Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chloe došla trpělivost s její životní láskou a ukončila vztah rozchodem. Když Eric skutečně dospěje a Chloe by se k němu vrátila, je už ale zasnoubený s jinou... Ani po deseti letech vztahu Erik pořád nedozrál do muže, kterého by Chloe chtěla mít. Aby ho trochu nakopla, rozhodne se s ním rozejít. Věří, že se Erik sebere a nakonec za ní přileze zpátky. O šest měsíců později jdou spolu na večeři a Nick má velkou novinu: za týden se bude ženit! Chloe potřebuje od všeho pauzu, a tak si bere dovolenou. Jenže když dorazí na místo, potkává tam Erika i se snoubenkou. Svatba se bude konat v tom samém hotelovém resortu. Chloe nezbývá, než přesvědčit manažera hotelu, aby sehrál roli jejího nového přítele a přinutil Erika žárlit. Jenže se jí to vymyká z rukou. Chloe se musí rozhodnout, jestli je připravená hodit minulost s Erikem za hlavu a dát šanci někomu úplně novému. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Láska, zklamání a spousty slz. Červená knihovna jak vystřižená z nějaké telenovely. Atmosfericky, scenáristky, výpravou, vizuálně i hereckými výkony prostě tak vypadá. Příběh úsměvný snad, ale komediální v žádném případě. Pánové jsou sympatičtí, dámy sympatické, spousta nelogických situací a dialogů. Zkrátka a dobře, z mnohých scén ční až přílišná naivita a nerozum. Tento televizní snímek je z diváckého hlediska pouze dámská záležitost. Pánové budou mít spíše kyselý výraz než slzu dojetím. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Preboha, tak toto bola fakt že hrôza. Ani neviem, ktorá z tých postáv sa správala stupídnejšie a sebeckejšie, asi by to bolo na kolektívnu cenu. Inak, čisté klišé s vopred danou líniou, takže ak niekto čakal, že by tu nastal aj nejaký iný moment "prekvapenia" ako ten čo prišiel, tak asi by čakal od tejto zlátaniny až príliš veľa. Ťažko teda hľadať nejaké pozitíva, ale niektoré dialógy boli vcelku vydarené, tak aspoň tie to trošku zachránili od odpadu. Ale fakt na viac ako 1* to nie je ani náhodou. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, ale úplne do kyslých uhoriek to neposielam. Taká romanťárna na spôsob televíznej produkcie, ale nič prehnané, tragické a neznesiteľné tu nie je. Dokonca aj herecky sa to dalo. Alix Angelis tu nemá ani fotku a pritom je takou mladšou verziou Jen Connely. A ešte aj hlúpa puťka z Dva a pol chlapa April Bowlby tu normálne vyzerá inteligentne. Je to taký štýl Rosamunde Pilcherová, pri ktorej vám nepríde zle. A to je úspech. ()

Miska2712 

všechny recenze uživatele

:D :D :D Klasika, keď nechcete rozmýšľať a chcete sa pozerať na obraz zo zvukom. Milá myšlienka, no na trhu je kopec takýchto filmov, takže ani tento neprekvapil. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama