Reklama

Labutí princezna 7: Královská mise

  • USA The Swan Princess: Royally Undercover

Obsahy(1)

Když se v království objeví tajemní návštěvníci, princezna Alise se s Lucasem a jejich kamarády vydávají na přísně tajnou misi s cílem zjistit, jestli je možné cizincům důvěřovat. Aby rozluštili tajemství a království zachránili, budou muset využít všechny své výjimečné detektivní schopnosti i celou řadu super vynálezů. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další pokračování série o postavách, které jsou tak snadno zapomenutelné, že vlastně ani nevíte, proč se na to koukat. Přijde mi, že tenhle dévédéčkový dětský film za moc nestojí, top už je opravdu lepší si počkat na ty pořádné trháky a tímhle vůbec dětem nebalamutit hlavu. Animace nepěkná, postavy nudné, děj nezajímavý. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nie že by sa 3D animácia tejto "série" od roku 2012 niekam posunula, ona ostala na bode mrazu, ale aspoň príbeh a postavičky nie sú tak otravné ako tomu bolo vo vianočnom príbehu. Aj humor ostal trápny, aj keď niečo z neho sa predsalen vydarilo. Špiónstvo mi ale aj spolu modernosťou (z toho pramenil onen humor) do toho celého nešmakovalo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama