Reklama

Reklama

The Revenge of Robert

  • Velká Británie The Revenge of Robert the Doll (více)
Trailer
Velká Británie, 2018, 80 min

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Netflix ako prvú pridal do svojej ponuky tento príbeh zo série o Robertovi. Zase až taká katastrofa, ako by sa podľa hodnotenia zdalo to nie je, poteší skvelý výber hudby, prestrihy na zábery z druhej svetovej vojny, úvodné putovanie knihy. Od nástupu do vlaku to ide z kopca riadne, bábik a nejakých ozaj dobrých scén v štýle Chuckyho je málo, z dvojice utopených detí "mŕtvemu" chlapcovii šklbe kútikmi úst riadne ale s prižmúrenými očami a privretými ušami pri umelých konverzáciach zhovievavé hodnotenie **. ()

Reklama

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu jsme svědky hry na Tarantina v podání amatérského scénáristy a režiséra Jonese. Inspirace napínavými komorními konverzacemi z Hanebných panchartů je zřejmá. Ale Tarantino je bohužel jen jeden a tak tento pokus vyznívá spíše parodicky - napětí žádné, směšné dialogy jsou otřesně napsané a ještě hůř zahrané. Nejhorší je, že celá tato režisérova exhibice, dovršená otřesným amatérským provedením všeho, počínaje kamerou a konče otravnou repetitivní hudbou, zabírá velkou část filmu a vraždící loutka, na kterou láká plakát, název i popisek filmu, je v nedohlednu. A když už se loutky nakonec na malou chviličku objeví a předvedou svoje ubohé představení, divák lituje, že nezůstaly radši zamčené v hračkářově kufru. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se budete na britský snímek „The Legend of Robert the Doll“ chtít podívat, možná dvakrát svoje rozhodnutí zvažte. Tohle prostě není film, který stojí za sledování, protože si naprosto zaslouží negativní hodnocení, která na svém kontě má. Není zde jediný prvek, který by stál za pozornost, což je v případě filmu, který by mohl zaujmout alespoň triky, dost tragické. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama