Reklama

Reklama

La chica de la canción

  • angličtina The Girl from the Song

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zuřivý snivý film s nutkavě nervozním bázlivým hochem a volnomyšlenkářské oduševnělé dívce , která mu umožní konečně žít bla bla bla. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jedete na hudební festival, můžete natočit docela hezký film o tom, jak se jeden kluk zamiloval do jedné holky, a stalkuje ji právě až na takový festival. Dáte tomu trochu nádech něčeho mladického, ale přitom lehce dekadentního, bude to trochu divné, ale natočené na skvělou kameru. A pod povrchem v podstatě ni. ()

elishia odpad!

všechny recenze uživatele

jezis, to je strasna blbost. Jojo, kluk proda kytaaaru a jede do Nevaaady na Burning mana. S kabelkou a sluchatkama. Do pouste, kde je ve dne 35º a v noci to pada k 5º. Listek se shani pul roku dopredu a i tak je to problem koupit. (a cena 360eur) Clovek musi byt soucasti komunity a nejlepe soucasti kempu. Bez zasob a vybaveni vas do arealu nikdo nepusti. Mezi 65 tisici lidmi najde ty prave behem par hodin. Takovy typek, ktery ma v prdeli narvanou nasadu od smetaku by to tam nedal ani pul dne. Prakticka stranka tedy naproste sci-fi. Filozoficke/spiritualni zobrazeni taky uplne mimo. Zadna hloubka. Proste fake. Pripada mi, ze tvurci byli uplne na jinem festivalu nez ja. A pritom 2015 byl tak uzasny. Slo z toho vytahnout o tolik vic. Jenom, kdyby tam jeli s otevrenyma ocima. Pribeh snad ani nema cenu rozebirat. O nicem... Jednu jsem chtela dat za krasne zabery, ale kdyz se mrknu na svoje fotky, tak mi pripada, ze i ty zabery odflakli. Doufam, ze si po sobe teda aspon uklidili )'( ()

Kobliha22 

všechny recenze uživatele

Trochu mám pocit, že film by stačil jako hudební videoklip. Vizuálně pěkný a hezky se na něj kouká. Zdá se mi ale, že tenhle kousek se hodně snažil být něčím víc než doopravdy byl a ta rádoby hloubka mi občas přišla až vtipná. ()

Reklama

Reklama