Reklama

Reklama

Jula miluje vaření, pořádá kuchařské kurzy a dává recepty na svůj úspěšný blog. Její přítel Ole žije v New Yorku a dohodí jí tam práci šéfkuchařky. Julina matka si však přeje, aby zůstala a přijala nabídku vaření v televizi. Vše se rozhodne, když Ole přijede do Norska... Jula miluje vaření. V kuchařské škole své matky pořádá kurz s názvem Láska prochází žaludkem a také vede blog Kuchařka lásky, kam dává své recepty. Populární televizní šéfkuchař Vincent August hledá k sobě moderátorku, Julina matka ji přihlásí a pozici ihned získá. Jula však do pořadu jít nechce, protože právě získala místo kuchařky v New Yorku, kde žije i její přítel Ole. Jula a Ole si každý den zamilovaně telefonují přes Skype a jsou natěšení, až budou spolu. Její matka nesouhlasí s odletem do New Yorku a vidí její budoucnost v televizní kuchařské show, navíc se s Olem znají jen několik měsíců. Účastníky Julina kurzu jsou snoubenci Bille a Hanna, kteří se po letech rozhodli vzít. Hana chce velkou svatbu ve Stockholmu, aby se o ní dlouho mluvilo, ale Bille chce především založit rodinu. Dále sem chodí Jasper, který bude mít s Astrid 30. výročí svatby, Astrid má zlomené obě ruce, a tak ji chce Jasper překvapit. Mladík Felix sem chodí kvůli sázce. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby ten příběh byl o sestře hlavní hrdinky, tak si myslím, že by to bylo zajímavější. Samozřejmě ne s příběhem, který jí tam daly. U té byla energie. Škoda. A ano, klasické klišé. ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový genderkorektní film, to je dneska moderní. Hraje tam totiž kominice. A taky představitel LGTB (anebo LGBT?, nevim, je to jedno, všichni víme o čem mluvím) Ale korektní pouze z 10-ti %. Je tam na můj vkus hodně blondýn. Nechápu jak to mohlo projít cenzurou. V roce 2017. Ve Švédsku... ()

Reklama

Monggol 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru romatic sci-fi a fantasy je to aj tak slabé, takže nefandil som nikomu z hlavných hrdinov, lebo to boli trubky. Chýbala mi tam nejaká pekná negatívna postava. Aspoň nejaký tyran alebo alkoholik s ktorým by som sa mohol identifikovať. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama