Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(56)

Obsahy(1)

Animovaný seriál na motivy populárního celovečerního filmu Velká šestka. Hlavním hrdinou bude oblíbený nafukovací robot Baymax a děj seriálu navazuje tam, kde skončil původní film. (Disney Channel)

Recenze uživatele IvcaSammet k tomuto seriálu (22)

Baymax se vrací (2017) (S01E01) 

Příběhově srovnatelné s filmem, vcelku zajímavá zápletka, ale bohužel ne zrovna dobře napsaná. Dokonce i Baymaxův humor se nějak vytratil. Ze začátku mě překvapilo, že se tvůrci rozhodli z animovaného filmu udělat kreslený, většinou to bývá naopak. Když si ale divák na "novou" formu zvykne, ničemu to nijak nevadí. Trochu mě ale zklamalo, že celý díl je pouze závěr filmu rozšířený do 43 minut. Závěr epizody mě ale přece jenom poměrně hodně potěšil, jsem ráda, že když už jsem se na Big Hero 6 podívala jen kvůli hlasu Andrewa Scotta, ještě chvilku si ho přece jenom užiju. A mimochodem, ať si říká kdo chce co chce, jeho Obake je dokonalou verzí kresleného Jima Moriartyho ;) ()

Kapitán Fešák číslo 188 (2018) (S01E02) 

Námět Issue 188 nebyl zas tak úplně nejhorší, bohužel jsem ale měla problém s Barb a Juniper. Já chápu, že Američani asi hudební a taneční scény vyžadují a že děti to asi víc baví, já jsem na to ale vyloženě alergická. Navíc mi vadila i postava Karmi, jejíž dějová linka mi přišla úplně zbytečná. ()

Velcí spolubydlící (2018) (S01E03) 

Námět epizody skvělý, záporák pro tentokrát úžasný a dokonce jsem se i dobře pobavila. Bohužel ale závěrečné motivační kecy zase srazily epizodu zpátky do průměru. ()

Fredův super ples (2018) (S01E04) 

A zase další tančící epizoda. Záporák slabý, jeho zneškodnění ještě slabší. Snad jediné, co mě na této epizodě pobavilo bylo závěrečné "Would you like a hug?" ()

Extrémní vaření (2018) (S01E05) 

Undergroundový MasterChef. Ach jo. Konečně námět epizody, který by mě i bavil, kdyby se boj se záporákem nepřesunul na druhou kolej. Pardon, ale pořady o vaření mě nebaví ani ty skutečné, natož tak v animovaném seriálu. ()

Lesy Muirahara (2018) (S01E06) 

Zápletka téměř bez záporáka. Vždyť on to ten lesní muž myslel dobře. Technologie nás opravdu jednou zahubí ... Námět sice zajímavý, taky jsem se trochu pobavila, ale jinak nic, co by převyšovalo průměr. ()

Selhání (2018) (S01E07) 

Sice opakování záporáků nemám ráda, ale protože se jedná o Globbyho, který je sám o sobě vtipný, byla jsem schopná to překousnout. Navíc závěr epizody konečně odhaluje tajemství pravděpodobně finální zápletky. Dokonce jsem se slušně pobavila, zatím asi nejlepší díl celého seriálu včetně původního filmu. ()

Tetička Cass má rande (2018) (S01E08) 

Po skvělém díle přichází zákonitě ten nejslabší. Záporák zase nebyl záporák, naopak to byl vlastně chudák. Navíc romantické náměty opravdu nesnáším. Sice jsem se trochu pobavila, ale ani na ten obyčejný průměr to opravdu nemělo. ()

Netrpělivý pacient (2018) (S01E09) 

Aha, takže děti dokážou přechytračit zkušené zločince. Začíná mě mrzet, že jsem to neviděla jako dítě, možná by mě to i bavilo. Každopádně závěr epizody byl naprosto epický, Obake je geniální záporák, který mě opravdu dostal. Nevím, jestli je to záměr, ale čím dál víc v něm vidím Moriartyho. ()

Pan Jiskřička ztrácí jiskru (2018) (S01E10) 

Ach jo, zas další reality show. To už vážně nejsou žádné jiné náměty než parodování televizních soutěží do animovaných seriálů? A ještě k tomu virální videa ... Dvě hvězdičky jenom proto, že jsem parodii na MasterChef dala průměr. ()

Zabijácká aplikace (2018) (S01E11) 

Noodle Burger Boy jako další průměrný záporák, jeho zápletka mě nijak zvlášť nebavila. Závěr epizody ale zase skvělý. ()

Malý Hiro (2018) (S01E12) 

A bez zpívání, malých dětí a otravné Karmi by to nešlo? Námět mě sice bavil, bohužel ale převažovaly scény, které jsem musela dát rychloposuvem. ()

Kentucky Kaiju (2018) (S01E13) 

Konečně pořádná akce, zápletka skvělá. Zatím asi nejlepší díl, snad poprvé jsem se u sledování vůbec nenudila. Dějová linka s Obakem opět geniální. ()

Týden rivality (2018) (S01E14) 

Obake je opravdu geniání záporák. Sice byl díl zase téměr bez akce, paradoxně mě to ale tentokrát nijak nevadilo. Atmosféra začíná houstnout a kousky skládačky do sebe pomalu zapadají. Tentokrát se dokonce i těším na další díl. ()

Kapitán Slaďouš (2018) (S01E15) odpad!

Absolutní hrůza! Nejhorší díl celého seriálu, námět příšerný a "pointa" na konci dílu ještě příšernější. Takže Big Hero 6 jsou vlastně úplně stupidní a sami netuší, čeho všeho jsou schopní, dokud jim to nějaká pošahaná teenagerka nenapíše ve fan fiction. A ještě z ní pak udělají největší hrdinku. Odpad, a to rovnou dvojitý! ()

Mini-Max (2018) (S01E16) 

Až na to rozuzlení, kdy se systém zneškodnil sám "logikou" místo počítačového kódu, se mi epizoda vcelku líbila. Další díly skládačky se spojily a přiznám se, že jsem na rozuzlení opravdu zvědavá. ()

Velká sedmička (2018) (S01E17) 

Originalita se postupně vytrácí čím dál víc. Žádný nový záporák, "otřepané" tančící hysteky a ještě k tomu maximálně otravný Richardson. Normálně bych hodnotila jen jednou hvězdičkou, za závěr ale přidávám ještě jednu. ()

Velký problém (2018) (S01E18) 

Konečně zajímavý námět a oni ho zase zkazí nesnesitelnou Karmi a stupidníma motivačníma kecama. Nechápu, proč se musí Hiro neustále chovat hůř než dítě ve školce a neustále se přetvařovat, když se Karmi objeví. ()

Párova pomsta (2018) (S01E19) 

Záporáka sice už známe, ale aspoň byl námět epizody zase trochu originální. Závěr po dlouhé době zase geniální, přiznám se, že mě rozuzlení opravdu zajímá a už se nemůžu dočkat na další díl. ()

Robotí zápasník (2018) (S01E20) 

Sice mě Bot fighting nijak nebralo, ale tentokrát byl námět tak zajímavý, že jsem schopná překousnout i to. Závěr naprosto dokonalý, a i když jsem tušila, kdo za tím vším stojí už od začátku, přece jenom mě konec svou geniálností překvapil. ()

Reklama

Reklama