Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Bude to prva Marvelovka po Endgame, nie? Takze by to mohlo poriadne nakopnut trzby.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

dragon94

SPOILER: Dále si Sony neuhlídalo Spider-Mana UK v traileru :D U Tobeyho jsou hodně reálné dvě varianty. Buď bude všemi milovaný Pizza Time. Druhá je ta, že skrze portál opravdu dorazí Raimiho Spidey :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

SPOILER: Podle prvních reakcí tam Osborn není (ani v potitulkové). Za to je potitulková prý poctou Raimiho trilogii a Tobeyho Maguira v nějaké roli (ač třeba malé) potvrdil jeden únik a taky prakticky Holland. ULTRA SPOILER: Vypadá to, že se v potitulkové objeví JJ, kterého bude opět hrát Simons.

na příspěvěk reagoval dragon94, Ratemus, Ratemus, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

nebylo řečeno.. ale budiž... když bude. 

I když, trochu hazard ze všemi těmi tajnými místnostmi podzemním prostorem. :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

fanoušek to odhalili na základě druhého traileru, ve které je easter egg a udělal o tom video. Týkalo se to té věže, kolem které se Peter prohoupnul. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jako kdyby v Avengers řekli že Stark Tower koupil Osborn tak to by byl masakr srovnatelný s Thanosovým lusknutím :D 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ale ja myslel že Stark Tower je mnohem vyší. Je to jiná budova, v jiné časti města.. :) Mimo jiné Stark Tower stale jestě stojí... Vždyť tam ve Spiderman vypravovali to letadlo. :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Spoiler k možné potitulkove scéně... zkopírováno z jiného webu Ta scéna svým způsobem zdrcadlí potitulkovou scénu z prvního Iron-Mana. Akorát tentokrát se místo Furyho objeví neznámý muž v kvádru (není zatím jasný, jestli je to přímo Osborn, nebo jen nějaký jeho asistent, ale podle některých ho hraje David Morrissey z Živích mrtvích) a naschromáždí v místnosti pět Spider-Manovských záporáků, které známe z jedničky a poznáme v dvojce (nebudu spoilerovat které). Načemž jim řekne něco ve stylu "Pánové, mám pro vás návrh.". Pak kamera vyjede oknem ven, a ukáže že se všichni nachází v bývalé Avengers Tower. Scéna potom skončí tím, že na místě, kde původně bylo Starkovo jméno a posléze symbol Avenger se zeleným písmem zlověstně rozsvítí "Oscorp".

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama