Reklama

Reklama

Krypton - Série 1

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Kal-Ele. Můj budoucí vnuku. Toto je příběh rodu Elů. Jeho konec ještě nebyl napsán. Ale takto začal." Herci: Legendárního Generála Zoda ztvárnil nevlastní tatík Olivera Queena. Ta role mu fakt nesedla, ale katastrofální výběr herců je jen začátkem utrpení. Dědeček Supermana má dilema. Je zamilovaný do čokoládové vojáčky, ale byla mu přidělena bloncka z bohatého a významného rodu. Seriál se asi inspiroval hrou o trůny, neboť tam chce každý vládnout Kryptonu. To znamená, že se tam intrikáři, takže samé bla bla bla. Když je tam akce, tak je to většinou nějaká rvačka, která je absolutně beze stylu. Jakoby jste koukali na rvačku v ordinaci. Prostředí seriálu: Krypton připomíná malou vesničku, kde jsou všechny ulice bez života. Ať se to odehrává na tržnici, hospodě či náměstí, tak lokace působí stejně... Jen se změnilo pár rekvizit v místě dění. Potěšil asi jen Brainiac. Je to bída, takže nevím zda půjdu do druhá série. - 40%. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Čekal jsem průšvih kolosálních rozměrů a místo toho dostal hodně příjemnou pohodu, která chytře využívá postav, mytologie a nápadů, které nejsou v komiksovém světě 100% vyždímány. A navíc umí sem tam šokovat slušným zvratem. Nikdy bych nečekal, že se z toho dá udělat něco tak koukatelného. Uvidíme co přinese druhá řada. ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyři hvězdičky za nápad, perfektní audiovizualní zpracování a také dramatickou kvalitu některých epizod (zejména první a poslední, poté druhá, šestá a osmá). Některé epizody ovšem byly hodně slabé, a i když mně CSFD nabízelo dát první sérii tři hvězdičky, dávám čtyři. I když se nijak neorientuju v tom, podle čeho hodnotit kvalitu hereckých výkonů a jejich uvěřitelnost či věrohodnost, rozhodně se mně líbily. Těším se na druhou sérii. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se k tomuto seriálu vyjadřovat nebudu, ale nakonec... Pro ty lidi co si myslí, že Adam Strange je otec či dědeček Doktora Stephena Strenge z vesmíru Avengers se pletou. Je to očividně jiný superhrdina ze světa DC, který ale nosí stejné příjmení. Takže tento seriál nijak nepropojuje svět Marvelu a DC jak mi tvrdili někteří debílci :). Seriál měl na začátku celkem zajímavý nápad, jak vylíčit události týkající se předků Supermana, ale děj je naprosto nezáživný a hlavně hloupý. Nejvíce to tvůrci pokazili samotným závěrem, kdy se mrtvý afroamerický Generál Zod rozhodne bojovat se svojí babičkou v rituálu o moc. Tento seriál má takové trhliny v dosud nevídaných mírách, že to dokonce kazí jak originálního Supermana, tak i současného Muže z oceli. Pro fanoušky a kritiky doporučuji, aby se tomuto seriálu vyhnuli. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak mě tento nový příběh ságy o superhrdinovy nezaujal. Fanoušci sci-fi jako já tu nenajdeme nic , co by přivábilo náš zájem. Chabě vykreslené postavy utopené v nudném příběhu. Sledujeme třídní rozdělení, palácové intriky a náboženský fanatismus. ()

Galerie (114)

Reklama

Reklama