Reklama

Reklama

Cloak & Dagger - Season 1 (2018) (série)


Call/Response (S01E04)

(epizoda)

Recenze (3)

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále jsem nepřišel na to, proč mě tenhle seroš tak strašně baví.. možná ten lidský přístup, detektivní zápletka a x-menovské schopnosti, které, jak mi diváci tak hlavní hrdinové stále pomaličku polehoučku poodkrýváme . Opět skvělý díl. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ucházející díl, který nijak neurazí, ani nenadchne. Jeho převážná část se skládá z rozhovorů Tandy a Tye, které jsou možná trošku filosofičtější, než bych si přál (a taky scénář je občas fakt podivný a nevím, jestli to je tím, že jsem epizodu sledoval někdy o půlnoci, poměrně znaven, ale přišlo mi, že některé věty a repliky doslova nedávají smysl), ale není to špatné, i když já osobně bych ocenil trošku jiný přístup. Samotný příběh epizody není špatný, nicméně jsem měl trošku problém s chronologií samotných scén, jelikož ta je taková podivná a není úplně jasné, které scény se dějově odehrávají jako první. Mě osobně trošku mrzí, že zemřela pro mě asi nejsympatičtější postava  (Greg) a taky chci říct, že Tandynina máma je ta nejvíc pitomá a nesympatická postava celého seriálu :D Hodnocení: 58% ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Cloak a Dagger se spolu sejdou v kostele, kde se pokusí toho druhého vyslechnout. Navzájem si dokáží poradit, porozumět, a poznají, jak moc blízko si jsou navzájem propojení. Jejich vzájemná odlišnost, jež je silnější než cokoliv jiného, dokonce i než jejich podobné problémy, však způsobuje vzájemnou nesnášenlivost. Zatímco dívka touží zemřít, ať už to stojí cokoliv, kluk se snaží pomstít svého zesnulého bratra a žít naplno. Když Dagger hledá důkazy, jež by jí mohly objasnit záhadu kolem jejího otce, Greg, ten, kdo jí je poskytoval, umírá. Cloak zase pátrá po způsobu, jak nalézt rezavého policistu s jizvou na tváři. Skrz všechny své průšvihy se sblíží se svým otcem. Když se od sebe oba dva hlavní hrdinové vztekle odloučí, Dagger najde způsob, jak svoji magii ovládat. Pomůže jí to však dostatečně na nalezení všeho, co potřebuje? A nebo se bude muset vrátit za Cloakem? 85 procent. ()

Reklama

Reklama