Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 1

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Uf. Od filmov tohto typu naozaj neočakávam kvalitný príbeh, ale stupidita tohto tu je do neba volajúca. Malo to vôbec nejaký scenár, alebo prišiel každé ráno na pľac 7-ročný syn hlavného producenta a povedal im, čo majú v ten deň natočiť? Strašné dialógy, choreografia súbojov nanajvýš priemerná, sem-tam nejaké gore a solídny bodycount. Čokoľvek z Tonyho alebo Ikovej filmografie je o niekoľko levelov lepšie ako tieto pomyje. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hrozba triplem je na to, že sdružuje kompletní výkvět všech současných béčkových až zetkových ťamaských létajících gumáků, evropských homosexuálních baleťáků a amerických neohrabaných otyloňů, překvapivě dobře natočeným, vcelku hlavopatoidním, konzistentním a poměrně zábavným Kombatím jezerem s umírněnou taneční choreografií a bez závažnějšího dělání kokota z Ňútna, po kterém vám rozhodně odnikud nic příliš kapat nebude. Tenhle Exťamandebls zjevně cvakla vláda lidu ČLR, ta hromada chüjanů je vidět a jedná se o asi nejdražší a bezesporu nejlepší ze špatných filmů jindy papundeklového neumětela Babrala V. Babralsona. Vzhledem ke zdroji peněz a zjevný cílový trh lejže lulez, a tak komando padesátikilových (i s botama) zabijáků ve složení Toník Já, Hugo Auwajs a Ten Kínův činský rozkuřovač nakonec rasisticky ukopká, upěstičkuje a ufuní guerillu stokilových vepřových hlav včele s nemotorným ovarovým zátylkem Míšou Jé Bílým a jako vždy vrcholně tragicky hrajícím nesympatickým bukanýrem Skokotem Asskinsem, aby hrdinně zachránili čínskou princeznu Blaf-nü Li Tie. Ovšem ta davidogoliáši anihilace je navlíknutá docela pravděpodobně, jakž takž důstojně a bez markantnějších debilit, opičího čurákování či dnů NATO, obvykle typických pro tyhle kataristické gumoletecké malofilmy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $76,289Tržby Celosvetovo $345,900▐ Preveliká škoda, dať dokopy v jednom filme toľkých karate bitkárov, ktorý sa vedia vo veľkom predviesť, kto ponúkne razantnejší kopanec a vytrieskať z toho len zlepené béčko, nooo, fakt škoda. Miestami príde na fakt nezmyselné scény, strieľanie od pása, takže zbytočne preplácané. /45%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Achjo velmi nevyužitý potenciál. Svěřit největší martial arts hvězdy současnosti obyčejnému rutinérovi byl špatný tah ( Tohle měl bezpochyby natáčet někdo asijského původu). To, že příběh je obyčejný se dalo očekávat, ale že to bude tak nezáživné, nezábavné a ještě k tomu všichni mluví Anglicky, což mi trhalo uši a umocňuje to akorát tak už dost špatné herecké výkony. Jako další velký mínus vnímám, že tu všichni běhají se zbraněmi ( Tony s M4 really?) tady se nic jiného než ruce,nohy, nože nemělo používat. Samotných soubojů není vlastně moc a krom finále zbytek za zmínku téměř nestojí a nikdo se k nim vracet nebude. Nejzajímavější souboj zřejmě Tony/Adkins, kde dojde i k náročnější choreografii, ale trval sotva dvě minuty, což netrvá ani nejrychlejší orgasmus. Na lepší průměr to stačí, ale očekával jsem buď zábavnější či alespoň dravější věc. Vypadá to, že si budu muset počkat na dalšího Tjahjanta, který jako jediný pochopil, že bez násilí už obyčejné souboje z míry nikoho nevyvedou. 60% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Jen zlomyslný sabotér, nebo totální patlal dokáže proměnit all-star akční biják v ohňostroj marnosti. Bohužel Jesse V. Johnson se do paměti fanoušků bojových filmů zapíše jako neschopák, který pohřbil film, který měl být nejvelkolepější peckovačkou nového tisíciletí. Navíc jí opravdu být i mohl, protože na rozdíl od geriatrických a senilních Expendables se tady sešli největší talenty a machři Západu a Dálného východu, kteří jsou sami praktikanti bojových umění. Kdyby tohle dostal do rukou někdo, kdo ví, jak správně snímat bojové kontaktní sekvence, jako třeba Isaac Florentine, nebo neřkuli Chad Stahelski, byla by z toho adrenalinová nirvána. Jenže Johnson hází do hajzlu dovednosti svých představitelů i práci hlavního choreografa, když nepochopitelně inscenuje celé finále filmu ve tmě. Navíc tady i v jiných pasážích drží kameru příliš blízko, takže nedá dostatečně vyznít dovednostem zúčastněných a fyzickému rozměru scény. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Novodobí akční fandové by měli zahodit svoje katany a kerambity někam do studny, aby si při čtení hereckého obsazení samou radostí nerozřezali ksicht na cáry. Takováto sestavička působí vskutku impozantně. Nicméně režisér Jesse Johnson je největší béčkový rutinér ve Sluneční soustavě a přilehlém vesmíru a i když rozpočet umožňuje navštěvovat slušnější lokace než jsou rumunské hvozdy či ruské zemljanky, to, na co jsme všichni čekali, to jest souboje akčních hereckých es a choreografie, prostě vypadá příliš sterilně a postupem času monotónně. Takhle... není to vyloženě odfláknuté (bojový koordinátor byl Tim Man), ale od každého fightera jste viděli nejméně tři filmy, které se chlubily propracovanějšími komby a fyzičtějším feelingem. Tak to na mě prostě působí. A samozřejmě dalším aspektem je čas, Tonymu se lehčeji saltovalo před 16ti lety v Ong-baku a třeba MJW sice vypadá fyzicky stále dost dobře, když tu hmotu ale rozpohybuje a zároveň máte v hlavě jeho Chamberse v Undisputed 2, rozdíl je už nezpochybnitelný... Stárneme všichni holt a měl jsem si to uvědomit dřív, alespoň by to zklamání nebylo tak velké... Když se sračkoidní příběh dovalí do závěrečného trojsouboje (Jaa vs Adkins, Jai White vs Uwais, Chen vs Bisping), v tom akčním koutku duše jsem doufal v pozvednutí celého filmu do mírného nadprůměru, leč nakonec jsem sáhl pouze po dvou hvězdách, které mi v hlavě začaly svítit už tak od desáté minuty snímku. Tak teď je třeba počkat na třetího Johna Wicka, tam se snad dočkám vytříbenějších konfrontací... p.s.: dnes ráno viděno podruhé, a i když se zdejším uživatelům budou pravděpodobně fighty líbit, stojím si za svým, že se z toho postupem stopáže stává rutina, jinými slovy, v téhle sestavě jsem chtěl víc... navíc celý závěr se děje v potemnělých prostorech a to spokojenosti diváka též neprospívá... já vím, jak říká Tony, pořád jen melu, melu a melu :) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi mě soukmenovci proklejou, ale já fandila tomu zlýmu triu a fuck sem jim přála, ať moje rýžové bratry zlikvidujou, i když bylo jasný, že tak to nedopadne. Na konci filmu mi bylo normálně líto Scotta, když se mu ani na cca sedmdesátej pokus nepovedlo zabít moji velmi šukézní soukmenovkyni a chudák se tam už dovolával Ježíše Krista jak je tohle kurva možný. To byla tak krásná ukázka zoufalství a bezmoci, že sem opravdu čekala, že se prostě otočí a jako blábolající, slintající uzlík nervů uteče pryč, jelikož když už ani samopal a metrová vzdálenost nepřinesou výsledek, tak je flustrace zcela na místě. Chvilku sem čekala, že ho ta rákoska snad dokonce začne utěšovat, páč i jí bylo trapně, že zase přežila. Líbil se mi i Scottův sarkastickej humor v době, kdy ještě na sarkasmus měl sílu a rozhodně se tam celá banda (Adkins, White, Bisping, Jaa, Uwais, Tiger) postarali o krásný bitky, akorát chudák Uwais asi nasral rejžu, jelikož sem nechápala proč v každým zápase 1v1 dostal přes píču. Kurva ten týpek v Zátahu vymydlil nejdřív jeden mrakodrap a v pokračování asi čtvrtku města, tak trochu respektu. Teď mu každej řekne max Iko Auwajs. Filmu lehce podráží nohy, že celkově se moji žlutí bratři na zlé trio vlastně skoro celej film nechytaj a více méně dostávaj pořád na prdel, aby na konci zvítězili stylem - "Buddho ani nevíme jak." Jednou přesila a debilní zábradlí, jednou debilní tvárnice a jednou Jaa haluzí jak kráva, páč mu level bojovýho umění stoupnul během pěti minut na maximum. Budu se opakovat, ale po scéně se samopalem se na to Scott měl prostě vysrat, poslat ty nesmrtelný bambusáky do píči a odejít hlavníma dveřma kamkoli do prdele. Sám musel vědět, že karmu a temný síly vesmíru prostě nepřemůže ani on. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Film je jasné béčko, nikdo asi nečekal nic jiného. Problém je, že to je béčko nepovedené a to prakticky ve všech ohledech. Potencionálně zajímavá, i když neobjevná zápletka, se rozpadne tvůrcům pod rukama během prvních 20 minut, postavu Iko Uwaise scénář postaví do nevděčné úlohy tvůrce jednoho z nejvíc wtf plánů, co jsem v poslední době viděl, komando padouchů se chová taky jak po lobotomii a hrdinům vše dost ulehčuje, do toho hodí scénárista sem tam nějakou scénu úplně od věci nebo jako že emotivní flashback, který má vysvětlit úplně zmatenému divákovi, na co se to sakra dívá, ale udělá to maximálně to, že vše působí ještě směšněji. Přehnané používání angličtiny filmu taky nepomáhá, protože se mi zdálo, že to ještě zvýrazňuje kvalitní herecké výkony asijských postav. Aspoň obstojně to uhráli Michael Jai White, Scott Adkins a Celina Jade. Občas se objeví povedený vtípek, většina dialogů a hecování mezi zdejšími bijci jako by někdo vystřihl z příručky "100+1 hlášek, které musí být v akčním béčku". No, ale abych se dostal k tomu, kvůli čemu byl tento film natočen. Naneštěstí kromě závěrečné několikanásobné bitky, kde konečně dají více prostoru Adkinsovi, který dokáže aspoň na chvíli rozproudit krev už téměř spícího diváka, je to i v tomto zásadním ohledu bída. Bitky nejsou moc dlouhé, nejsou moc dobře natočené a choreografie taky nezaujala. Ale hlavně podle mě nemají tu dravost a tvrdost, kterou by opravdu potřebovaly. A i jedna výživnější (krvavější) přestřelka má dost podivný střih (střih nakonec není moc dobrý v celém filmu) a zcela dementní chování všech zúčastněných. Night Comes For Us je vedle tohohle fakt klenot :)) 3/10 za závěr a sympatickou Celinu. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

A zase vedle ... tedy, úplný průser to není, je to prostě klasické rutinní akční béčko s více než debilním příběhem, kde hraje opět prim dobrosrdečnost velké Číny. Ale to tak nějak každý čeká od filmu, který produkuje Čína, bo ti nacpou propagandu i do jejich verze Marťánků. Triple Threat měl být nová verze Expandables (a ještě k tomu s tučným Rkem k tomu ... zdravím vyměklé moče z Expandables 3) ... a ups, nejsou ... teda nejsou pokud jste jako já, očekávali, že všichni ti velcí pánové předvedou to, na co jsme od nich zvyklí. Tak třeba příště, no. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se i vzhledem k obsazení kurewsky těšil a musím konstatovat, že i přes ty lehké obavy po některých komentářích zdejších inteleguánů jsem nakonec maximálně spokojen. Uznávám, že Adkinse se dalo i víc využít a v bitkách byť je jich požehnaně není k vidění nic převratného co se choreografie týče, ale jsou drsný svižný, kontaktní a přehledně natočený, tak nevím co by jste kurwa ještě chtěli. Jasně scénář není oscarovej, ale je dostatečně funkční. Taky jsem vzhledem ke jménu režiséra nečekal zázraky, ale tady se překonal.80% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jesse V. Johnson okrem toho, že spolupracuje posledne roky predovšetkým s Adkinsom, točí aj celkom pozeratelné béčkové akčňáky. Tento krát síce neobsadil Adkinsa do hlavnej úlohy a ani do kladnej, tu dostali indonézske mlátičky Iko Uwais, Tony Jaa a Tiger Chen Hu, ktorý sa postavia v ceste za pomstou proti M.J Whiteovi, zápasnikovi MMA Bispingovi a už spomínanému Adkinsovi. Musím sa priznať, že by som radšej fandil Adkinsovej bande, ale čo už. Ani toto nebolo zlé, len mi tie indonézske mlátičky neprišli ako moc dobrý herci, až na Uwaisa. Nie, že by sa na druhej strane rozdávali oscary, ale tie dialógy mi neprišli s ich strany také krkolomne. Ale poďme už k tým fightom, keď tu mame toľko bitkárov. Musím sa priznať, že som dostal viac ako som čakal. Kamera, choreografia a celkovo bitky ma nielenže dosť bavili, ale miestami aj dosť prekvapili. Predovšetkým to bolo tým, že záporáci neboli žiadne sračky čo hneď padnú po jednej kopačke dole, ako to býva vo väčšine filmov. Obzvlášť zaver ma prekvapil, keď Adkins nakopal dva indonézske zadky. Príbeh a dialógy sú v podstate taká klasika, ktorá v tejto kategórii neohúri, ale o to tu ani nešlo. Predovšetkým tu ide o bitky a kto si chce vychutnať par efektných kopaníc, tak je pri tomto filme na správnej adrese. 70% - 3* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Devereaux (Michael Jai White) vede ozbrojený tým, který má osvobodit Collinse (Scott Adkins) vězněného v džungli. Tajný tábor mu pomáhají nalézt dva najmutí stopaři Payu (Tony Jaa) a Long-Fei (Tiger Chen). Jakmile Devereaux dorazí do cíle, rozputá peklo, při kterém Jaka (Iko Uwais) ztratí ženu a rozhodne se pomstít... Takhle by to opravdu nešlo, chlapi. Absolutně promarněná šance, protože sehnat takové akční mlátičky do jednoho filmu a potom je nepustit do pořádného souboje, kde by zapojily svoje končetiny. JeeJa Yanin toho beze zbraně moc nepředvede a Michael Jai White na tom není o mnoho lépe. S Adkinsovými bojovými schopnostmi se z neznámého důvodu šetří, protože se rozkope teprve v úplném závěru. Tony Jaa, Iko Uwais, Tiger Chen, JeeJa Yanin, Scott Adkins a Michael Jai White mají ve své filmografii akční pecky, kde předvedli více. [Jaka] All of you are ex-military. Maybe special forces? Martial arts training. But maybe a bit out of shape. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mít tolik skvělých fighterů a nevyužít jejich potenciál doplna je trestu hodně zahožená šance. Akční jatka ve stylu " The Raid 1, 2 nebo The Night Comes for Us " se nekonají. Už to tu psal Flipnic ( nyní Flipnic-RE ). Za mlada bych si asi chrochtal blahem, ale dnes už mě tyhle přestřelky nebaví. Já jsem radši na pořádný fighty, gore u kterých praskají kosti a tečou potoky krve. Po téhle stránce je " Triple Threat " hodně umírněnej což z něhož dělá průměrnej akční film. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Na TRIPLE THREAT jsem se opravdu těšil. Béčkařský režisér Jesse V. Johnson natočil velmi solidní novodobá béčka. Třeba The Package (2013), poté se spolčil s Adkinsnem a zahájil tak filmy jako SAVAGE DOG (2017), ACCIDENT MAN (2018) a THE DEBT COLLECTOR (2018). Pouze ten The Debt Collector mi přišel dějem takový všelijaký, jinak ty ostatní mnou zmiňované filmy mi sedly, zejména skvělý Accident man. No a nyní tento nový počin Triple Threat, který se rovněž bravurně vydařil. Upřímně, chtěl jsem dát spokojené a lepší 4*, ale jednak mi bylo líto jak kruté hodnocení to na CSFD má a jednak je třeba si uvědomit, že si divák, který má rád akňáky musí vážit každý lepší kousek. Co se týče příběhu, scénáře a celkové vaty okolo tohoto filmu, najde se jistě pár hluchých míst. Ale furt jsem nenašel nic, co by mi nějak extra vadilo. Po akční stránce je to teda suprové. Úvodní akce byla dost slušná, ale stále jsem nebyl vyloženě odvařen. Prostřední dlouhá akční sekvence – útok na policejní stanici – to už jsem začínal být nadšený a finále ? Krom toho, že bylo po akční stránce krásně dlouhé, tak to obsahovalo spoustu skvělé akce (množství soubojů a přestřelek). Dokonce jsem si už začínal myslet, že sleduju závěr prvního Zátahu. No, to zase nechci přehánět, ale málem to tak bylo. Režisér prostě točit akční béčka umí ! Tony Jaa a Tiger Chen Hu se prostě překonávali – skvěle využili své bojové dovednosti. Samozřejmě nezklamal ani Iko Uwais – jen měl v boji méně prostoru, ale nevadí. Michael Jai White tu působí postavou jako hora – nějak se vymakal a závěrečný souboj byl excelentní. No a můj velký oblíbenec Scott Adkins tu má roli záporáka a rozhodně nemůžu tvrdit jako někteří ostatní, že není maximálně využit. Je pravda, že se začne bít až ve finále, ale to přece nevadí, ne ? Natočil už tolik filmů, kde své bojové umění využil a určitě ho bude využívat i nadále. Sem tam se samozřejmě natočí nějaký slabší film, kde si Scott jen třeba zastřílí. No, ale abych to moc neokecával. Finále si teda Adkins rozhodně užije. V jednu chvíli bude proti sobě v boji mít i dvojici Tony Jaa a Tiger Chen Hu. Takže ve výsledku jsem parádně spokojen. A těch 5* dávám zaslouženě. Jako co jiného by diváci ještě chtěli ? Furt řešit a matematicko technicky pitvat jak jsou točeny souboje atd – na tohle já si teda nehraju. Samozřejmě jsem viděl dost slabých béček, kdy máme rozklepanou kameru a blbě sestříhané souboje. Zde je možná taky pár nedostatků, ale i ty se dají přehlédnout. Takže ještě jednou, palec nahoru ! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Potenciálně exotické letovisko se stane akční zónou, kde své bojové rejdy provádí parta žoldáků kolem Scotta Adkinse. A když se jejich mise ukáže poněkud méně humanitární, nastupuje tvrdá pomsta nově spřáteleného žlutého klanu, tvrdé kopy a zaťaté bicepsy. A jedna vagina jménem Celina Jade v ohrožení nezůstane suchá. Osvědčený akční specialista Jesse V.Johnson povolal do neutuchající akce herecky topornější herce, ovšem jejich elasticita nahradí proslovy vrchovatě. Iko Uwais, Tony Jaa a Tiger Hu Chen vstanou proti slovutným brancům kopanců a chvatů, jejichž záporné řady hájí Scott Adkins, Michael Jai White a spol. Občas se sice ozve známé tatatata v krvavějším provedení, výbuch a zaskřípe zkroucený plech vozidel, prim však hrají vydatné bitky, jejichž choreografii obstaral vyhledávaný Tim Man. Scénář se nestará o výživné repliky, v podstatě slouží jen k přechodům do akce. Určitě se nedá napsat, že by byl snímek studnicí invence, zvláštně může působit i to, že existuje událost, podle níž se film inspiroval. Cílem tohoto počinu je nenudit, neslevit z tempa a přelámat i tu nejodolnější kost v lidském těle. 10/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Svižné přímočaré akční béčko se snovým obsazením. Čekat další Raid nebo Ong-Bak by byla hloupost, ale akce tu jede téměř non-stop a je velmi solidní - obzvlášť když dojde na kontaktní souboje mezi hlavními hvězdami (především Adkins je očividně stále v top formě). 60 % ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Škoda. Je to pěkně natočený, ale akce a bitky jsou spíš průměrný. Hlavně po filmech jako je The Raid, The Night Comes for Us a vlastně i Mile 22 je tohle prostě slabé. A hlavně ! Iko Uwais tu nepředvede téměř nic. Každopádně, film odsejpá, pěkné prostředí, známé tváře ... neurazí, ale ani nenadchne. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Díky obsazení největších asijských a amerických bijců, může film působit jako modla pro fanoušky akčních mlátiček, (jakou byli kdysi Expendables pro fandy osmdesátek) ale vzhledem k amaterům za kamerou se tak nestalo. Akčních scén je zde celá řada a v bitkcáh se tu vystřídají skutečně všichni, ale akční scény jsou tak nenápadité a nezajímavé, že se film velice brzy zařadí do podobné skupiny akčňáků, kterým kraluje Steven Seagal. A je to v tomto případě opravdu škoda, protože tupých akčních béček není nikdy dost a těch zábavných už vůbec ne. ()

Reklama

Reklama