Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 2

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (111)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $76,289Tržby Celosvetovo $345,900▐ Preveliká škoda, dať dokopy v jednom filme toľkých karate bitkárov, ktorý sa vedia vo veľkom predviesť, kto ponúkne razantnejší kopanec a vytrieskať z toho len zlepené béčko, nooo, fakt škoda. Miestami príde na fakt nezmyselné scény, strieľanie od pása, takže zbytočne preplácané. /45%/ ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ou, jsem nečekaně zklamán. Takováhle plejáda prdelnakopávačů a lamžeber, a oni jsou tak hrubě nevyužiti. Ne že by neukázali svůj um a nepřidělali pár hrobařům práci, tak odfláknuté to není, ale kdo viděl Raid nebo Undisputed a čekal, že podobné kousky uvidí tady, nebude uspokojen. Když připočtu příběh, který uspává, pokud se někdo nerube, tak je opravdu výkon tenhle film vydržet až do konce. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mít tolik skvělých fighterů a nevyužít jejich potenciál doplna je trestu hodně zahožená šance. Akční jatka ve stylu " The Raid 1, 2 nebo The Night Comes for Us " se nekonají. Už to tu psal Flipnic ( nyní Flipnic-RE ). Za mlada bych si asi chrochtal blahem, ale dnes už mě tyhle přestřelky nebaví. Já jsem radši na pořádný fighty, gore u kterých praskají kosti a tečou potoky krve. Po téhle stránce je " Triple Threat " hodně umírněnej což z něhož dělá průměrnej akční film. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Devereaux (Michael Jai White) vede ozbrojený tým, který má osvobodit Collinse (Scott Adkins) vězněného v džungli. Tajný tábor mu pomáhají nalézt dva najmutí stopaři Payu (Tony Jaa) a Long-Fei (Tiger Chen). Jakmile Devereaux dorazí do cíle, rozputá peklo, při kterém Jaka (Iko Uwais) ztratí ženu a rozhodne se pomstít... Takhle by to opravdu nešlo, chlapi. Absolutně promarněná šance, protože sehnat takové akční mlátičky do jednoho filmu a potom je nepustit do pořádného souboje, kde by zapojily svoje končetiny. JeeJa Yanin toho beze zbraně moc nepředvede a Michael Jai White na tom není o mnoho lépe. S Adkinsovými bojovými schopnostmi se z neznámého důvodu šetří, protože se rozkope teprve v úplném závěru. Tony Jaa, Iko Uwais, Tiger Chen, JeeJa Yanin, Scott Adkins a Michael Jai White mají ve své filmografii akční pecky, kde předvedli více. [Jaka] All of you are ex-military. Maybe special forces? Martial arts training. But maybe a bit out of shape. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Povedený akční béčko, na který jsem se hodně těšila, a za mě prostě spokojenost. Kdo čeká propracovaný příběh s excelentními hereckými výkony, bude nejspíš zklamaný, ale kdo chce vidět různorodou akci, bude podle mě spokojený. Scénář má svý mouchy, Ikův plán jsem moc nepobrala, složitěji už to snad vymyslet nemohl, trošku víc americkýho vlivu, ale jinak proti tomu snad nic nemám. Bavila jsem se, děj odsýpal, zajímavý lokace, sem tam vtipná hláška a parádní herecká sestava. Přeloženo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)
  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)

Reklama

Reklama