Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Recenze (765)

Alois88 

všechny recenze uživatele

Homecoming mi přišel opravdu špatný. Naprosto bez nápadu a humor nebyl ani pro puberťáky, ale vyloženě pro děti a to ještě ty šikanované. Tento díl ho překonává naprosto ve všem. Velmi slušná Marvelovka na kterou jsem šel v očekávání velké prudy a nakonec jsem byl maximálně spokojený. ()

Tarhiel 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale niečo tomu chýbalo. Silný začiatok, koniec trošku "roztekaný"? Film sa dotýka dnes aktuálnej témy falošných správ a dezinformácií a spracúva si ju spôsobom sebe a svojmu univerzu vlastným. No zazneli tam slovenské aj české piesne (ktoré boli ale úplne WTF neznáme piesne kdesi zo 70. rokov a dnes sa nič také nepočúva, naozaj ma zaujíma, kde na ne prišli), videl som Prahu (!) relatívne verne zachytenú vo filme a bol to bizardný pocit, po všetkých tých rokoch vidieť vo veľkofilme metropolu, ktorú poznáte. Bola tam prinajmenšom aj jedna logická chyba spadajúca do kategórie Fridge Logic. Oplatí sa vidieť, už len kvôli tomu, že v Americkom filme vidíte po väčšinu času namiesto Ameriky pre nás známy kontinent. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Ale jó, druhej spájdrmen vpohodě. Bavil jsem se celou dobu. Tetička May je sakra sexy GILFka. Jen nechápu proč MJ hraje nějaký škaredý kluk a ne sexy kočka. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

ja se fakt snažim, fakt že se snažim přibližit moderně a nebýt za toho zapškleho stareho zmrda co všechno nové nesnaší a nejraději by šel znovu stát frontu na krabici chiquity do tuzexu ale tady prostě nemužu jinak... tenhle film je z 90% jen "efekt" a nejen to... oni z "efektu" udělali rovnou zaporaka.... Hollandovo podaní nelze komentovat jinak než "homo" a multi-culty rozmanitost vedlejších postav mě taky zrovna nenadchla.... vlastně nevim co sem od toho čekal... marvel by to měl po smrti stana lee a steva ditka zabalit.... nemaj už prostě co nabidnout jen zrecyklovanou multiculty homo sračku.. nejzajimavější část byla vsuvka j.k simmonse po titulkach ktera mi relativně vlila (alespon nachvili) ten "spider-man feeling" do žil a nezměnil to ani fakt že homoman lita nad hlavákem nebo že kvuli němu uzavřeli karluv most což se kurva jen tak nevidi ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá Marvelovka. Vynikající Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson i Tom Holland. Mysterio jako záporák působil velice dobře, a hlavně byl skvěle zahraný, jak jsem již zmínil. Fury tradičně skvělý, zápletka zajímavá, humor tak akorát, lokace výborné, hudba výborná, vedlejší herci taktéž výborní. A samozřejmě Tom Holland, který je prostě nejlepším Spider Manem všech dob. Finální rozuzlení taktéž zaujalo a potitulková scéna byla naprosto skvělá. Prakticky jen superlativy, a za tím si stojím. Výborný počin a jsem neskutečně rád, že Spidey v podání Toma Hollanda nakonec v MCU zůstává :) ()

The.Splash 

všechny recenze uživatele

Svěží vánek do světa Marvelu. V jeho posledních několika filmech je celkem dost cítit, že se snaží razit nový směr a postupem času možná i rozbít zajetou formuli MCU filmů. Tento snímek vsadil na humor a charakterní růst hlavní postavy. Obě dvě části dopadly naprosto perfektně. Opravdu jsem měl pocit, že na začátku filmu jsem na filmovém plátně místo Petera Parkera já a postupem času jsem viděl, jak se z něho stává někdo mnohem víc. Někdo ke komu se dá vzhlížet. Tak jak to má v superhrdinských filmech být. ()

Blutarg 

všechny recenze uživatele

Zaujmout diváka po dvojdílu Infinity War + Endgame nebylo nic lehkého, ale dle mého soudu se to Spiderman: Daleko od domova povedlo z pohledu tržeb. Ale za mě to byla jedna velká slátanina, docela o ničem. Dvě hvězdy: 1) za ten zvrat ve filmu, to jsem nečekal, 2) za úplný konec. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

bylo to fajn, moc fajn! ale to je tak vsechno… po spickovem Homecomingu to prece jen pusobi trochu slabeji… na 4* to jeste udrzelo ale…… 72% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nič som od baby Avengera nečakal a nakoniec to bolo celkom dobré. Jake bol dobrý záporák, aj keď s trochu pochybnými motívmi, no nápad s fikciou bol fajn. Ničenie sa konečne presunulo z USA niekde inde a tak sme si mohli vychutnať známe miesta z Európy, medzi ktorými bola aj Praha. Tínedžeri musia byť spokojní, malý spidermanko pobozkal holku, jeho teplý brat tiež. Zahral si aj Samuel MF Jackson. Za mňa ok a záporák bol akurátny level pre pavúčka. Nezabudnite na 2 potitulkové scény, ktoré čosi naznačia. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Největší pohodovka od prvního Ant-Mana. Holland je sympaťák stejně jako Gyllenhaal a celkově je obsazení docela v pohodě. Prostor pro nějaký emoce nebo dramatičnost tu není, pouze pro svižný děj, velkolepou akci a humor ve stylu teen-komedie. Po posledních Avengerech to asi bylo třeba. Ne že bych skákal radostí, ale po delší době jsem oddychovou komiksovou zábavu, která není úplně přiblblá, uvítal. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Nejprve spiderman ala pubertacka USA klasika.. Ale pak už nastoupí vizuální koncert..a dočkáme se i lokací z naší rodné české hroudy :) zápletka s iluzemi mě dosti překvapila a ta se Tedy opravdu povedla.. :) 70% Podařený marvelovsky snímek. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

No mňa nový spidey tak úplne nepresvedčil. Pravda ale je, že sám neviem povedať presne, že prečo. Nevadil mi detský herec, akcia bola skvelá, bolo to celkom príjemné tak trochu tínedžersky vtipné, malo to skvelý záver s prísľubom do budúcnosti. Možno to bolo zloduchom. Jake Gylenhall je skvelý herec, ale asi ma tá akváriová hlava veľmi nepresvedčila. Je fakt, že s pribúdajúcimi hrdinami pribúdajú zlodusi a tí sú konkrétne pre mňa ešte dôležitejší ako samotní heroes a teda tu Jake neobstál najlepšie. Po druhom vzhliadnutí upravujem hodnotenie o jednu nahor, najmä vďaka dokonalej záverečnej akcii. Spidey ale nie je v mojej top päťke hrdinov. Nič to za to. Dobré. ()

mazzarek 

všechny recenze uživatele

Každý nový díl Spider-mana je čím dál tím větší kravina. Pro mě skončil třetím dílem. Chtěl bych vidět zklamané obličeje turistů, až v Praze bude hledat libereckou radnici. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Klouček Peter Parker a hromada digitálního shitu navíc. Abych byl hodně upřímnej, měl jsem problémy to vůbec dokoukat. Pár lepších záběrů z Pražských památek, jinak šlo o unavenej a hodně moc prostoduchej příběh. Marvel vyplodil zdětinštělého teenage pavouka, kterej v závěru vůbec nechytnul ani za srdce. Snímek neměl vtip ani pořádnou akci a naprosto znechucený dialogy fujtajxl. Obrovská škoda, takovej novodobej Spiderman nad hrobem. ()

El.Negros odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol korporátně hamburgro-žroutského edukačního systému pro negramotnou generaci amerikoblbů. V hlavní roli štkající, usmrkaný arachnický degenerát. Baby pavouka poslali (v návalu inovátorské zácpy) po světě s edukativním přesahem pro žáky pomocných škol. Aby totiž mladí amíci, místo žraní burgů a hrátek call of duty po školách s ostrou municí, měli alespoň ponětí o existenci jiných států mimo Trumpland. Opravdu vynikající a do všech detailů promyšlený děj uchvátil moje hnisající hemeroidy natolik, že začaly každých deset minut dívání krvácet a musel jsem si tedy 13x vyměnit jumbotampon do prdele. Víc toho ta moje zakrvácená rektální ruptura už asi nepobere. ()

Ewík 

všechny recenze uživatele

Vtipná podivaná s trefnými hláškami a momenty. Záporák podle mě nic moc, ale nebyl úplně nejhorší. Zendayu miluju od zhlédnutí Euphorie (tady je to samozřejmě jiná role, ale její kukuč je sympatický), ale asistentka Furyho mi zvedá chlupy vzadu na krku. Nějak mi do její role prostě nesedí. Celkově pohodová podívaná na víkendové odpočívání nebo trávení času v letadle B-) ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Neskutecna megalomanska sracka. Nevtipny, trapny, prehnany, vymrdany a posrany. Zlatej starej Spiderman. A ze sceny v Liberci jsem se malem vomrdal. 30% ()

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama