Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (7)

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Cloak & Dagger" je ďalším seriálom zo sveta Marvel, ktorý som absolútne nepoznal a mohol som do toho vstupovať s čistým štítom a hodnotiť všetko len na základe toho, čo sa mi predkladá na obrazovke. A z toho čo som videl som ostal nadmieru spokojný. Myslím si, že toto je jeden z mojich najobľúbenejších Marvel seriálov za posledné obdobie. Čo sa mi osobne na tom páči je to, že viac sa sústredí na postavy, na ich históriu, ich pocity, a na to ako sa ich životy po určitých udalostiach posunuli a vyvinuli. Tomu dávam vysoký kredit. Lebo je to zaujímavejšie, menej akčné a popravde ma to oveľa viac bavilo. Lebo som mal pocit, že sa dívam na niečo úplne iné. Podobne ako to bolo v prípade série "Runaways" som chcel spoznať tieto postavy, všetko čím si prechádzajú a vidieť kam to celé nakoniec dospeje. Nie je tu jednoznačný zloduch. Aspoň teda väčšinou série. Nemáme tu klasické boje. Je to viac dialógové. A práve preto som si tu našiel niekoľko obľúbených postáv, bralo ma to a chcel som to vidieť až do konca. Epizóda, kde naši hrdinovia cestujú do hlavy Ivana Hessa je podľa mňa úplne najlepšia. A od tej doby už je to len super. Posledná epizóda možno nebola medzi najlepšími, no aj tak ide o uspokojivý záver a dúfam, že tieto postavy privezú späť. Dobre sa na ne pozerá, sú zaujímavé a chcem vedieť kam sa to celé môže ešte posunúť. Držím palce. A som rád, že je séria divácky aj kriticky populárna. Hodnotenie: A- ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Kdyby seriál nebyl od Marvelu, tak jsem se přestal dívat hned po prvním díle. Stejně nechápu, tak velké hodnocení, když se za celou sérii nic pořádně nestalo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál vlastně bez příběhu, který by byl nějakým způsobem nosný a dokázal i na prostoru pouhých 10 dílů zabavit. Z těch 10 dílech je takových 70% pouhé přešlapování na místě a když se už něco začne dít, dává si pauzu i elementární logika. Nápad fajn, jen doufám, že ve dvojce to bude lepší. ()

george82 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem od toho trochu více. Jako malej jsem četl jejich příběhy v komiksu Spider-mana a tam teda měli větší koule. Většinou ty první sezóny mají delší rozjezd, tak uvidíme co bude v druhé. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po Runaways, ktorych uz neprznil Netflix som sa tesil aj na Cloak & Dagger. Bohuzial tento serial by ani Netflix tak nepokaslal. Strasne chaoticke, kedy neviete vlastne ci je flashback, ci je to realna scena, priserne strihy, nudne a dlhe dialogy o nicom, kedy mate pocit, ze ani samotna postava nevie o com rozprava, minimum akcie a slabe finale. K tomu finale iba jedno 9 epizod sa natohovalo, rozpravalo, bezmyslenkovite rozhodovalo, aby tvorcovia zrazu prisli na to, ze kurňa posledna epizoda!!! Rychlo to nejako ukoncme. Slabe, niekde na urovni Luke Cage alebo Inhumans. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série nám přináší celkový obraz na dva mladé hrdiny s doposud skrytými superschopnostmi. Příběh se odehrává ve vždy prokletém městě New Orleans, kde společnost Roxxon a její představený, otec mladé dcery Tandy (o níž bude ještě řeč) zachází příliš daleko v podmořské těžbě. Vše se jeví zcela normálně, údajná těžba ropy však ve skutečnosti představuje těžbu neznámé, ale velmi mocné látky, na níž klasické potrubí nestačí. Jakmile dojde na plošině k explozi, auto, v němž se muž nachází, spadne z nedalekého mostu do moře. Tandy přežije, on nikoliv. Před utopeím totiž děvče zachrání neznámá ruka. Ve stejný okamžik, ale na jiném místě se nachází Tyrone a jeho starší bratr Billy. První jmenovaný chce druhému pomoci s krádeží autorádia. Jakmile se za oběma vydají policisté, rozhodnou se utéct na břeh. Zde vybuchne plošina, a překvapený muž s jizvou Billyho zastřelí. Tyrone se za ním chce vydat, avšak v moři narazí na dívku. Na Tandy, která září zvláštním bílým světlem, zatímco on temnotou. Holku zachrání a společně se ocitnou na pláži. Nikdy se neměli více setkat. A nebo ano? Nebo na tom závisel osud města? (...). Příběh silný, oba hlavní hrdinové sympatičtí, ačkoliv větší kus mé pozornosti upoutala spíše Olivia Holt. Ostatní postyvy tolik síly neměli, například u mámy Tyronovy kamarádky nenašel jsem žádné sympatie. Děj se docela táhl, poslední dva díly možná svědčily o opaku, ale tím zbytek série nezachránily. Půlka všeho mi přišla zcela zbytečná. I přesto, dávám solidních 75 procent. Třeba druhá série překvapí. A nebo ne. Ale to se uvidí. Doporučuji, pokud máte rádi Marvel, určitě, pokud jste jeho skalními fanoušky. ()

Reklama

Reklama