Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnanému smolaři Teddymu nabídne kamarád práci pod podmínkou, že dokončí střední školu. A tak se Teddy znovu vrací zpět do lavic školy, ze které už jednou vyletěl, aby si tentokrát v jejích večerních kurzech udělal maturitu. Rozený klaun Teddy však trpí dyslexií, dysgrafií i dyskalkulií a nedokáže se soustředit na učení. Jeho záchranou je neortodoxní učitelka Carrie, která mu navrhne speciální metody vzdělávání - například při zápasení v kleci... Skupina svérázných životních zkrachovanců bez středoškolského vzdělání se ocitne ve večerní škole, aby získala alespoň maturitu. Jenže jak se dá vtěsnat čtyřleté učivo střední školy do dvou semestrů večerních kurzů. Klasické učební metody nikam nevedou a proto učitelé praktikují speciální metody - byť iv zápasnické kleci. Ve volném souboji s učitelem i nechápaví žáci naberou poměrně rychle vzácné znalosti. Jenže jak udělat závěrečné testy, bez kterých studenti neodmaturují... Jednoduše, stačí je ukrást... Jelikož napomínání, tresty po škole či hrozba vyloučení ze studií zde nefungují, skupina dospělých studentů vymýšlí celou řadu šílených žertů, které ničí každodenní život i práci učitelů. Mají tito blázniví přestárlí studenti večerní školy skutečně šanci odmaturovat... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (36)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak jsem to tak videl, na nocni skolu bych znova zasel leda s Megalyn. Bylo tam diky ni zhruba 9 vterin, kdy jsem naplno vnimal. Jinak se to da shrnout tak, ze dneska si ocividne muze kazdej natocit co chce, i kdyz hlavu to ma v Brooklynu a patu v Harlemu. Nevyhodu to ma takovou, ze stejne tak si dneska kazdej muze hrat na kritika a osazet to tady hvezdickama, jako kdyby to melo neco zmenit. Davam dve, protoze film mi nedal vubec nic, a ocekavam za to alespon, ze tady o vikendu nebude prset. (Vancouver, Kanada) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Uječený skřet Kevin Hart v jeho klasické filmové poloze, všiml jsem si, že tyhle filmy dělá jeho vlastní produkční firma. Proto se člověk nemůže divit, že byť je většinou vykreslený jako naprostý trotl, ostatní herci ho v závěru vždy konejší, že ať už je cokoliv, tak blbej rozhodně ne ! Takovou skvadru "studentů", jako byla do večerní školy tady, chce do své večerní třídy každy pedagog, neuvěřitelná banda trotlů. Ale bylo to vtipné a příjemné, takových komedií není nikdy dost, člověk u nich totiž nemusí myslet.................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Přiznám se , že nemám žádné zkušenosti s převážně černošskými komediemi a celkově tento žánr moc nevyhledávám nicméně tahle ušla. Má to zhruba dvě vtipné scény (jak kradly ty testy a jak se jeho manželka představovala těm studentům) a pak několik lepších scén (jak ho ta učitelka mlátila například.) Hlavní herec je v pohodě na jeho ženský protějšek a sestru se dobře dívá (pokud jste teda chlap) a hodně mě bavila postava toho vězně. Kdyby tam nebyla ta jedna fekální scéna a ta scéna na tom záchodě (prostě si to nemohly asi odpustit) dal bych i 4 hvězdy. Lepších 60 procent ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Prvých 20 minút bolo vážne kritických a hrozilo, že to vypnem. Potom sa partička večernej školy takpovediac rozjela. Ako to už pri Kevinových komédiách býva dočkáte sa veľkých výkyvov medzi zábavou a trápnosťou. Vcelku vzato som sa však zabavil a dávam 60%. Ako vždy na minime priestoru exceluje Rob Riggle a Mary Lynn Rajskub sa tiež poriadne rozkokošila. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Základná koncepcia (ktorú všetci dobre známe a jeho filmové spracovanie sme už videli mnohokrát) nie je zlá. (Filmové) Vyhotovenie už áno. Nový (čerstvý) vzduch do známeho príbehu dokážu vložiť najmä režisér a herci. Ale ani jeden z nich to nespravil. (Spíš) ešte podpriemernejší výkon K. Harta (ako obvykle). Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě v Georgii (USA). (SONY_)
  • Do kin byl film distribuován pod pseudonymem „Christian Chickens“ („Křesťánská kuřata“). (MeanWhile)

Reklama

Reklama