Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 2

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (111)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

A zase vedle ... tedy, úplný průser to není, je to prostě klasické rutinní akční béčko s více než debilním příběhem, kde hraje opět prim dobrosrdečnost velké Číny. Ale to tak nějak každý čeká od filmu, který produkuje Čína, bo ti nacpou propagandu i do jejich verze Marťánků. Triple Threat měl být nová verze Expandables (a ještě k tomu s tučným Rkem k tomu ... zdravím vyměklé moče z Expandables 3) ... a ups, nejsou ... teda nejsou pokud jste jako já, očekávali, že všichni ti velcí pánové předvedou to, na co jsme od nich zvyklí. Tak třeba příště, no. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi mě soukmenovci proklejou, ale já fandila tomu zlýmu triu a fuck sem jim přála, ať moje rýžové bratry zlikvidujou, i když bylo jasný, že tak to nedopadne. Na konci filmu mi bylo normálně líto Scotta, když se mu ani na cca sedmdesátej pokus nepovedlo zabít moji velmi šukézní soukmenovkyni a chudák se tam už dovolával Ježíše Krista jak je tohle kurva možný. To byla tak krásná ukázka zoufalství a bezmoci, že sem opravdu čekala, že se prostě otočí a jako blábolající, slintající uzlík nervů uteče pryč, jelikož když už ani samopal a metrová vzdálenost nepřinesou výsledek, tak je flustrace zcela na místě. Chvilku sem čekala, že ho ta rákoska snad dokonce začne utěšovat, páč i jí bylo trapně, že zase přežila. Líbil se mi i Scottův sarkastickej humor v době, kdy ještě na sarkasmus měl sílu a rozhodně se tam celá banda (Adkins, White, Bisping, Jaa, Uwais, Tiger) postarali o krásný bitky, akorát chudák Uwais asi nasral rejžu, jelikož sem nechápala proč v každým zápase 1v1 dostal přes píču. Kurva ten týpek v Zátahu vymydlil nejdřív jeden mrakodrap a v pokračování asi čtvrtku města, tak trochu respektu. Teď mu každej řekne max Iko Auwajs. Filmu lehce podráží nohy, že celkově se moji žlutí bratři na zlé trio vlastně skoro celej film nechytaj a více méně dostávaj pořád na prdel, aby na konci zvítězili stylem - "Buddho ani nevíme jak." Jednou přesila a debilní zábradlí, jednou debilní tvárnice a jednou Jaa haluzí jak kráva, páč mu level bojovýho umění stoupnul během pěti minut na maximum. Budu se opakovat, ale po scéně se samopalem se na to Scott měl prostě vysrat, poslat ty nesmrtelný bambusáky do píči a odejít hlavníma dveřma kamkoli do prdele. Sám musel vědět, že karmu a temný síly vesmíru prostě nepřemůže ani on. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Tohle mohl být film století,ale bohužel není. Proč jsem teda dal i přesto 5* ? Já se na Triple Threat těšil od jeho oznámení a i když vím že 5 hvězd je nadhodnocení já je musím dát. To nic nemění,ale na tom že jsem se bavil a i bez mých růžových brýlích bych nedal méně než 4*. Jednoduše zábavný akční film s fajn fightama. Spravedlivé by byly buďto silné 3* nebo rovnou 4* ovšem já prostě nadhodnotím. 90% ----- 9/10 IMDb ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hrozba triplem je na to, že sdružuje kompletní výkvět všech současných béčkových až zetkových ťamaských létajících gumáků, evropských homosexuálních baleťáků a amerických neohrabaných otyloňů, překvapivě dobře natočeným, vcelku hlavopatoidním, konzistentním a poměrně zábavným Kombatím jezerem s umírněnou taneční choreografií a bez závažnějšího dělání kokota z Ňútna, po kterém vám rozhodně odnikud nic příliš kapat nebude. Tenhle Exťamandebls zjevně cvakla vláda lidu ČLR, ta hromada chüjanů je vidět a jedná se o asi nejdražší a bezesporu nejlepší ze špatných filmů jindy papundeklového neumětela Babrala V. Babralsona. Vzhledem ke zdroji peněz a zjevný cílový trh lejže lulez, a tak komando padesátikilových (i s botama) zabijáků ve složení Toník Já, Hugo Auwajs a Ten Kínův činský rozkuřovač nakonec rasisticky ukopká, upěstičkuje a ufuní guerillu stokilových vepřových hlav včele s nemotorným ovarovým zátylkem Míšou Jé Bílým a jako vždy vrcholně tragicky hrajícím nesympatickým bukanýrem Skokotem Asskinsem, aby hrdinně zachránili čínskou princeznu Blaf-nü Li Tie. Ovšem ta davidogoliáši anihilace je navlíknutá docela pravděpodobně, jakž takž důstojně a bez markantnějších debilit, opičího čurákování či dnů NATO, obvykle typických pro tyhle kataristické gumoletecké malofilmy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takovýhle krásně nekomplikovaný, přímočarý a zároveň prvotřídně zchoreografovaný i zrejžovaný řežebný akčňák, takže můj pokleslý divácký vkus je téměř bezvýhradně ukojen. I když pátá nebude, v druhé půli totiž citelně zvolnilo do té doby hustě nabušené tempo a děj se poněkud rozmělnil. Ale tím s výtkami končím. Rákosnické trio sympaťáků (Uwais v něm překvapivě hraje až třetí housle) si to ručně i palně vyřizuje s partou o hlavu větších stokilových zápaďáckých vazounů a hádejte jak to dopadne. Je tedy fakt, že na fér plej se moc nehraje a v závěru chodí na hlavní borce ťamani většinou ve dvou, aby se vyrovnala váhová kategorie. I tak se s nimi ovšem rozbije pěkných pár stolů i zábradlí a prorazí několik zdí, než slavně zvítězí. Nejlepší momenty: Závěrečná dvojitá nožba Adkinse (nožba jako knifejob, ne footjob) a přímý zásah jedné šikovné ale zlé šikmoočky granátometem, po kterém se ona chuděra legračně rozletí na kousky. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)
  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)

Reklama

Reklama