Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 2

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (111)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Klasická mlácená, kde spolu tradičně bojují svalnatí záporáci a nesvalnatí hbití asijaté, všechno hezky barevně doplněné. Scénář je blbý jak kříženec Olmera a Trošky, ale je to prdel - především v momentech, kdy maník, vážící 42 kilo dostane opakovně kopačkou do ksichtu,ale sbírá se a bojuje dál - ale to už asi k těmhle filmům patří. Bylo fajn vidět po dlouhé době to hovado MJW.....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Novodobí akční fandové by měli zahodit svoje katany a kerambity někam do studny, aby si při čtení hereckého obsazení samou radostí nerozřezali ksicht na cáry. Takováto sestavička působí vskutku impozantně. Nicméně režisér Jesse Johnson je největší béčkový rutinér ve Sluneční soustavě a přilehlém vesmíru a i když rozpočet umožňuje navštěvovat slušnější lokace než jsou rumunské hvozdy či ruské zemljanky, to, na co jsme všichni čekali, to jest souboje akčních hereckých es a choreografie, prostě vypadá příliš sterilně a postupem času monotónně. Takhle... není to vyloženě odfláknuté (bojový koordinátor byl Tim Man), ale od každého fightera jste viděli nejméně tři filmy, které se chlubily propracovanějšími komby a fyzičtějším feelingem. Tak to na mě prostě působí. A samozřejmě dalším aspektem je čas, Tonymu se lehčeji saltovalo před 16ti lety v Ong-baku a třeba MJW sice vypadá fyzicky stále dost dobře, když tu hmotu ale rozpohybuje a zároveň máte v hlavě jeho Chamberse v Undisputed 2, rozdíl je už nezpochybnitelný... Stárneme všichni holt a měl jsem si to uvědomit dřív, alespoň by to zklamání nebylo tak velké... Když se sračkoidní příběh dovalí do závěrečného trojsouboje (Jaa vs Adkins, Jai White vs Uwais, Chen vs Bisping), v tom akčním koutku duše jsem doufal v pozvednutí celého filmu do mírného nadprůměru, leč nakonec jsem sáhl pouze po dvou hvězdách, které mi v hlavě začaly svítit už tak od desáté minuty snímku. Tak teď je třeba počkat na třetího Johna Wicka, tam se snad dočkám vytříbenějších konfrontací... p.s.: dnes ráno viděno podruhé, a i když se zdejším uživatelům budou pravděpodobně fighty líbit, stojím si za svým, že se z toho postupem stopáže stává rutina, jinými slovy, v téhle sestavě jsem chtěl víc... navíc celý závěr se děje v potemnělých prostorech a to spokojenosti diváka též neprospívá... já vím, jak říká Tony, pořád jen melu, melu a melu :) ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi mě soukmenovci proklejou, ale já fandila tomu zlýmu triu a fuck sem jim přála, ať moje rýžové bratry zlikvidujou, i když bylo jasný, že tak to nedopadne. Na konci filmu mi bylo normálně líto Scotta, když se mu ani na cca sedmdesátej pokus nepovedlo zabít moji velmi šukézní soukmenovkyni a chudák se tam už dovolával Ježíše Krista jak je tohle kurva možný. To byla tak krásná ukázka zoufalství a bezmoci, že sem opravdu čekala, že se prostě otočí a jako blábolající, slintající uzlík nervů uteče pryč, jelikož když už ani samopal a metrová vzdálenost nepřinesou výsledek, tak je flustrace zcela na místě. Chvilku sem čekala, že ho ta rákoska snad dokonce začne utěšovat, páč i jí bylo trapně, že zase přežila. Líbil se mi i Scottův sarkastickej humor v době, kdy ještě na sarkasmus měl sílu a rozhodně se tam celá banda (Adkins, White, Bisping, Jaa, Uwais, Tiger) postarali o krásný bitky, akorát chudák Uwais asi nasral rejžu, jelikož sem nechápala proč v každým zápase 1v1 dostal přes píču. Kurva ten týpek v Zátahu vymydlil nejdřív jeden mrakodrap a v pokračování asi čtvrtku města, tak trochu respektu. Teď mu každej řekne max Iko Auwajs. Filmu lehce podráží nohy, že celkově se moji žlutí bratři na zlé trio vlastně skoro celej film nechytaj a více méně dostávaj pořád na prdel, aby na konci zvítězili stylem - "Buddho ani nevíme jak." Jednou přesila a debilní zábradlí, jednou debilní tvárnice a jednou Jaa haluzí jak kráva, páč mu level bojovýho umění stoupnul během pěti minut na maximum. Budu se opakovat, ale po scéně se samopalem se na to Scott měl prostě vysrat, poslat ty nesmrtelný bambusáky do píči a odejít hlavníma dveřma kamkoli do prdele. Sám musel vědět, že karmu a temný síly vesmíru prostě nepřemůže ani on. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ou, jsem nečekaně zklamán. Takováhle plejáda prdelnakopávačů a lamžeber, a oni jsou tak hrubě nevyužiti. Ne že by neukázali svůj um a nepřidělali pár hrobařům práci, tak odfláknuté to není, ale kdo viděl Raid nebo Undisputed a čekal, že podobné kousky uvidí tady, nebude uspokojen. Když připočtu příběh, který uspává, pokud se někdo nerube, tak je opravdu výkon tenhle film vydržet až do konce. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jesse V. Johnson okrem toho, že spolupracuje posledne roky predovšetkým s Adkinsom, točí aj celkom pozeratelné béčkové akčňáky. Tento krát síce neobsadil Adkinsa do hlavnej úlohy a ani do kladnej, tu dostali indonézske mlátičky Iko Uwais, Tony Jaa a Tiger Chen Hu, ktorý sa postavia v ceste za pomstou proti M.J Whiteovi, zápasnikovi MMA Bispingovi a už spomínanému Adkinsovi. Musím sa priznať, že by som radšej fandil Adkinsovej bande, ale čo už. Ani toto nebolo zlé, len mi tie indonézske mlátičky neprišli ako moc dobrý herci, až na Uwaisa. Nie, že by sa na druhej strane rozdávali oscary, ale tie dialógy mi neprišli s ich strany také krkolomne. Ale poďme už k tým fightom, keď tu mame toľko bitkárov. Musím sa priznať, že som dostal viac ako som čakal. Kamera, choreografia a celkovo bitky ma nielenže dosť bavili, ale miestami aj dosť prekvapili. Predovšetkým to bolo tým, že záporáci neboli žiadne sračky čo hneď padnú po jednej kopačke dole, ako to býva vo väčšine filmov. Obzvlášť zaver ma prekvapil, keď Adkins nakopal dva indonézske zadky. Príbeh a dialógy sú v podstate taká klasika, ktorá v tejto kategórii neohúri, ale o to tu ani nešlo. Predovšetkým tu ide o bitky a kto si chce vychutnať par efektných kopaníc, tak je pri tomto filme na správnej adrese. 70% - 3* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)
  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)

Reklama

Reklama