Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 1

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Takovej cast a taková sračka. (Pardon za ten vulgarismus.) Scénář bez logiky, choreografie bez nápadu, střih k hovnu (pardon) a dohromady těžkej podprůměr i ve svým žánru, kde nikdo nečeká žádný příběhový terno. Totálně zabitej potenciál "hvězdnýho" obsazení, kterej ještě víc vyznívá, když se člověk zaposlouchá do dialogů, který nejspíš vymejšlel někdo ráno před natáčením. Těžký zklamání. A to tolik tomu Ikovi přeju, aby prorazil (když vidím jeho zlepšení v angličtině) do Hollywoodu, ale s takovýmhle výběrem scénářů se do něj dostane leda tak náhodou. Hvězda extra za něj. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Na TRIPLE THREAT jsem se opravdu těšil. Béčkařský režisér Jesse V. Johnson natočil velmi solidní novodobá béčka. Třeba The Package (2013), poté se spolčil s Adkinsnem a zahájil tak filmy jako SAVAGE DOG (2017), ACCIDENT MAN (2018) a THE DEBT COLLECTOR (2018). Pouze ten The Debt Collector mi přišel dějem takový všelijaký, jinak ty ostatní mnou zmiňované filmy mi sedly, zejména skvělý Accident man. No a nyní tento nový počin Triple Threat, který se rovněž bravurně vydařil. Upřímně, chtěl jsem dát spokojené a lepší 4*, ale jednak mi bylo líto jak kruté hodnocení to na CSFD má a jednak je třeba si uvědomit, že si divák, který má rád akňáky musí vážit každý lepší kousek. Co se týče příběhu, scénáře a celkové vaty okolo tohoto filmu, najde se jistě pár hluchých míst. Ale furt jsem nenašel nic, co by mi nějak extra vadilo. Po akční stránce je to teda suprové. Úvodní akce byla dost slušná, ale stále jsem nebyl vyloženě odvařen. Prostřední dlouhá akční sekvence – útok na policejní stanici – to už jsem začínal být nadšený a finále ? Krom toho, že bylo po akční stránce krásně dlouhé, tak to obsahovalo spoustu skvělé akce (množství soubojů a přestřelek). Dokonce jsem si už začínal myslet, že sleduju závěr prvního Zátahu. No, to zase nechci přehánět, ale málem to tak bylo. Režisér prostě točit akční béčka umí ! Tony Jaa a Tiger Chen Hu se prostě překonávali – skvěle využili své bojové dovednosti. Samozřejmě nezklamal ani Iko Uwais – jen měl v boji méně prostoru, ale nevadí. Michael Jai White tu působí postavou jako hora – nějak se vymakal a závěrečný souboj byl excelentní. No a můj velký oblíbenec Scott Adkins tu má roli záporáka a rozhodně nemůžu tvrdit jako někteří ostatní, že není maximálně využit. Je pravda, že se začne bít až ve finále, ale to přece nevadí, ne ? Natočil už tolik filmů, kde své bojové umění využil a určitě ho bude využívat i nadále. Sem tam se samozřejmě natočí nějaký slabší film, kde si Scott jen třeba zastřílí. No, ale abych to moc neokecával. Finále si teda Adkins rozhodně užije. V jednu chvíli bude proti sobě v boji mít i dvojici Tony Jaa a Tiger Chen Hu. Takže ve výsledku jsem parádně spokojen. A těch 5* dávám zaslouženě. Jako co jiného by diváci ještě chtěli ? Furt řešit a matematicko technicky pitvat jak jsou točeny souboje atd – na tohle já si teda nehraju. Samozřejmě jsem viděl dost slabých béček, kdy máme rozklepanou kameru a blbě sestříhané souboje. Zde je možná taky pár nedostatků, ale i ty se dají přehlédnout. Takže ještě jednou, palec nahoru ! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Díky obsazení největších asijských a amerických bijců, může film působit jako modla pro fanoušky akčních mlátiček, (jakou byli kdysi Expendables pro fandy osmdesátek) ale vzhledem k amaterům za kamerou se tak nestalo. Akčních scén je zde celá řada a v bitkcáh se tu vystřídají skutečně všichni, ale akční scény jsou tak nenápadité a nezajímavé, že se film velice brzy zařadí do podobné skupiny akčňáků, kterým kraluje Steven Seagal. A je to v tomto případě opravdu škoda, protože tupých akčních béček není nikdy dost a těch zábavných už vůbec ne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mít tolik skvělých fighterů a nevyužít jejich potenciál doplna je trestu hodně zahožená šance. Akční jatka ve stylu " The Raid 1, 2 nebo The Night Comes for Us " se nekonají. Už to tu psal Flipnic ( nyní Flipnic-RE ). Za mlada bych si asi chrochtal blahem, ale dnes už mě tyhle přestřelky nebaví. Já jsem radši na pořádný fighty, gore u kterých praskají kosti a tečou potoky krve. Po téhle stránce je " Triple Threat " hodně umírněnej což z něhož dělá průměrnej akční film. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dobrý akční film s dobrými akčními herci.Co víc chcete od filmu u kterého se chcete odreagovat?.Hodně to připomíná akčnáky z devadesátek.Chybí tomu už jen nějaké jméno právě z devadesátek jako Jean Claude apod.Co se týče příběhu tak jak to tak většinou bývá tak ten je trošku slabší i když zase né špatnej,ale hlavní o co samozřejmě jde je akce a té je tu docela dost.Co mě nejvíc bavilo byli závěrečný bitky ,které mají i pár překvapivých vyústění ( spíš ne tak šablonovitý jako většinou u těchto filmu.) a je vidět,že všichni herci to fakt umí.Možná to chtělo pár hlášek navíc a nějaký to koření právě v účasti ještě jednoho většího jména,ale to není tak velká chyba.Takže kdo má rád tento druh filmu tak dostane opravdu to co od toho lze čekat.hlavně dobré bojové scény především a nudit se podle mě nebudete.Za mě tedy dost povedené béčko a celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)
  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)

Reklama

Reklama