Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (7)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál krypton som kedysi po výbornej prvej serii skúsil na platforme hbo. No vtedy vyšli iba prvé tri epizódy. Ktoré už nedosahovali kvalitu prvej serii. A takisto to potvrdili aj ďalšie časti ktoré som si rád pozrel. Na csfd by som hodnotenie prehodil. Určite sa mi viac páčila ta prvá. Zaver druhej ma dosť sklamal. Súboj Sega so svojim synom mohol byt spracovaný oveľa lepšie. Som zvedavý na novú. 4* ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Po celkem slibném úvodu kvalita šla trošku dolu, ALE rychle se vrátila a pro mě osobně přišly nejlepší díly Kryptonu vůbec! Potěšilo mě kolik prostoru dostala Wallis Day, na kterou se dívat prostě dá! :) Hodně potěšila linka s Brainiacem, jehož rozhovory s Segem mě na 2. sérii bavily nejvíce.. Extrémní škoda, že to tímhle skončilo... SYFY si mě hodně získal Kryptonem a bez něj mě zase ztratil :( 90% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší, zajímavější a tak vůbec, než 1.s. Rod Zodů ponechám bez podrobného komentáře, neb by byl značně nekorektní. Jen pozn. Samotný Zod byl dobře napsán, ovšem zcela mimo mísu fyzicky obsazen. Zde se Goyer očividně rozehříval k ´´Nadaci´´ kde jeho zvěrstvo dosáhlo absolutního vrcholu. Nyní klady...je zde ještě více parádně vizuálních výjevů. Co je ale absolutní náser, tak to jsou 3 klasické DC postavy...Brainiac, Lobo a Doomsday. U těch jsem si chrochtal blahem. Brainiac...(když nepočítám tu pseudoverzi ze Smallville) po1. hraný a hned trefa na 300% Dokonce snad u mě i překonal toho (ze kterého vzhledově očividně vychází) od Johnse a Franka. Na 2.místě je ten z Injustice 2. To, že tu jeho Gigerloď (jak jí přezdívám) neukázali pořádně a více, považuji za zločin. Lobo...posl. 20 let jsem pořád tvrdil, že nejde udělati hraného a funkčního Loba, aby nevypadal blbě nebo nereálně. No, zde jsem se mýlil. Není sice klasicky nabušený, ale vzhled a charakter dohromady tvoří bezchybný celek. Dejte mu tv s. nebo rovnou film. Mělo to býti, ale po zrušení z toho jak jinak, sešlo.:-/ Zaslave, dívám se na tebe. A Doomsday? Ten sice též poněkud zhubnul, ale jinak při každém záběru na něj, jsem spokojeně mlaskal. Považuji za nutné zmíniti, že jsem z toho jeskynního trolla z BvS nebyl nikdy naštván, ale spokojen na 100% taky ne. Tohle je jako u předchozích dvou, min. 200% shoda s tím, jak ho mám v comicsech (byť existují 2 základní originy, zde figuruje ten Kryptonský, leč mě se líbí oba) a animácích. Konec není žádný konec a jelikož 3.s. nebude (i když býti pův. měla) tak je to jen další Sliders, TTSCCH, Odysea 5 etc, etc. I tak nelituji toho, že jsem to nakonec po dlouhé pauze, která uplynula od prvních 2 dílů 2.s., dokončil. Už jen kvůli těm 3 zde právem vychváleným DC matadorům. Shrnutí...celý tv s. mi tak ve výsledku příjde jako dražší a ambicióznější verze Smallville. Ve smyslu vizuálu. Postavy jsou napsány ve stejném stylu. V tom dobrém i zlém. Fanouškům/znalcům DCU mohu tedy doporučiti i přes ty zbytečně předělané postavy (min. v 1 př. došlo i na změnu pohlaví, zřejmě do budoucna Goyerův copyright) a přidání jejich (mnohdy zbytečných) rodinných příslušníků až do 10 kolena. Oceňuji též popisky v kryptonštině a funkční souč. DC logo v závěru koncových creditů. Jsou to drobnůstky, ale mě dělají radost. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Koukáš do ksichtu Velkýmu šéfovi! Vrah šlechticů, Metla kosmu, Poslední Czarnian, Největší bastard, Mačeťák, Pan mačeta, Mistr mačet, Megazabiják, Pán vrahounů, arcibiskup nebeský církve trojitýho rybího Boha? Nic ti to neříká? Kristovy játra! Všichni vědí, kdo jsem!" Jmenuje se Lobo a stal se tady nejvtipnější postavou. Věnoval bych mu vlastní seriál, což by mohla bejt sranda. Nejvíce akce je v 9 epizodě, kde má rajcovní bloncka smrtící chvaty a pár zpomalovaček. Třetí řady či alespoň nějakého ukončení se nedočkáme, což asi ani škoda není. Byla to fakt bída, jak jsem psal u 1.série. - 50%. ()

Galerie (96)

Reklama

Reklama