Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Člověk se někdy ocitne v nesprávné chvíli na nesprávném místě. Život si tak pohrál i s amatérským fotografem Hollisem, který náhodně vyfotil zajímavou mladou ženu na ulici. Ta mu náhle zaklepe na dveře jeho bytu a hrozí mu smrtí. Žádá ho, aby okamžitě opustil spolu s ní město, jinak ho bude muset zabít. Hollis se neochotně podvolí. Cestou mu žena prozradí, že se jmenuje Natalie a je bývalou agentkou MI-5 na útěku před kolumbijským kartelem. Právě, když už mohla zmizet, se objevila její fotografie a prozradila ji. Oba se teď musí ztratit a zachránit život sobě i dalším nevinným lidem. (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Čo do tempa bieda. Čo do civilnosti a uveriteľnosti slušný priemer. Joshua mal svoju víziu boja tajných služieb, ale zrejme sa nevhodne obliekol, lebo štúdio nedalo veľkú sumu. Pár sto tisíc. Neverím, že to stálo viac. Preto sa Joshua rozhodol, že dá pred svoj nevýbušný film domnelú predponu "art". Ak sa na to pozerám tak, nemám problém. Počúvam tých dvoch, jem s nimi, spím. A tí zabijaci inštinktívne, inak nie, lebo nedostanú priestor, idú za nami. Prvky latentného napätia sa prelomí pištoľou v ústach, a boj v garáži trošku bolí. Dal som by oveľa menej, ale viete, žiaden bozk, iba ten plač v aute, ktorý som doslova čakal a privolal, že by to mohlo byť. Nenápadný, nevýbušný, civilne tváriaci sa snímok, ktorý ma však neurazil a vnímal som ho tak nejako životne. Málo plátna. Asi preto. (videné 11.02.2020, Jojcinema archív) ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád, když někdo někdy občas ( například i já) napíše v komentáři jen že to je píčovina, blbost,.. atkp (rozuměj atakpodobně..) no Negativ mě tak nějak přitáhl, popis, komentáře, nevím co jsem si od toho sliboval, ale prostě mě to nějak přitáhlo. Podlehl jsem, připravím si večerní žranici, pivo atkp..(rozuměj atakpodobně..), no a rozjedu to. Bohužel jsem to nějak od začátku nepobíral, prostě ta kočka byla něco jako Nikita, nebo snad i lara..atkp..(rozuměj atakpodobně..) , to by bylo fajn, jenže jsem to asi po půl hodině pořád nepobíral, v sobě třetí Plzeň, Svijany, kousek bacardi atkp..(rozuměj atakpodobně..) no a začal jsem se v tom fakt dost ztrácet, tak jsem si slíbil, že tomu fakt dám známku na hovno, píčovina, blbost, odpad ...atkp..(rozuměj atakpodobně..). Trochu jsem se vyspal, proleželo se mi to v kebuli, a snad jsem to trochu přestřelil, snad byla vina ve mě, v mé neklidné duši, alkoholem zatemělém mozgu,...atkp..(rozuměj atakpodobně..) Takže klidně jeden kousek hvězdičky tomu vtisknu na čelo a končím s tichým zvoláním DO PRDELE TO BYLA PÍČOVINA, SRAČKA, blbost ... !!! atkp..(rozuměj atakpodobně..) ! ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Pri pohľade na poster som od "Negative"čakal niečo úplne iné. Viac menej je to dráma, ktorá sa snaží mať nejaké elementy akcie, no nikam to reálne nedospeje. Je to vysoko dialógové a miestami to nie je veľmi zaujímavé. Aby som to upresnil, dialógy nie sú najhoršie. Majú nejakého ducha, film má atmosféru a možno by to reálne fungovalo, keby som nemal pocit, že tam chýba akcia, ktorá by zdvihla tempo filmu, a že je tu kopec scénok, ktoré dokopy vlastne nemajú ani žiadny význam. Vezmime si len fakt, že film sa volá "Negative". Ale dokopy tu fotka, kvôli ktorej skoro Hollis stratí dych nemá žiadnu rolu a negatív takisto. O čom to teda je? O žene, ktorá uteká pred kolumbijcami, ktorí ju chcú zabiť. Okey. No dokopy tu máme len utekanie a žiadnu akciu, ktorá by nás v tom udržiavala. A keď sa niečo začne diať, tak je príliš neskoro a okrem toho to skutočne nepridáva moc nič. Som asi hrozný, ale vôbec ma tie dialógy nezaujímali. Napriek tomu, že toho veľa o našej hrdinke odhaľujú.Ak čakáte akčný film, tak sa zamyslite nad tým, z akého dôvodu to na tejto stránke pri filme nepíšu. Má to svoj dôvod. Hodnotenie: C ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

A já myslel že to je horor, spletl jsem se a dostal se ke slabšímu thrilleru, skoro bez akce, opět jednoduchý několikrát ohřátý příběh. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Jej, pro změnu zde máme bývalou agentku, která chytla obavy. Proč? Je schopná každého bez problému zbušit, nesmyslně s sebou tahá chlapa, jehož sotva uschlá fotografie nějakým zázrakem způsobila její nastalé problémy, samozřejmě celou kariéru u zpravodajců tomuto hňupovi vykecá, při útěku do někam. Zápory: zase hotel, kde nemají dva pokoje, to je náhoda. Závěr: nedoporučuji, dabing i dialogy vám určitě můžou způsobit demenci. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama