Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • Česko Sebevražedný oddíl 2 (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Uživatel janoo8 smazal svůj příspěvek.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

To se prostě nedá. Musel jsem změnit hodnocení ze 3 na 5. Hvězdice a pan Puntík mi pořád připadají divní, ale film je to parádní. A navíc Margot.

na příspěvěk reagoval janoo8, janoo8

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

W.Dow

Jako ono to tak nevypadá, ale v to rozhodnutí v TT hrách, má svoje dopady a neni to lineární, jako v některých případech, můžeš ke stejnému konci dojít ze dvou cest, ale pak sou případy, které ovliní zbytek série a nebo mají vliv na další sérii. Já sem uděall jedno zásadní rozhodnutí v první sérii, a mělo následky, až do té čtvrté. 

 

 

A Plague Tale: Innocence je vynikající záležitost, té hře nemohu nic vyčíst, ten strach, zoufalství a beznaděj, sou doslova hmatatelné.

 

Já mp hry, mám rád, jednak se dá u nich vypnout a za druhé, když čekám na nějakou příběhovou hru, tak mp hry to čekaní zkracují. 

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Toho od TT jsem nehrála, mě se od nich nelíbilo už moc Walking Dead kde je prostě jakákoliv volba jen iluze je to lineární tunel, Arkham Knight mě taky asi bavil nejméně ale tam vím důvod, Batmobil :D Naprosto mě to otravovalo.

Já ale celkově nemusím MP hry, takže mě to odrazuje tak trochu už v základu a pak spíš volím příběhovky jako TLoU neb třeba Plagua Tale, jak mě hra nezaujme příběhem tak jí většinou nedohraju ať je sebezábavnější, ani moc nemám ráda otevřený světy a to mě taky u Batmana tak trochu odrazovalo ale naštěstí se to dá ignorovat a není to o tisíci a jedním otazníčku. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Alfred sice ode mně odešel, to sem pak na něho nadával, ale zase sem získal jiné nové spojence a v tomhle směru sem dobře ztvárnil Batmana, protože já sem Batman !

na příspěvěk reagoval W.Dow

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

W.Dow

Já sem v tomhle trochu opatrný, já sem dlouhý čas, čerpal informace z různých internetových stránek, které se tímhle zabývají, takže jel naj ejich doporučení - tuhle hru ano, tuhle hru ne a tuhle hru, tak nějak napůl. A pak sem došel k zjištění, že tohle vlastněn neni, můj herní styl a že jsem si odn ich nechal říkat, co se má líbit a co ne. A můj herní styl, má dvě roviny, tou první rovinou sou hry které mají hloubku, mají propracované postavy, příběh který má několik vrstev a hudbou která to celé dokresluje, The Last of US, budiž krásným příkladem. A tou druhou rovinou, sou hry u kterých vypnu mozek a užívam si to střílení, jezdění, blbnutí ve světě, lootování, atd CoD opět krásný příklad. Takže já uvidím, kam bude Gotham Knights spadat, třeba neskončí ani v jedné z těhle kategorii, uvidí se. A já sem Arkham Asylum, dohrál hned několikrát a hodně bavilo, Arkham Knight nedokážu hrát, vůbec netuším proč a ten zbytek Arkham her sem zatím neměl možnost hrát. Ale Batman od Telltale Games, sem dohrál, obě série a musím říct že mně to příjemně překvapilo, trochu sem se bál, jak to celé udělají a jak to bude fungovat, ale všechno je tam super a hodně sem si to užil, některé díly sice měli slabší části, ale ve výsledku hodně silných pět. 

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak já bych radši něco jako Arkham sérii, proto jsem byla z toho celkem zklamaná, stejně jako z naprosto zbytečných RPG prvků, lootu, čísílek atd. co mi tam přijdou jako naprostá zbytečnost, bohužel dneska je to populární.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

W.Dow

Myslím si že to bude na stejné úrovni, jako Outriders, můžeš to hrát sám a nebo s dalším hráčem/či, s tím, že když to budeš hrát s někým dalším, tak to bude jednoduše zábavnější a obtížnější. 

na příspěvěk reagoval W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Je to předně coop akční open world RPG, který se dá hrát i solo ale je otázka, nakolik to bude opravdu "plnohodnotný" zážitek, coop tam ale už bude od začátku a už první ukázky ho předváděly. 

SS by v tomhle mělo být podobné, hra pro až 4 hráče, jen s tím že když nemáš spoluhráče tak ostatní bude ovládat AI.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Gotham Knights je příběhovka, tam snad později mají přidat co-op nebo tam budou nějaké speciální co-op mise, ale jinak příběh a vedlejší aktivity lze hrát samostatně. 

na příspěvěk reagoval W.Dow

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Ten Gotham central mě docela hodně mrzí že se nerealizuje...jinak opravdu z DC fandome mě zajímá snad jen vše okolo Batmana, Black Adama a Flashe... schválně zda oznámí Ayer cut a co teda údajně chystá Abrams

na příspěvěk reagoval LizianShaw

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Já se na Fandome těším i tak, Dc zbožňuju a dostaneme minimálně trailer aspoň na Batmana (vlastně je to už za týden!!).

Peacemaker by taky mohl být fajn, jako postava v TSS ušel, i přesto, že nebyl mým oblíbencem. Ale bude tam i Vigilante, takže by to mohla být slušná akce.

Je to taky jediný seriál, který se u Dc hejbe kupředu (mimo Cw). Mluví se o GCPD, JL Dark, Constantineovi a GLC, ale žádnýho z nich se do roku určitě nedočkáme.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Těšení na DC Fandome měj raději na uzdě. Tu akci jako takovou mají pořád v režii Warneři. A to i přes veškerou připravenost a zainteresovanost AT&T, snižuje pravděpodobnost odhalení Ayer Cutu 50na50. Klidně to může dojít na takovou ubohost, že si to bude týdny po akci muset Ayer oznámit sám, stejně jako to předtím musel udělat Snyder, u své verze Ligy. Nezbývá než doufat, že na tenhle nejkritičtější scénář nedojde, protože ty nejpozitivnější scénáře zní báječně a spoustě lidí by vyrazili dech.

No ono celkově to teď vypadá, že si na nějakou další Squad, počkáme. Pokud se jí vůbec někdy dočkáme. O tom teď zásadně rozhodne právě Ayer Cut. Protože jak už bylo několikrát řečeno, značka jako taková je právě v téhle chvíli dočista mrtvá. Ayer Cut má šanci jí oživit, ale to v první řadě musí sklidit stejný úspěch, jako předtím Snyder Cut. A pokud se tak nestane, bude nás s velkou pravděpodobností čekat jiný zločinecký tým. Tak jako tak, v každém případě se dá očekávat, že ať už by se zločinci posléze sešli v jakémkoliv týmu, tak nejdřív budou předehřívat vody samostatné minisérie na HBO MAX. A některé z nich by mohl točit i Gunn. Ostatně už teď hlásí abychom "míru dali zk**venou šanci":
https://twitter.com/JamesGunn/status/1446507628172095502
Dáte?

na příspěvěk reagoval LizianShaw

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Tak o to víc se těším na Dc Fandome :D

Je ale škoda, že nejspíš nebude pokračování Gunnovo Squad, protože mám pocit, že z toho vytěžil vše co šlo. Jediné co mi vadilo byly dialogy.

na příspěvěk reagoval Clark_Cent, Clark_Cent

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Rozhodně ti neberu tvůj názor, a jsem rád, že se ti to líbilo.

Prostě mi jen připadalo, že tam dali novou akční scénu s Darkseidem a střih a soundtrack byly o dost lepší.

A jo, scéna s Flashem byla boží...ale co ten párek? :D

Určitě lepší než Whedonovo verze, ale 4 hodiny to mít nemuselo.

Tak si ale říkám, jestli bych chtěl vidět Ayer Cut, kde měl Joker o dost větší roli a romance s Harley byla o dost blíž komiksu, to zní hodně lákavě.

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

higuain

To je zajímavé, já viděl Ligu dvakrát a pamatuju si celkem dost toho co bílo do očí. Ale v pohodě. Necháme to být...

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak scénu od scény ti to asi říct nedokážu, to bych si to musel pustit znova a přímo se na to zaměřit. Nicméně řeknu možná kacířskou myšlenku, že ze ZSJL jsem měl lepší pocit než z letošní projekce Společenstva :D Ale 5 mám teda u obou.

na příspěvěk reagoval Ratemus

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ratemus

To já taky, nedávno jsem si i přečetl knihy, jen říkám, že technicky ten film tyhle "propriety" má taky a i když jich asi není tolik jako v ZSJL, tak že by to bylo nějak výrazně méně, to bych na základě projekce pár měsíců nazpět taky neřekl. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

higuain

Já mu nic neodpouatim, já byl na lotru v kině a od té doby ho žeru a opravdu tam není tolik zpomalovaček a už vůbec ne kdy se pohyb téměř zastaví a už vůbec ne v takovém množství...

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já zrovna nedávno viděl Společenstvo a to, co říkáš, že tam nebylo, tam přesně bylo :D. Dost zpomalovaček atd a často imho docela cheesy. A taky mě to překvapilo, protože jak jsem to předtím viděl již před mnoha lety, tak jsem tyhle věci taky nevnímal. Takže stejně jako ZSJL, i Pán prstenů není ani zdaleka dokonalej, jen je takřka o 2 dekády starší a má status kultu, tak mu člověk kdeco odpustí, protože když to viděl v dětství/mládí, tak to byl vrchol fantasy žánru.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jako já bych řekl, že těch zpomalovaček tam nebylo o moc víc, než v kdejakém jiném blockbusteru. A že na své běžné standardy se Snyder držel překvapivě zkrátka. A stejně mu to má řada lidí za zlé. Jasně, to stou Wonder Woman dokážu pochopit, že jisté lidi mohlo otravovat. Mě to však přišlo spíš usměvné. S tím vokálem to fakt přehnaly. 😂
Ale jasně, tady už se bavíme, o osobním vkusu. Takže těžko poměřovat, kde je co pro koho příliš a pro koho akorát, ale fakt, že lidi i konkrétně poměřují kolik filmu zpomalovačky zabrali svědší o jisté míře předpojatosti. Osobně si myslím, že zrovna zpomalovačky jsou to poslední co by se filmu mělo vyčítat.
Rozhodně souhlasím, že vedení DC by do budoucna chtělo pevnější ruku, jestli Snydera nebo někoho jiného, to už je věc do pranice. Faktem je, že spousty rozhodnutí nebylo ani z jeho hlavy. A bylo by zajímavé sledovat, jak moc by dosavadní filmy byly jiné, kdyby Warneři tolik nespěchali na dohnání Marvelu.

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Ratemus

Je to šílený, prostě skoro 10% filmu je zpomalený, jako ve výsledku věřím, že kdyby byly v normální rychlosti tak je film hned o 15 minut kratší, kdyby se nechali jen Flashovi scény. :) 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

W.Dow

Dobře to se zdá, ale vem si když v minutě uděláš 3 vteřinové zpomalené záběry, to je dvacet záběrů na minutu a tři vteřiny zpomalovacky je dost...a teď si vem že toto je 24,7 minut

na příspěvěk reagoval W.Dow

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Ono je ve výsledku jedno kolik minut v součtu byly, jde o to že zpomaloval kde jakou kravinu a to zcela zbytečně, třeba jak jde Louis s Kangem v dešti po chodníku, celý zápas amerického fotbalu, v každém souboji najednou zpomalovacka, jak letí Štěpán Wolf a najednou vyskočí Diana a přesekne hlavu, jak jde Artur po molu a za ním caka voda, prostě zpomalovacky tam kde být nemusely a naopak to otravovalo...konec se mi ani nelíbil ani líbil. On chtěl odkázat na Injustice a přitom Joker žije, nechápu proč...vtipné také je že černý oblek jednou měl a pak neměl a jeho funkce absolutně nevysvětlena.

T je jedno to je zase na debatu kde mi to budete všichni vysvětlovat a obhajovat si svou oblíbenou hračku a já to vyvracet a zpochybňovat. Prostě vám se to líbilo a mně ve výsledku ne i když jsem tomu dal 4 hvězdy...spíš jsem rád že ta hysterie je za námi. Na druhou stranu paradoxně Snydercut a Snyderverze je aktuálně v Dceu jednooký král mezi slepými a já doufám že další směřování bude v tomto  vesmíru je doufám že s jinými režiséry a filmaři...a nebo ať klidně snyder ale ať mu někdo dýchá na záda a dopadne to jak MoS

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

W.Dow

To si nemyslím, že by ty zpomalovačky zabrali až tolik prostoru. Maximálně 15 minut a i z toho valná část bylo "ztvárnění Flashových schopností", který bych nevystřihával ani náhodou. Navíc byla legitimně ta scéna s Jokerem, kterou si Snyder přidal pro případ, že už by se k sérii neměl šanci vrátit. Což film zkracuje o dobrou půlhodinu. Scény s Lois možná mohly být zpracované podstatně líp, ale jinak určitě nebyly zbytečné. Nějaký prostor se jí prostě dát musel. A i kdyby to Snyder zpracoval líp, než jen čicháním ke svetru, moc času by tím neušetřil. Možná tak ten zpěv dětí a podobné číčoviny a dostanem se na nějaké tři hodiny patnáct. Níž to prostě bez ztráty kytičky nešlo.

na příspěvěk reagoval Ratemus, W.Dow, W.Dow

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Ratemus

no jo, ono je to robené evidentne ako epizódky samostatných hrdinov. whedon naopak, ich proste len zobral a dal všetkých na hromadu.

btw, ten záver sa ti páčil?

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Postavy..no i ta chemie mezi mini mi přišla maximálne lichá a to nemluvím o tom že se Supermanem nepromluví jediný hrdina...ale to je už jedno, každopádně se mi to líbilo samozřejmě víc než whedonova

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

omg ne, ja som to myslel presne naopak. chcem povedať, snyders cut má svoje chyby, ale aspoň je to ako tak súdržné dielo. postavy sú ploché, ale prejdú nejakým vývojom a každá dostane dosť priestoru. to je to najdôležitejšie: postavy. 

whedons cut je proste jak keby to isté, ale obrané o celý ten vývoj a pridaných niekoľko infantilných bullshitov pre detské publikum. 

falošný guláš je guláš bez mäsa. wifonka sú instantné nudle v sáčku :-)

na příspěvěk reagoval Ratemus

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Mám pocit, že jsem někde četla že jich tam bylo celkově asi 25 minut a že film o nějakých 20 mohl být bez nich kratší :D To už mi přijde trochu jako extrém a zbytečný natahování, co teprve pak zpěv a čuchání ke svetru. Budu upřímná, radši bych si znovu pustila první oddíl a k tomu Birds of Pray, než tu Snyderovu Ligu :)

na příspěvěk reagoval Clark_Cent, Clark_Cent

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já to nesrovnávám s Pánem prstenů. Já jen říkám, čím by ten film strašně moc chtěl být. To ale ani náhodou neznamená, že se mu to povedlo. Jinak vidím, jak ty a mnozí jiní pořád omílaj, jak v tom filmu bylo strašně moc zpomalovaček. Upřímně zas tolik jich tam nebylo. Viděl jsem někde video, kde to dokonce i nějací pošuci počítali. 😂 Osobně osobně si myslím, že když už nějaká zpomalovačka ve filmu byla, tak buď se do dané scény hodina (všechny scény s Flashem), nebo alespoň výrazně nerušila (většina ostatních), a možná snad jen ty s Wonder Woman byly krapet přepálené (ten neustálý vokál, byl ke konci už silně úsměvný 😂).
Jinak pokud jde o celkovou délku filmu, osobně jsem přesvědčen, že i kdyby Snyder vyházel jak ty říkáš "zbytečnosti", tak se stejně pod tři hodiny nedostal. A to do toho započítávám i ten závěrečný epilog s Jokerem. Ten film prostě pojímal příliš moc dějového materiálu. Ale to nebyla chyba Snydera, nýbrž Warnerů, kteří chtěli dohnat Marvel za jeden jediný film. Tady měly být předtím být ty sólovky, které by pobrali dějové oblouky jednotlivých postav a nemuselo to tak být všechno naráz v té Lize.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

s pánem prstenů bych to nesrovnával, tam nebyla jediná zbytečnost...jediný zpomalný záběr, nebo možná pár ale nepůsobily otravně, ale to je jedno, tobě se to líbilo a mě jakž takž, já tam vidím píčoviny a zbytečnosti a ty ne...to je naprosto normální

na příspěvěk reagoval Clark_Cent, Clark_Cent, Clark_Cent, higuain

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

To je právě ta věc. Tady není žádné "navíc". Tohle fakt není, že k Whedonově sestřihu přidalo něco "navíc". Tady je možná tak nějaká sotva hodinová kostra, kterou mají filmy podobnou, ale jinak každý filmař obalil danou kostru svým diametrálně odlišně laděným obsahem. Whedon, hodinou odlehčené Avengers silně inspirované "zábavy". A Snyder třemi hodinami opulentní komiksovky, která by strašně ráda byla komiksovým Pánem Prstenů. Stejný film s rozdílnou stopáží to prostě není ani náhodou. Pokud tedy pro tebe ona hodinová kostra není celý film.
Ale to už pak i třeba u WHAT IF... můžeš tvrdit, že ve zkrácených verzích dostáváme na chlup to samé, co už jsme jednou u Marvelu viděli.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

no nesouhlasím, ale na tom se asi neshodneme. Podle mě, to, co je navíc nebo jinak z toho nedělá diametrálně odlišný film. Je to to samé jen to má 4 hodiny

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mno když myslíš. Já, když bych to měl popisovat steným způsobem, tak mi přijde, že Snyder uvařil docela solidní pikantní polívku, která možná byla sem tam trochu přeplněná na inkredience, ale jinak šlo o decentní pokrm. Whedon pak přes dvě třetiny původního obsahu vylil a zbytek naředil tradičním Hollywoodským cukrem. Výsledek pak byl hodně těžko stravitelný. Ale jako to je můj názor. A vidět to můžeš jinak.
Rozhodně ale nesouhlasím, že by se nám dostalo téhož, stejné to nebylo ani náhodou.

na příspěvěk reagoval Ratemus, dr.horrible

Související novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (více)

Reklama

Reklama