Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnanému smolaři Teddymu nabídne kamarád práci pod podmínkou, že dokončí střední školu. A tak se Teddy znovu vrací zpět do lavic školy, ze které už jednou vyletěl, aby si tentokrát v jejích večerních kurzech udělal maturitu. Rozený klaun Teddy však trpí dyslexií, dysgrafií i dyskalkulií a nedokáže se soustředit na učení. Jeho záchranou je neortodoxní učitelka Carrie, která mu navrhne speciální metody vzdělávání - například při zápasení v kleci... Skupina svérázných životních zkrachovanců bez středoškolského vzdělání se ocitne ve večerní škole, aby získala alespoň maturitu. Jenže jak se dá vtěsnat čtyřleté učivo střední školy do dvou semestrů večerních kurzů. Klasické učební metody nikam nevedou a proto učitelé praktikují speciální metody - byť iv zápasnické kleci. Ve volném souboji s učitelem i nechápaví žáci naberou poměrně rychle vzácné znalosti. Jenže jak udělat závěrečné testy, bez kterých studenti neodmaturují... Jednoduše, stačí je ukrást... Jelikož napomínání, tresty po škole či hrozba vyloučení ze studií zde nefungují, skupina dospělých studentů vymýšlí celou řadu šílených žertů, které ničí každodenní život i práci učitelů. Mají tito blázniví přestárlí studenti večerní školy skutečně šanci odmaturovat... (TV Nova)

(více)

Recenze (36)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já tyhle černošské komedie s rázným slangem můžu a uřvaný Kevin Hart mě baví ( Wedding Ringer jedna z nej komedií vůbec) a bavila mě i Tiffany Haddish či Rob Riggle, který hraje téměř všude. Je to spíš velmi zábavné než šíleně vtipné, ale pár fórků je brutálních a prostředí školy mi chybí, takže jej u komedií vždy rád přivítám. Mohlo to být kratší a údernější, ale i tak fajn zábava na večer. 65% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dlhé a (neprekvapivo?) nevtipné. Občas sa pousmejete, občas uškrniete a možno raz, dva razy sa zasmejete (ale to asi nie). Kevin Hart je vcelku v pohode (ak zabudnete na hororový úvod, v ktorom hrá tínedžera) a jednotlivé figúrky spolužiakov nie sú od veci, ale inak som bol až zaskočený, ako čudno nevypointované mnohé (väčšina?) vtipy sú. Miestami to vyzeralo až tak, že to strihač prehnal a v opitosti scénu strihol o 15 sekúnd skôr, než mal. Humorné scény nič moc, ale ešte oveľa horšie je to s tými, ktoré sú myslené vážne. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak jsem to tak videl, na nocni skolu bych znova zasel leda s Megalyn. Bylo tam diky ni zhruba 9 vterin, kdy jsem naplno vnimal. Jinak se to da shrnout tak, ze dneska si ocividne muze kazdej natocit co chce, i kdyz hlavu to ma v Brooklynu a patu v Harlemu. Nevyhodu to ma takovou, ze stejne tak si dneska kazdej muze hrat na kritika a osazet to tady hvezdickama, jako kdyby to melo neco zmenit. Davam dve, protoze film mi nedal vubec nic, a ocekavam za to alespon, ze tady o vikendu nebude prset. (Vancouver, Kanada) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hliník se odstěhoval do USA. Pokud jste od nepaměti zmítáni hledáním odpovědi, jakže to ten legendární žák večerní školy z legendární české filmové hlášky vlastně vypadal, jste nyní blízko vyřešení záhady - Hliník byl Afroameričan. Proto komunističtí cenzoři nedovolili, aby se na scéně objevil. A až po letech vznikl samostatný spin off, který líčí osudy "imaginárního" muže. Za tu dobu Hliník ušel velký kus cesty. Emigroval z Humpolce, nezestárnul na kmeta, změnil si jméno na Ted Walker a stále mu chybí maturita. Tu si právě chystá získat studiem večerní školy. Obklopen exoty v podobě spolužáků, vyučován lesbickou učitelkou, pronásledován slizkým ředitelem místní střední školy, který se vynořil z jeho minulosti, a stižen poruchou učení se vydává vstříc školní učebně. A nebude to mít vůbec jednoduché. Lekci ze smíchu mně Kevin Hart neudělil. Spolu s ním se na scénáři podílelo ještě dalších pět scenáristů, což dalo vzniknout materiálu na dvě hodiny. Vše se dalo sfouknout do devadesáti minut a méně, načež by film vypadal zábavněji a méně kouskovaný. Vypointované gagy absentují, předvídatelnost celého dění je značná. Co nevidět je jasné, jak to s našim černým Hliníkem dopadne, ovšem film samotný si jede své a nezaobírá se tím, že je povícero trapný. Čest mu ovšem dělají poměrně originální sekvence, které jsou z větší části zasazeny do školního prostředí, a úplně největší komfort poskytuje herecká (p)osádka, která prostě umí být komediální. Tiffany Haddish, Rob Riggle, Mary Lynn Rajskub a mnozí další jedou v příznivém komediálním taktu, kdy se gagy mačkají z vyschlé dužiny, a i tak se jim daří držet diváka v bdělém stavu. Dirigující Kevin Hart se také neztratil a svůj produkt svěřil do rukou režiséra Malcolma D.Lee, který má pár režijních nápadů i úletů, nad nimiž se vznášel solidní potenciál, ale ne vždy se jej podařilo naplnit. Vyšlo z toho sice atakování trapnosti, ale nevypadá to na to, že by kvůli tomu večerní studium zrušili. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart už viackrát dokázal, že sa hodí do takýchto typov komédií, ktorá vôbec neurazí a okrem blbých otrepaných fórkov ako je vtip s tromi bradavkami, sa na nej dá celkom pobaviť. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Kevin je velmi dobrý herec, ale někdy dostane asi ne příliš působivý film. Jednohubka mezi komedii, pobaví ale i nudí, škola nese hodně příběhu a možnosti na film, někdy se povede někdy ne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad Kevina Harta, ale tentokrat som mal pocit, ze cely film ide len na pol plynu. Pôsobilo to az prilis uhladene jak komedie zo zaciatku devätdesiatych rokov. Hart by si zasluzil nieco blaznivejsie, aby viac vynikol. Plus stopaz bola zbytocne prestrelena a film obsahuje vela hluchych miest bez poriadneho vtipu. Vysledkom je tuctova jednohubka. 5/10. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Hloupost, hloupost, hloupá hloupost. Nic víc k tomu nemám. Zasmála jsem se jen párkrát a vždy to bylo na účet té zoufalé matky, která měla super joky. Jinak e-e. 1* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasická Hartovina, kde se hodně šklebí, ječí, postavy nejsou úplně sympatické a není to moc vtipné. Dal sem druhou polovinu, když to měla manželka puštěné a chtěla to dokoukat a první půlku dohánět nehodlám...30% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Přiznám se , že nemám žádné zkušenosti s převážně černošskými komediemi a celkově tento žánr moc nevyhledávám nicméně tahle ušla. Má to zhruba dvě vtipné scény (jak kradly ty testy a jak se jeho manželka představovala těm studentům) a pak několik lepších scén (jak ho ta učitelka mlátila například.) Hlavní herec je v pohodě na jeho ženský protějšek a sestru se dobře dívá (pokud jste teda chlap) a hodně mě bavila postava toho vězně. Kdyby tam nebyla ta jedna fekální scéna a ta scéna na tom záchodě (prostě si to nemohly asi odpustit) dal bych i 4 hvězdy. Lepších 60 procent ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mrňous Kevin Hart mi nijak nevadí a tady hraje přiměřeně normálního, školu nesnášejícího tlučhubu, který je okolnostmi motivován si dodělat maturitu ve večerním kurzu, kde se sejde s opravdu unikátní sebrankou. Vcelku pohodová komedie se bohužel shazuje několika fekalitami, trapnou (a zbytečnou) podzápletkou s poruchami učení plus přestřelenou délkou, v závěru se navíc utápí v mravokárném patosu. Proto jen za 2 hvězdy, i když vlastně spokojené. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

V prvom rade ak by nebolo netflixu, si tuto komédiu asi ani nepozriem. Kevin Hart nemá zlé komédie, ale táto má až tak nebavila. Na jedno pozretie úplne stačí. Pár vtipov tam bolo, ale priemer ako vyšitý. Mohlo to byť aj lepšie. 3* ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Uječený skřet Kevin Hart v jeho klasické filmové poloze, všiml jsem si, že tyhle filmy dělá jeho vlastní produkční firma. Proto se člověk nemůže divit, že byť je většinou vykreslený jako naprostý trotl, ostatní herci ho v závěru vždy konejší, že ať už je cokoliv, tak blbej rozhodně ne ! Takovou skvadru "studentů", jako byla do večerní školy tady, chce do své večerní třídy každy pedagog, neuvěřitelná banda trotlů. Ale bylo to vtipné a příjemné, takových komedií není nikdy dost, člověk u nich totiž nemusí myslet.................moje hodnocení = 6 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart. Pro většinu filmového světa úžasný komik, pro mě opravdu nesnesitelný, nepřirozený rádoby herec, jehož afektované, ukřičené herectví mě fakt irituje. Naštěstí v Night School tento svůj otravný projev krapet zmírnil, což ovšem nic nezměnilo na tom, že bych na něj nějak zásadně změnil názor, pořád si stojím za tím, že jako představitel hlavní role nedokáže film utáhnout, a vlastně když tak nad tím přemýšlím, tak většina postav a jejich hereckých představitelů mi i přímo v tomto filmu přišlo výraznějších a především zábavnějších, než právě samotný Hart, což je jako fakt už něco. Zápletka je jinak taková tradiční, opravdu nenápaditá ptákovina, s hromadou nesoudných postav, scén a dialogů, plná porozumění, ochoty a vstřícnosti, prostě fakt realitě odpovídající záležitost, takhle naivně nepřesvědčiví umí být opravdu jen amící, ale jinak má alespoň docela spád, tak úplně neunudí. Co se ovšem týče vtipnosti Night School, to už je problém vážný, jelikož v tomto ohledu ten film ani trochu nefunguje, a i když by se dalo na druhu stranu i tvrdit, že zároveň nesklouzává ani k trapnosti, což upřímně oceňuji, jelikož na to jsou v Hollywoodu také experti, tak to nic nemění na tom, že prostě ten film nepobaví, což je ale jeho primární cíl. Night School zkrátka není film, který by bylo úplně nutné vidět, pokud se ale potenciální divák přeci jen k tomuto kroku rozhodne, vyloženě zpruzený nebude, a to zvlášť, pokud mu nevadí Kevin Hart tak jako mně, takže hlavně za něj z odpovídajících průměrných tří * snižuji na dvě *. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia s megaukecaným Hartom. Pár záchodových vtipov vystrihnúť, doplniť niečo premyslenejšie a mohlo to mať úspech aj u kritikov. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Základná koncepcia (ktorú všetci dobre známe a jeho filmové spracovanie sme už videli mnohokrát) nie je zlá. (Filmové) Vyhotovenie už áno. Nový (čerstvý) vzduch do známeho príbehu dokážu vložiť najmä režisér a herci. Ale ani jeden z nich to nespravil. (Spíš) ešte podpriemernejší výkon K. Harta (ako obvykle). Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

Reklama