Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Recenze (765)

nwx odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná kokotina. Marvel je už opravdu mimo, ty jejich heroické filmy jsou jeden jako druhý. Filmová vata pro malá děcka, digitální nuda. Tento film slouží jen snad jako reklama na jiné marvelí kraviny. Obecně onen propletený marvelí svět, který marvel začal před pár lety razit, je spíše katastrofa. Takový Shazam! je tisíckrát lepší, než tato blbost. Scéna s předáním brýlí ta mě tu úplně dostala, totální scénáristická prázdnota. Ubohost, trapné triky, nuda bez nápadu, vtipu. Tobey pořád nepřekonatelný, pak Amazing a tato série už čistě odpadní. Tak to vidím. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Už asi měknu, ale celkem jsem se bavil. Paradoxně nejlepší části jsou ty, kde jde o komedii z teenage prostředí. Jakmile dojde na "akci", tak jsem si ji odbyl tak, že jsem jedním okem sledoval výbuchy a druhým nadpisy zpráv na telefonu. Pokud jsou i pro ostatní národy, jejichž hlavní město se tu objevilo, stejně vtipné, jako Praha, tak lituju, že nejsem dost zcestovalej. Protože karneval v Praze, který se podobal tomu v Riu či prázdný Karlův most jsou srandovní už ze samé podstaty a to nepočítám Liberec, který se nám odstěhoval do matičky stověžaté. ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Tak ako ma predchádzajúce Marvelovky nebavili (Spiďo 1, Kapitánka) alebo rovno sklamali (Endgame), tak toto mi teda na strunu brnklo priam okamžite. Bavil som sa od začiatku (Whitney.... tak toto bolo silne!) až po úplný záver (myslím, ten úplný - šokujúci). Lokácie priam geniálne (Benatky, Praha, Liberec), postavy super, akcia i humor detto. Pri zvrate som len kukal. Po všetkých stránkach teda super a doslova film ako stvorený pre kino s frajerkou, colou a tonami pukancov.... ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Vcelku roztomilá Marvelovka s dlouhou reklamou na Prahu a Liberec:-) Slušný příběh, docela sympatičtí herci a jako vždy vynikající triky. Přesto je to tak nějak hloupoučké, teenagerovské, ale na druhou stranu roztomilé. Dobře se na to dívá... ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Slušne pokračovanie. Mňa osobne bavil tento film o niečo viac ako Homecoming, hlavne vďaka Mystériovy. Príbeh sa odohráva tesne po udalostiach Endgame. Petra sa snaží skontaktovať Nick ale on ho ignoruje a rozhodne sa ísť na školský výlet po Európe. Pričom sa pokúsi zbaliť MJ. J. Gyllenhaal ako Mystério mi sadol úplne. Je vidno, že do svojej úlohy sa dokázal vžiť naplno. Atmosféra filmu je dobrá. Máme tu dostatok akcie, dobrodružstva, rozvíjajúci sa vzťah Petra a MJ a trochu humoru. Kamera a aj efekty sú slušné. Film môžem odporučiť. Celkové hodnotenie za mňa je 80%. ()

Rimland 

všechny recenze uživatele

Je to spíš průměr, ale zábavný, ne že ne. Tedy alespoň po přesunu do Evropy (první půlhoďka je poněkud úmorná). Stejně jako jiné marvelovky se to snaží cpát fór téměř do každé scény, což ne vždy zafunguje a nezřídka to balancuje na hraně trapnosti, a z hlediska zápletky to kopíruje/vykrádá minimálně půltuctu předešlých filmů (o logických chybách samozřejmě ani nemluvě). Čtyřka hlavně díky skvělým hercům (zejména pak Holland, který to opět táhne famózně), Giacchinově řízné hudbě, nápadité pasáži soubojové iluze a v neposlední řadě výborné mezititulkové scéně, kde mi navíc jedna postava vykouzlila pořádný úsměv na tváři. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak, druhý díl se povedl o tom žádná.Film mi připadal alespon, pro mě o dost lepší než první film .Ve filmu nic nechybí právě že, je od všeho dostaneme trochu ,nechybí tu humor, akce ,napětí ,trochu si za vzpomeneme na různé avengery a náražek ve filmu je dostatek.Parker a Mysterio ,tak to byla naprostá bomba ,Gyllenhaal jako mysterio naprosto skvělý ,jenom škoda že, netočí takové větší bijáky a pouští se do menších filmů .J.K. Simmons tak, ta jeho role mě dostala do kolen .Myslel sem že, podle trailerů a avengers end game ,nový spider-man ničím novým nepřekvapí a on překvapil .Happy Hogan ve filmu válel .Soundtrack pecka. Sem zvědav kam nás třetí díl zavede.Za mě 85% ()

ardno5 

všechny recenze uživatele

Příběh o mém nejoblíbenějším hrdinovi ze světa marvelu doprovázený kvalitním záporákem mystériem, kterého jsem měl rád už v kreslených dílech. Bohužel to není taková pecka jako topovky od marvelu, ale za mě patří Spiderman daleko v Praze k těm lepším!! Možná mi tam malinko chyběl i jiný záporák, nebo jiný hrdina, ale kdo ví, třeba by poté nedostaly hlavní postavy takový prostor. Trošku bych vytknul to motání se kolem všech puberťáků a učitele a jejich snahy o vtip. Hold je to mířené i na mladší ročníky a Rkový logen to není s tím se počítá.. Vytýkat mladou samici jménem tetička May je zbytečné. Škody napáchané prvním dílem již nejdou smazat. Každopádně jsem vděčný za tento počin a Dvojka předčila jedničku, jako tomu bylo u Kapitána dvojky. Dále musím pochválit perfektně zpracované Mystériovi iluze. Dávám 80% ()

oldy 

všechny recenze uživatele

Triky super v kině to stalo za to.Ale chovaní těch hercu miřilo spíš na pubertaky,což se mi moc nelibilo a přišlo mi to trapne...6/10 ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Lehký zklamání proběhlo, nebudu lhát. Vtip občas fungoval a občas spíš ne. Scénář je ve finále celkem klasika a akce baví. Jako závěr další části MCU je to super. Něco končí, ale vzápětí otevírá další dveře do světa MCU. Takže já se zase těším, co bude dál. 80% ()

Comida 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý a hlavně zábavný blockbuster. Humor a akce skvěle šlape a ten vztah mezi Peterem a MJ je až naprosto krásně roztomilý (hlavně ta Peterova snaha o vydobytí jejího srdce). Prostě tohle je ta úžasná podívaná na odreagování kterou si užijí jak dlouholetí fanoušci MCU, tak i nováčci (tedy pochopitelně s tím že viděli Endgame). 8/10. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době zábavnej komiks, famozní akce z Liberce fakt bere dech, jen už mi je zle z toho vokoukaně votravnýho černýho Jacksona.... Ale jinak fakt zábava velká za 75% ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Prvý diel Spider-Man je geniálny. Druhý dieľ hodnotím ako lepší priemer. Marvel v upútavkách ukázal to, čo chce, aby sme videli. Preto som asi očakával aj niečo iné od dejstva. Zaujímavé podtitulkové scény na ktoré som zvedavý ako ovplyvnia ďalší priebeh MCU. Filmu dávam slabšie 4* možno aj preto, lebo som to videl v kine. za mňa 75% ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem na nového Spideyho šel do kina hlavně proto, že to byl první film odehrávající se po událostech Avengers: Endgame. Kupodivu ale film dopady Endgame řeší spíše jen okrajově na začátku filmu, žádná hluboká sociologiclá sonda se nekoná. Čím je film naopak protkaný, jsou nesčetná pomrkrnutí na postavu Iron Mana / Tonyho Starka, jehož odkaz se tak trochu táhne jako stříbrná nitka napříč celým filmem. I tentokrát ovšem ve filmu chybí řada záběrů, které jsme mohli vidět v trailerech (např. úvodní bitka v Iron-Spider kostýmu, po které Spidey oznamuje policistům, že odjíždí na prázdniny). Humorná linka funguje celkem na jedničku, ovšem zápletka jako taková je spíše průměrná. Mysteriovy iluze (zejména v druhé části filmu) působí naprosto pohlcujícím a ohromojícím dojmem a jeho postava funguje dobře jako klaďas i jako záporák (nevím, jestli tímto "zvratem" plánoval Marvel někoho zaskočit). Je zajímavé, jak Marvel opět zpětně mění náhled na minulé události (propojení Becka se Starkem díky vynálezu...). Multiverse bylo sice nakonec v rámci tohoto filmu fake, ale podle mého názoru ne tak docela, protože označení "Země 616 a 833" má své reálné kořeny v komiksech. Obě potitulkovky jsou skvělé a jsou zajímavým příslibem do budoucích (nejen pavoučích) filmů. 75% ()

Alois88 

všechny recenze uživatele

Homecoming mi přišel opravdu špatný. Naprosto bez nápadu a humor nebyl ani pro puberťáky, ale vyloženě pro děti a to ještě ty šikanované. Tento díl ho překonává naprosto ve všem. Velmi slušná Marvelovka na kterou jsem šel v očekávání velké prudy a nakonec jsem byl maximálně spokojený. ()

Tarhiel 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale niečo tomu chýbalo. Silný začiatok, koniec trošku "roztekaný"? Film sa dotýka dnes aktuálnej témy falošných správ a dezinformácií a spracúva si ju spôsobom sebe a svojmu univerzu vlastným. No zazneli tam slovenské aj české piesne (ktoré boli ale úplne WTF neznáme piesne kdesi zo 70. rokov a dnes sa nič také nepočúva, naozaj ma zaujíma, kde na ne prišli), videl som Prahu (!) relatívne verne zachytenú vo filme a bol to bizardný pocit, po všetkých tých rokoch vidieť vo veľkofilme metropolu, ktorú poznáte. Bola tam prinajmenšom aj jedna logická chyba spadajúca do kategórie Fridge Logic. Oplatí sa vidieť, už len kvôli tomu, že v Americkom filme vidíte po väčšinu času namiesto Ameriky pre nás známy kontinent. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Ale jó, druhej spájdrmen vpohodě. Bavil jsem se celou dobu. Tetička May je sakra sexy GILFka. Jen nechápu proč MJ hraje nějaký škaredý kluk a ne sexy kočka. ()

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama