Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku Strážci galaxie: Volume 3 od Marvel Studios se oblíbená parta vesmírných ztroskotanců zabydluje na Kdovíkde. Jejich spokojený život však brzy naruší ozvěny Rocketovy bouřlivé minulosti. Peter Quill, který se stále trápí ztrátou milované Gamory, musí vypravit svůj tým na nebezpečnou misi s cílem zachránit Rocketův život, přičemž nezdar v této misi může znamenat konec Strážců tak, jak je známe. (Falcon)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sevee

Víš kolikrát naplno zaznělo sprosté slovo v Marvel filmech a seriálech ? Jen tady a jenom jednou, takže bych z toho nedělal apokalypsu, spíš bych ses měl obávat jiných věci, které ty filmy a seriály přináší a neviná ratolest je uvidí. A začneme alkoholem, drogami a pokračujeme, vraždami, týraním lidí a zvířat, PTSD, schizofrenie, odcizení a další řada psychických onemocnění, vymívaní mozků, nacismus a rasismu, vyhlazení národa, rodinné a jiné sociální problémy a zakončíme to mým oblíbených tématem...... určitá míra erotiky a sexuálních témat. Ale je hrozně fajn, že to ty filmy a seriály mají, že ukazují že i hrdinové mají své problémy, své tajnosti, něco co je polidšťuje, takhle je to i v komiksech, takže je to dobře. 

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Na takové filmy běžně koukají děti 10-15 let. Ano, nedělám si ideály, že se mezi sebou baví jinak. V prostředí se pohybuji, takže když je občas poslouchám, tak je to fakt výživné, ale ani mi před 30 lety jsme se nebavili jinak. Nicméně pokud chceš z takové mluvy dělat standard a vzor, tak je to tvůj názor, ale já takovému vyjadřování v těchto filmech dávám jasnou červenou. Tím debatu končím.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sevee

navíc pokuď ti vadí sprosté slovo a né to co se děje ve zbytku filmu, tak.....sakra to je tak chladný. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sevee

Promiň, ale předchozí Strážce si viděl ? Pokuď ano, myslíš si i předchozí Strážci, cílili na děti ? Nicméně, vážně věříš tomu že děti, kteří koukali na tenhle film, či na něj budou koukat, před tím neslyšeli tahle sprostá slova nebo i horší ? Navíc když zasadíš ty sprostá slova, do kontextu toho všeho, tedy že Peter, Nebula a Groot, fakt jakože pospíchali a byli teda ve stresové situaci, kdy Rocketovi hrozila smrt, tak v takovém případě, je to pochopitelné. 

na příspěvěk reagoval Sevee

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ale ne, já jsem pro zkaženosti, ale musí být na správném místě. Pokud koukám Jackass, Osm hrozných apod., tak je to v cajku. Ale dávat taková slova do filmu, který ještě cílí na děti a je tohoto žánru, je fakt moc. Ten, kdo tam tyto výrazy nacpal, ať už v Angličtině nebo Češtině, je ubožáckej úchyl. Takhle už klidně můžou natočit Večerníček, remake Křemílek a Vochomůrka. Křemílek chce vstoupit do chaloupky: ,,Vochomůrko, do piče votevři ty dveře." Takže asi tak...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Bestfan112

Bestfan112 (hodnocení, recenze)

Sevee

V českém dabingu „Open the Fuckin door” zní „Otevři ty zpičený dveře”, ale to tvoje by také šlo.

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Laciné scény pro nenáročné publikum. Pro děti to rozhodně není. A to už je za ty velmi hrubé vulgarity. Otázka je, zda se nezbláznili v dabingu. Zavři už ty dveře do piče. Co to má jako bejt?! Nemůžou to nahradit slovem zatraceně apod. Nabralo to brakoidní obrátky. Pak prošpikované scénami typu: To je ale roštomiloučké. Uměle tlačí na pilu, až je to trapné. Pak vzápětí brutální scéna a zase pak roštomiloučká. Slabomyslné scény. Rozhovory vážně gradované a hned vzápětí ze sebe dělají tupce. Už to nemá ten náboj 1 ani 2. A to vůbec zase nekomentuji nesmysly jako omrzliny a v dalším záběrech po nich ani památka atd. atd.

na příspěvěk reagoval Bestfan112, Yoshitsune

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak to vůbec nebylo, když se podíváš zpět do diskuze,   najdeš že oba reagovali na mě a já si jich do té doby nevšímal. Navíc tam i píšu, že každému se líbí něco . A že respektuji jeho názor a on by měl respektovat taky. No a ten druhý pokud to není ten samý člověk do mě začal rýpat také první..  Já uznávám, že sem pak ještě psal dragon 94 do zpráv ale jen protože sem tady veřejně nechtěl řešit kraviny.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jestli to chápu dobře, tak laresovi se nelíbí GOG, ale SC, Dragon rekl jeho problém s SC a požádal o vyvrácení a nebo rozumnou diskuzi ale protože zkritizoval SC tak ho lares nějak napadl a vše možné jen ne vyvrácení a rozumnou diskuzi o chybách SC ....je tak?já jinak ohledně SC s dragonem souhlasím, chyb jak máku...

na příspěvěk reagoval dragon94, Lares4

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

dragon94

Hlavně, že vy dva vše pobíráte a na tvém místě bych se raději na mě už vyprdl. Zase by si tu zbytečně brečel, že sem na tebe zlej.

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Knowho

A čím si prosím tě argumentoval? Začal si do mě bezdůvodně rejpat jako tvůj kámoš. Tomu říkáš argument? Tak se kluci obejměte a dejte mi už pokoj. Tvůj kámoš, kdyby do mě nezačal rejt nemusel by tu teď brečet, že sem na něj zlej. Tohle na postavách snad nikdy, nebylo. Dokonce ani ten fanatickej Clark Kent nebo jak se jmenoval co tu měl 3 profili a vyzýval Snydera jako boha nikoho nenapadal jako vy dva. 

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Knowho

A čím? Já sem na postavách 11 let . Normálně tu diskutuji teď se do mě pustí bezdůvodně nějakej dragon94 a když se bráním tak tu brečí, že sem na něj zlej. A ty si kdo ? Jeho brácha? Nikdy sem si vás kluci ( nebo co jste) nevšímal tak mi dejte pokoj. 

na příspěvěk reagoval Knowho, dragon94

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

dragon94

Já se tu nebudu s tebou dohadovat, nebo se tu obhajovat, protože mi to nepřijde vhodný to sem psát. Ale buliban ti položil zajímavou otázku. Jsem zvědav na odpověď. 🤔

na příspěvěk reagoval Knowho

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Pokud by to někoho zajímalo, tak jsem se právě dozvěděl, že jsem vymletej kokot, debil, mám se jít léčit, skočit do zdi, vzít si prášek a celé to bylo zakončeno tím, že jsem dítě, protože tomu tak odpovídá moje vyjadřování.

To já jen abystě věděli jak pokračovalo Laresovo4 ctění názoru v soukromích zprávách.

Jo a samozřejmě, že krom urážek se stejně jako tady nezmohl na jakýkoli argument.

Jediné co pořád opakoval dokola bylo, že jsem to byl já kdo na něj reagoval jako první, že to bylo v rámci úplně jiného tématu, už jsem mu jaksi vysvětlit nedokázal. Né že bych se nesnažil, ale komu není dáno..

Ale prý kdybych na něj nikdy nereagoval, tak by mě nechal psát o tom jak je marvel skvělej a Snyderverse příšerný, aniž by na to reagoval.

Jak to souvisí s mým dotazem proč se místo jediného argumentu, proč podle něj píšu nesmysli a nejsem schopný pochopit ZSJL, zmohl od začátku jen na urážky, je mi skutečně záhadou..

na příspěvěk reagoval Knowho, buliban, buliban, Lares4

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Lares4

Opakováním toho, že jsem něco nepobral a že plácám blbosti, nazýváš ctěním jiného názoru?

Nehledě na to, že ty jsi tu nepřišel s žádným proti argumentem, proč je něco jinak než já jsem napsal. Takže jsi s žádným názorem ani nepřišel.

A samozřejmě že ctím, že se ti ZSJL líbí a GoTG 3 nelíbí. Každý máme jiný vkus. Já tu jen psal proč mi ZSJL přijde jako hrozný film, což si ty okamžitě začal brát hrozně osobně.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Lares4

Původně jsem o ZSJL nepsal ani tobě to ty jsi mi tu začal psát, že jsem ten film nepochopil. A místo, aby jsi mi napsal, že se mýlím a něčím to podložil nebo nějak argumentoval, tak pořád akorát opakuješ, že plácám blbosti.

Co se zaujatosti týče tak ano.. Jsem zaujatý. Jsem zaujatý, protože mám DC hodně rád. Dokonce až na vyjímky (Spider-Man, Wolverine) raději než Marvel.. Ale ZSJL opravdu není dobrý film. A opravdu hodně mě štve jak Snyder svou neznalostí postav a "vizí" zmrvil co mohl.

A to ještě buďme rádi, že nedošlo na dítě Lois a Batmana, protože se mu líbila zápletka v Pearl Harboru.. A na to, že WW je kryptoňanka.

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

dragon94

Hele mě je tvůj zaujatý názor uprdele. Mě se ZSJL líbil ale Guardians of the galaxy ne. Buď se s tím smíř a nebo je mi to úplně jedno. Plácáš blbosti

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Lares4

Na základě čeho jsi usoudil, že jsem nepochopil, že to byl film dějově před Aquamanem?

Nevím co to má společného s tím, že se Snyderovi pojetí Aquamana, podvodního světa, Mery a Vulca absolutně nepovedlo.

Knightmare rozhovor Jokera a Batmana je naprosto nesmyslný a ten gay vtip byl příšerný. Superman jako stoupenec Darkseida taky nedává absolutní smysl. Vtipný je i to jak se pak Bruce probere a na verandě se mu objeví J'onn J'onzz a Affleck vypadá tak znuděně jakoby ho to absolutně nezajímalo. :D Nebo jakoby předtím viděl Snydercut.

Charakterový vývoj Batmana nula, Aquamana nula, Wonder Woman nula... Navíc pojďme jen tak na efekt zničit muzeum a zasypat policisty troskami.. A ta holčička co chce být jako ona, zatímco o pár metrů vedle teče teroristům mozek po podlaze.

Co se pak zapojení Supermana týče.. Tak je zbytečně OP. Čekal bych, že se bude muset naučit trošku spolupracovat s ostatními a né že to tam prakticky zvládne všechno sám.

na příspěvěk reagoval Lares4

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak za prvé asi si zřejmě nepochopil, že to byl film ještě před Aquamanem. Dále nevím co bylo dle tebe v Knightmare za nesmysly a práce s postavami na jeden film a ve srovnání s Whedonovou verzí byla úplně v pohodě. 

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Lares4

Co konkrétně myslíš těmi nesmysly?

Psal jsem to sice po paměti a jen ve zkratce to co mi nejvíce utkvělo v hlavě, ale stojím si za tím co jsem napsal.

Jestli chceš můžu ti poslat do zpráv celý svůj komentář k filmu, kde jsem se rozepsal víc a kde mé dojmy byly výrazně čerstvější, pokud ti tohle přijde příliš útržkovité.

na příspěvěk reagoval Lares4

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

dragon94

Nevěřím ale to je jedno. To že se ti ZSJL nelíbil je v pořádku. Ale to jaký plácáš nesmysly ohledně toho filmu už je na hlavu. 

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ještě dodatek... Jeho Aquaman je tak 100x horší, než Aquaman ve Wanové sólovce a fakt se Snyderovi vůbec nepovedl. Včetně naprosto příšerné Mery, Vulca a podvodních scén.

Upřímně jsem po shlédnutí té 4 hodinové verze o dost docenil Whedonovu verzi.. protože udělat z tohoto paskvilu jakž takž fungující film, který bude mít na příkaz studia 120 minut i s titulkami.. je docela umění.

na příspěvěk reagoval Lares4

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Můžeš si to pustit 2x rychleji a pojede ti to možná normální rychlostí.

Upřímně o nic moc nepřicházíš. Některé scény a souboje jsou lepší, ale práce s postavami je krom Flashe a Cyborga téměř nulová.. Darkseid hledá anti-live rovnici najde ji na zemi.. dostane výprask..  a všichni zapomenou kde to bylo a tak ji další stovky let hledá jinde..

V severské vesničce si holka ve zpomaleném záběru čuchá k Aquamanově pohozenému svetru.

Cyborgův ragby zápas je kompletně celý zpomalený.. nádherné 2 a půl minuty..

Na začátku filmu Supermanův řev prolétá 5 minut ve zpomalených záběrech celou planetou... Protože to se asi stává když umírá kryptoňan.

Na konci filmu pak nesmyslně přidaná Knightmare scéna natočená až pouze pro snyder cut, ve které Joker a Batman vtipkují o jejich gay vztahu..

Samozřejmě dle Zacka je ten film umění takže ta nejlepší verze je ta černobílá a ve formátu 4:3...

A tak bych mohl pokračovat dál...

Ale tohle... Tohle se mu fakt povedlo.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lares4

Já bych se na těch 242 minut i kouknul, kdybych tu jeho verzi žral, mělo to nějakou budoucnost a tak nějak byl fanda toho všeho. Ale asi nejsem, takže spíš dám přednost jeho Rebel Moonu. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lares4

Já sem "jeho verzi" neviděl takže nebudu soudit a to že se s ním herci kamarádí, je pěkný, ale ve výsledku to nic neznamená. 

na příspěvěk reagoval Lares4

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Oni by to nejspíš brali bez zbytečných zásahů studia. Vem si jak se tváří herci otráveně ve Whedonové lize a všichni na něj nadávali a naopak spolupráci se Snyderem si chválili.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Momoa bych fakt chtěl vidět jako Loba, tam by mohl fakt uspět a né nejde jen o jeho vzhled, ale o to že bych mu Loba věřil. 

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

dragon94

No tak například první pokus o provázaný svět už byl s v roce 2011 kdy měl DC nakopnout Green lantern, který však dopadl strašně.  Další pokus o restart přišel s Man of steel a ať si kdo chce říká co chce za Mě filmy Man of Steel, Batman vs Superman director cut. Wonder Woman 2017, Aquaman 2018 a Zack snyder justice league byli super filmy A nebýt zásahů studia, viz Whedon,  odboček jako Birds of prey a podobně nemusel by být teď dalsi restart Gunna.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lares4

To že Flash propadl v kinech neni Gunnova vina.....ježiši viděl sem kousek z toho filmu, kde mimina padají z budovy a některým hrozí grotesktní úmrtí, takže aby je Flash zachránil začne se cpát jídlem z automatu. Snyder měl u Ligy i své osobní problémy a nic za to mu nedávám vinu, ale dle všeho i ta jeho verze neni žádný Endgame. Jo studio u druhého Aqumana chce vystřihnout scény s Benem, aby právě zamezilo spekulacím, že tenhle guláš bude mít nějaký potenciál. A co se týče herců, no někteří svo role hráli dobře, někteří ne, ale spousta těc herců, to nebrala jak to bral Chris, Evans a nebo Downey. 

na příspěvěk reagoval Lares4

Související novinky

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama