Reklama

Reklama

Krypton

(seriál)
  • USA Krypton
Trailer
USA, (2018–2019), 13 h 55 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

David S. Goyer

Předloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks)

Hudba:

Pinar Toprak

Hrají:

Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Ian McElhinney, Elliot Cowan, Rasmus Hardiker, Gordon Alexander, Oliver Cotton, Desmond Edwards, Paula Malcomson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Co kdyby Superman nikdy neexistoval? Seriál Krypton, který se odehrává dvě generace před zničením Supermanovy domovské planety, sleduje Seg-Ela (Cameron Cuffe), dědečka legendárního Muže z oceli, stojícího před konfliktem života a smrti – má zachránit svou domovskou planetu, nebo ji nechat zničit a spasit tak osud svého budoucího vnuka? Ve vládě Kryptonu zavládl chaos a rod Elů je vyloučen ze společnosti. Seg se snaží očistit rodinnou čest a zachránit ty, které miluje, zatímco se potýká se známými postavami světa DC Brainiacem a pozemšťanem Adamem Strangem cestujícím v čase. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální nápad, že jo? Seriál o Kryptonu! Mateřský planetě Supermana. Seriál o místě, který jsme tak moc chtěli vidět od začátku Muže z oceli. A místo parádní podívaný jsem dostal politiku, intriky, nesympatický postavy, hrozný herce a minimum akce. Tohle je velká seriálová prohra, protože potenciál měl Krypton velký. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný seriál a veľmi silné štyri hviezdy. Jasné, nie je to Doom Patrol ani Titans, ale o to nejde. Na to, že je to počin SyFy, je to zaujímavý "zárez". Kastovná spoločnosť Kandoru potešila, aj keď sme uvideli kvôli nízkemu rozpočtu pomenej, ale triky boli celkom fajn, určite ďaleko lepšie ako pri teen seriáloch zo sveta Arrowerse. Na to, že seriál uťali pred koncom druhej sezóny, vyšiel jej záver celkom fajn. V druhej sérii sa pritvrdilo aj v gore scénkach, Doomsday bol perfektný na pomery TV produkcie, hrozivý, nekompromisný a dokonca sme dostali aj info o jeho vzniku, ktorým sa doteraz nikto nikdy nezaoberal. Čo extrémne potešilo na druhej sérii, tak síce maličká, ale predsa len prítomnosť Loba. Pri prvých fotkách z jeho predstaviteľom som si hovoril, že sa asi tvorcovia zbláznili, keď z brutálneho svalnatého hovada urobili len trošku lepšie chlapa. Ale čo mu ubrali na svalstve, to mu pridali na hláškach. Taký ultimátny, nesmrteľný a prehláškovaný hrdina v DC, to sa len tak nevidí. Nezrušiť jeho vlastný seriál, tak možno Deadpool od Marvelu dostane riadnu konkurenciu. Škoda veru aj Kryptonu aj Loba. Nič sa nedá robiť. Chujoviny vychádzajú neúrekom viď. Batwoman (grc, ktorý som po prvej časti mal chuť označiť odpadom) a takéto veci končia. ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Na Krypton jsem byl hodně zvědavý, když se o něm po Muži z oceli začalo mluvit. Během let už mi to pak bylo nějak jedno., ale podíval jsem se na to. Nutno podotknout, že začátek byl opravdu těžký průměr, ale čase se to přeci ne zlepšilo a stala se z toho fajn oddychovka. Především poslední dva díly se hodně povedly, takže pokud si seriál dokáže ve druhé řadě udržet alespoň takovou úroveň, tak se těším. 70 % ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně příjemné na sledování, protože jsem očekával mnohem větší tragédii. Snaha o vykreslení života na Kryptonu se cení, celkem mladé obsazení potěší, pro mě je především velice zajímavý a kvalitní hlavní záporák. Zbytek se teprve uvidí, jak bude fungovat, ale příběhově to nejvíce navazuje na Muže z oceli (vizuálně, problematika kast, atd.). ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

S přimhouřeným okem 4 hvězdy. Nebylo to vůbec špatný, ale co se týče jednotlivých epizod a kvalit, tak to bylo jako na houpačce - chvíli naprostá paráda a pak dostanete nudnou, pomalou, dějem předvídatelnou epizodu, která vás nudí po celou dobu... A že jich tam je... Na druhou stranu jsou mnohem, ale mnohem horší seriály...IMHO do červených čísel by se Krypton mohl podívat. :-) ()

Galerie (223)

Zajímavosti (5)

  • Zásluhou klesající sledovanosti byl zrušen plánovaný seriálový spin-off „Lobo“. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení pilotní epizody probíhalo v Srbsku, zbytek byl zaznamenán v Belfastu (Severní Irsko) – obvykle jsou přitom hrané DC seriály točené v kanadském Vancouveru. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Michael Bay stále chystá Loba

Michael Bay stále chystá Loba

20.06.2019

Fanoušci brutálního psychopata, jenž o sobě prohlašuje, že je nejlepším lovcem lidí v celém vesmíru, v posledních dnech neměli moc důvodů k radosti. Postava Loba totiž dostala od stanice SYFY vlastní… (více)

Marvel vsadí na ženy

Marvel vsadí na ženy

17.06.2018

Už příští jaro pošle Marvel do kin svoji odpověď na konkurenční Wonder Woman. Komiksová Captain Marvel s oscarovou Brie Larson (Room, Kong: Ostrov lebek) bude prvním marvelovským filmem, jehož hlavní… (více)

Reklama

Reklama