Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

VOD (1)

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Recenze (61)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5milióna║ Do kelu!!! To ako vážne tieto animáky s ľahkým nádychom erotiky sa točia ako ešte pre decká? No fúha. Troška silná káva. Osem ročná neter si pri to sama zakrývala oči. Ono sa na to pekne pozerá ale odtiaľ potiaľ :D kám to všetko smeruje? O tom bare kde mali medzi zástavku škoda hovoriť. /60%/ ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

S Harley v ústřední roli by mělo být jasné, že příběh a postavy půjdou stranou. Píšu „mělo být“, protože scénáři to vždy tak jasné není. Našim oblíbeným superhrdinům a superpadouchům jsou cíleně „strhávány masky“ (prdí, souloží, tancují, dělají si srandu z kolegů atd.), ale snaha o komediální znesvěcení je neustále narušována buď vážným osnováním zlovolných plánů, nebo oplakáváním vedlejších ztrát. Humorné odbočky z hlavní, nudné, stokrát viděné story nejsou úplně promyšlené, ale je to aspoň pokus o jiný typ nadhledu (šedesátkové retro Caped Crusaders to příliš nepřipomíná, spíše Kick-Ass či Super v animované podobě). Nicméně zůstalo jen u toho pokusu. Nový hlas Harley (Bernadette z Big Bang Theory) je moc fajn. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to na mě neudělalo takový dojem jako ostatní DC animáky. Celé to působí jako taková odlehčená groteska (taky je to takové duchovní pokračování stejně odlehčených starých filmů a animáků) s horší animací než třeba JL Dark. Na druhou stranu Kevin Controy vždycky potěší a sexy Harley Quinn s hlasem Melissy Rauch? Netřeba mluvit. Člověk by řekl, že je mnohem víc cílenější na děti, nebýt jedné peprnější scény. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pubertální, leč vysloveně zábavná komiksovka, která své fanoušky zná a dává jim přesně to, co si žádají. Milované postavy a humor. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Komediálnejšie poňatie tomu sedí, ale v tejto sérii som videl už omnoho výživnejšie kúsky. Silnejších 6/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že som celkom sklamaný. Keď som videl tie známe mena tvorcov, tak som sa najskôr potešil, ale potom som rýchlo vytriezvel. Batman a Nightwing fajn, ale ta Harley Quinn mi tam moc nepasovala. Nie v tejto polohe. Úvod mi prišiel zaujímavý a aj záver, ale inak ma prostredná časť nebavila. Škoda. DC malo voľakedy namakané animáky, ale tento je ďalší z nich čo ma nebavil. A inak, skôr by som to premenoval na Nighwing a Harley Quinn ;) . P.S.: za titulkami vás čakajú dve scény. 65% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príjemná light variácia na klasickú Animated Series, ktorej vadou je vlastne len trápna prdiaca scéna a následná pasáž v bare. Inak je to priamočiara atmosférická jednohubka ako z čias pred refreshom so Superman: Doomsday. Vizuál je krásny, dabing presný, hlášky skvelé a príbeh je príjemne over-the top. Určite lepšie ako väčšina ultra-vážne sa tváriach akčných DCUAO filmov z posledných rokov. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zrejme najvtipnejší DC animák, ktorý sa neberie vážne podobne, ako sa neberie vážne Harley Quinn. Tá je síce stále sex symbol Gothamu, ale nerobí jej problém smrdieť, prdieť a zvracať. Mám taký dojem, že aj pred tým sexom sa chcela ísť osprchovať, ale nakoniec vášne prevládli. Občas sa tu vyskytne zbytočná scéna, čo je škoda, pretože príbeh je dosť hutný na to, aby bez problémov zaplnil aj dvojhodinovú stopáž. Prekvapí aj záver, ktorý ide proti všetkým očakávaniam megafinále a zase v ňom prevládne vtip. 70% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

"Smells like discipline". Asi čím jsem starší, tím jsem větší exot, ale mně se tahle ptákovina prostě líbila. Nightwing get laid, ale hlavně celá ta scéna v motorestu byla dokonale uhozená. Částečně sebeparodující pojetí tomu sedělo, na druhou stranu to nebylo dotažené až do takových měřítek jako předchozí pocta šedesátkovému hranému Batmanovi, tudíž zde zůstaly klasické žánrové propriety a konstrukce. I proto mi je jasné, že tohle se asi jako celek moc lidem líbit nebude a fanouškům žánru komiksových animáků asi už vůbec ne. Přesto, nebo právě proto si jdu ještě jednou pustit "vypalovačku" Don't pull your love. PS: nebylo by marné otevřít tady někde skutečnou nálevnu/bistro Superbabes. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Batman se vrací animací zpět ke starším kouskům, za mě nepochopitelné, ale budiž. Tlačení Harley za každou cenu se mi příčí, nicméně v tomto filmu je určitým oživením. Vtípky, jakási komičnost kolem Harley vychází tak na půl a určitým způsobem ubírá na napětí, včetně slabé akce, které je velmi málo. Když fanoušci remcali nad mladičkým Robinem, mladými Titány, tak tato cesta vtipem, odlehčením moc nefunguje. Za mě průměr......5/10 ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Ježiš, tohle potěšilo. Na pozadí toho nejvíc klišovitého superhero příběhu (záporák chce virem zničit svět) se odehrává sebeparodie a dekonstrukce a můj nový oblíbený DC páreček. Animací to přitom navazuje spíše na populární devadesátkový seriál než na novější věci, ale to v tomhle příapdě rozhodně nevadí. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Trhlý animák s Harley, Batmanem a Nightwingem se nebere nijak vážně, a tak nám tu Harley dělá servírku v superhrdinsky laděném podníku, souloží s přivázaným Nightwingem, zpívá punkovou vypalovačku v klubu pro pomocníky superzločinců, prdí v Batmobilu a na závěr dostane svou vlastní psychiatrickou show v televizi. Občas trochu přestřelené, ale pořádně zábavné. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá kresba napovídá, že jde o film pro mrňata, ale zdání klame. Tohle vůbec není dětské, hloupé a jednoduché. Naopak jde o překvapivě rafinovanou hru plnou odkazů a dvojsmyslností která navíc zvládá být i zábavná a záživná... Má to spád, mezi postavama to jiskří, dějová linka je fajn... Po krátké krizi v DC animácích (okolo Son of Batman) mě tyhle filmy začínají zase pekelně bavit.. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tady se žádný zázrak nekoná. Spolupráce Batmana s notorickou záporačkou může na papíře vypadat fakticky dobře, tomu bych i věřil, ale výsledek teda nic moc. Líbí se mi ten dospělejší nádech těchto animáků, ale jen v těch akčních scénách. Tady to přehnali s těmi vtipy za hranou, a některé momenty na mě působily dokonce nádechem erotiky, což asi není v pohodě, když většina cílové skupiny jsou děti do 10 let. Ale hoďme toto za hlavu. Příběh to taktéž nikterak nevytrhne, Poison Ivy má z komiksů daleko vyšší potenciál, zde z ní vytvořili neschopnou postavu, která se vzdá v momentě, kdy vidí svou kamarádku Harley Quinn, jak ji o to prosí na kolenou a přitom brečí? Jako cože ? Ještě jednou, prosím ? Ne, logika šla fakticky stranou, ve srovnání se Suicide Squad Hell to pay to zaostává v hodně aspektech. Jen se mi zamlouval nesmlouvavý Batman, který párkrát prohodil chytlavou hlášku a pak zase zmlkl. Nejsem z toho odvařený, prostě šedavé vody průměrností. Za mě dávám 47 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl čekal, že z komiksového animovaného filmu mě nejvíce nadchne muzikálové číslo. Ale scéna v baru je prostě dobrá a obě písně, hlavně tedy ta první, jsou docela chytlavé. Navíc je to laděno do humoru, což se s postavou Harley Quinn dalo čekat. Po dlouhé době komiksový animák, který mě bavil. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúci náklad! Scenár tu síce nesiahal ani po kotníky rafinovanosti väčšiny Justice League. Ale strašne som sa smial. Chvíľami nahlas. Parta, čo to tvorila výborne trafila tú skoro až parodizujúcu notu (čo veľmi šikovne predznamenáva intro ála Ružový panter). Hlavná trojica si navzájom hláškovo neskutočne nakladá. Je tam sex, prekvapivo veľa sa tam hreší (čo do kvantity aj do intenzity) a postavy sa chovajú absolútne odveci, čo v tomto prípade kvitujem. "It's not so bad. Smells like ... discipline." Osviežujúce. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další těžce průměrný a ničím zajímavý DC animák, který velice rychle (prakticky hned) zapomenete. Harley dobrá, Batman dobrej, hudební scéna dobrá, příběh naprosto pitomej a plný nefunkčních vtipů a vlastně i všeho ostatního, zápletka je opravdu béčková. Animace je skvělá, sedla mi, zbytek ale za moc nestojí. Tenhle film měl obrovský potenciál, ale bohužel ho nijak nevyužil. Batman a Harley Quinn sice nejsou vyloženě špatným filmem, nenadchnou, z průměru se nedostanou, ale jejich spolupráce měla dopadnout lépe. Mnohem lépe. 60%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Opravdu se jedná o slabší záležitost. Poison Ivy je tam do počtu a moc nepředvede a ten Floronic Man je zase hodně nevyužitý. Celý film tak jen sází na hlášky Harley což může sice někomu stačit, ale třeba já osobně bych bral lepší příběh a více akce. 60 procent časem bych to snížil na 40. ()

Reklama

Reklama