Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Recenze (766)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Ale jooo, jakožto akční film plný zvratů a akce stál za to. Chvílemi to ale bylo okaté a člověk si říkal, že Mysterio nemůže být klaďas. Spojení školního výletu a zachraňování světa bylo fakt dobré a vlastně diváka stále drželo v napětí. Konec byl možná až moc přeplácaný, ale aspoň se je na co těšit pro příště. 75% ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Slušné zakončenie ďalšej fázy Marvelu, kde sa do popredia derie humor na úkor depresívnej atmosféry posledných Avengers. Lokácie v Európe su tiež fajn bonusom, len nechápem zámeru tvorcov zobraziť Karlov most bez turistov... ()

john986 

všechny recenze uživatele

I pres zajimavej vizual a Prahu to bylo tak neuveritelne blby a naivni, ze nemuzu jinak. Dokoukal sem to jen proto, ze sem to nechtel kazit detem. ()

furrec 

všechny recenze uživatele

Bože môj, to čo bolo??? Pre mňa osobne úplne najhorší spider široko daleko. Priblblá akože komédia pre detičky a pubertiakov... ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Vtipné, dobrá akce a poměrně originální zápletka. Škoda přeplácaneho a predigitalizovaneho závěru, mohl být plný počet. ()

Wourly 

všechny recenze uživatele

Z hlediska superhrdinů atd. nic extra, ale líbilo se mi, že skoro každá postava byla troll (z hlediska komedie). ()

bykes 

všechny recenze uživatele

Spidey 90210. No čo si budeme klamať, nič moc, taká teenage komédia, čo beží na Markíze v nedeľu doobedu po Siedmom nebi, ale ako ukážka čo dokážu súčasne efekty okej. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Je to film, co je sice spojenej s Avengers, ale přitom si jede zcela sám a rozhodně to zvládá bez problémů. Tom se v roli Spidermana ustálil akonečně mu sedne, jak se patří. Je dobře, že tenhle film vzniknul a pro milovníky Spidermana i bez spojení s Avengers, je to něco, co potěší. Za mě 4* a DOPORUČUJU ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Od čias prvého Ironmana a potom Avengera pretieklo plno vody. Nebol som fanatický fanúšik týchto filmov, ale do akého "guláša" za posledné roky sa to dostalo je hrôza. Škaredý detinsky zameraný príbeh. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Nejnepovedenější snímek klučíka Parkera, pseudohrdina Gyllenhaal a štěky Jacksona. Divák vidět, divák nespokojen, možná nevědět proč, ale nebýt hloupý... ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Spider-Man: Daleko od domova je další díl ze série Spider-Mana s Hollandem a tentokrát to bylo mnohem lepší než u Homecoming. Hned ze začátku musím zmínit záporáka, který byl vynikající. Moderní udělátka zde má Spidey sice též, ovšem tentokrát ladí více do příběhu. Ne, že by předtím neladily, ale tentokrát to už jaksi sedělo víc a hlavně jsme se dočkali nějakého pokroku ve vztahu s M. J., což předšlému filmu tolik chybělo. Celkově se jedná o skvělý film, který můžu doporučit. Stále si ale myslím, že by Spider-Man měl jít mimo Avengers a jet si to svoje. 8/10 ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele

Po WW84 jsem si říkal, že si opravím chuť na něčem jiném a tak mi padlo oko na tohle a řekl jsem si, že se na to mrknu podruhé, a jelikož jsem zde nenapsal ještě žádnou recenzi k tomuhle filmu, tak jdeme na to. Film na mě působil pohodově v tom smyslu, že děj byl plynulý a stále plul dál a dál. Jak cestovali po různých evropských metropolích, tak to byla taky fajn podívaná, ikdyž teda Praha nebyla zrovna Praha ... :D ... A hlavně jak jsem psal u WW84 u tohohle typu filmu dělá záporák film filmem. A Jake Gyllenhaal se zde předvedl ve velkém. Působí zde velice charismaticky a ty Mysteriovi holografické drony a technologie, které používá ve Vás zanechají velké souznění s ním. A samozřejmě tedy u hlavního herce Hollanda nesmíme opomenout i jeho vnitřní boj o tom zda být Spider-Man nebo zda být obyčejný školák, který chce po nocích dovádět s MJ. Za mě příjemná podívaná, která Vám velice rychle uteče. ()

Tunheber 

všechny recenze uživatele

když se na to podívám z pohledu holky před pubertou, tak asi vlhnu. Ale když se na tento film podívám z pohledu člověka, který viděl Spidermana s Tobeym Maguirem v hlavní roli, tak nevěřícně kroutím hlavou, co je kurva tohle za sračku. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 9/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 7/10 ... Celkový dojem: 9/10 ()

SaxGuy 

všechny recenze uživatele

Spider-Man: Daleko od domova Bohužel, ve všem jasně horší než Homecoming. Gyllenhaalův záporák je utopený ve sterilním a klišoidním scénáři a Keatovu Vulturovi se vůbec nemůže rovnat. Příběh sám osobě není příliš zajímavý, a ani úplně nedává smysl. Jackson a Smulders jako Fury a Hillová sice potěší, žádné terno to však není. A tentokrát ani tolik nefunguje linka školního prostředí. Romance mezi MJ a Peterem je dost vzatá odnikud a celkově různorodé vztahy nepůsobí zcela reálně. Jon Watts pak jako režisér jasně ukazuje, že prostě neumí točit akční scény (kromě jedné iluzorní akce, která sice, když nad ní zamyslíme nedává ve svém provedení příliš smysl, ale vypadá skvěle) a celkově film prostě působí jako průměrná školní romantická komedie, ze které se vždy (a dost neúspěšně) na nějakou dobu stane superhrdinský film. Palec nahoru za herce (a postavu Happyho) a posunutí charakteru Spider-Mana jako takového. Težký průměr, ale holt má to punc Marvelu a Spider-Mana. Příště to už ale musí být mnohem lepší! PS: Cením skvělé potitulkové scény, které doslova obrací film vzhůru nohama. 5/10 ()

Adaaamecek 

všechny recenze uživatele

Naprostá ale jakože naprostá nuda. Jediná útěcha je, že to trvá ani ne dvě hodinky. Takže to ve výsledku i rychle uteče. Jinak naprosto čistý a nijak zajímavý průměr., 6/10. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Jak me restart detskeho Spideyho jiz minule nepresvedcil, tak ted uz me vylozene otravil. Kdo ma rad komiksoveho Spidermana, nebo serii s Tobeym, tak ruce pryc od tohoto uknouraneho pisklete. ()

ZetDaElO 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepšie fungujúcich Marveloviek plná vtípkov. Až sa divák prichytí, že v podstate tam nemusela byť ani žiadna akcia a film by fungoval ako vydarená teenagerská komédia. A počuť Marcelu Laiferovú v hollywoodskom blockbusteri sa už zrejme nezopakuje. ()

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama