Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Mladá bankéřka Jana je zapletena do intrik, které ji nutí poškodit vlastní banku. Seriál "Zaprodaní bance" je thriller zasazený do světa vysokých financí, který skýtá úchvatný psychologický profil tohoto odvětví a jeho protagonistů. (HBO Europe)

Recenze (3)

uhlerado 

všechny recenze uživatele

Inteligentné, strhujúce, napínavé. Réžia a scenár veľmi dobre. Ako to funguje v spinavom investičnom bankovníctve je lepšie nevedieť. Prispôsobiť k tomu divokému rodeu aj súkromný život je priam nemožné. Seriál Nemci natočili solídne. ()

malle_babbe 

všechny recenze uživatele

Vzpomínkový akt německé ZDF k výročí finanční krize 2008. K pochopení ničeho, natož jejích příčin, to sice dobré není, a zjednodušený, předimenzovaný, psychologizující příběh, který by se stejně tak mohl odehrávat na dětském hřišti, spolehlivě přebije jakékoli vážně míněné vyjádření k vině (snad kromě úžasu nad seriálem sugerovanou banalitou celého prostředí), ale přece jen jednu očistnou zásluhu je třeba seriálu připsat: ekonomové nyní vědí, jak se cítí historik, když se dívá na historický film. ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jako "Billions", jenže poněmecky. Tedy mnohem chladnější, mnohem méně napínavé, mnohem méně prokreslené postavy a jejich motivace..., celkově mnohem méně. ()

Galerie (161)

Reklama

Reklama