Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Velkolepá hudební výprava, na které Lincoln Hlasiťák s rodiči a deseti sestrami v závěsu zamíří do Skotska a zjistí, že mají v rodině královskou krev. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Plný súhlas s oveckaoa. Keď komediálny seriál natiahnete do celovečerného filmu, automaticky sa tá vtipnosť stráca, ak teda nemáte dostatok nápadov. A tu tie nápady boli v bežnom počte, len rozložené do hodiny a pol. A nemá to poriadny dej, proste natočené, nakreslené bez nápadu. Akoby muselo. Kvôli zárobku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celovečerný animovaný film k Nickelodeonovskému seriálu Hlasiťákovi, v produkcii Netflixu, ktorý má tú výhodu, že pre diváka je pozorovateľný aj v tom prípade, keď spomínaný seriál nepoznáte (napr. môj prípad). Je to jednohubka v pozitívnom zmysle slova, zahrnujúci zopár dobrých nápadov a muzikálových prvkov (niektoré pesničky sú fakt vydarené), avšak mnohé z nich nie sú dotiahnuté do úspešného konca. Viac-menej to bude voľba bez väčších problémov na jedno nedeľné popoludnie pre rodinu, ktorá netrvá na tom, aby kreslené postavy vypadali brutálne reálne. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celovečerák tomu nepasuje seriál byl daleko lepší , vtipnější a kratší tak, že vtipnost byla vyvážená zde je hodně hluchých míst. Aby se natáhla stopáž tak zde je zhruba 5 songů, většina postav je upozaděna na úkor Lincolna a většina dcer nemá ani svých 5 minut slávy a v češtině má Clyde jiného dabéra a na začátku se mluví s Lily v mužském pádě (tohle bude asi spíše chyba dabéra)  . Nezasmál jsem se ani jednou a námět připomíná Mimoně (tam byla zlá ženská co chtěla vládnout  a mimoni jí v tom bránily tady je zlá ženská co chce vládnout a Hlasiťákovi jí v tom brání)   60 procent ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na to zvědavý a zároveň jsem se toho bál, protože seriál se podle mě po první sérii vyčerpal a zůstala z něj taková mdlá věc co už ani není moc vtipná. Ten film pokračuje v podobném duchu, ale i když nemá pořádný scénář, i když sem bůhvíproč přidali nějakého draka, i když jsem se místy nudil a i když dějově je to ta nejlehčí věc co mohla tvůrce napadnout, tak to nakonec bylo docela fajn. Sice tak na jedno zhlédnutí, ale nakonec to bylo docela v pohodě. Dokonce i přes tu hromadu písniček, z nichž většina překvapivě nebyla vůbec špatná a jedna se mi i líbila. S humorem to bylo docela slabé, i když se tu pár vtipných scén našlo, ale i tak tenhle animák svůj účel splní. Neurazí, nenadchne. Jen jsem od něj - jelikož seriál skutečně znám a částečně ho mám nakoukaný - čekal prostě něco víc, navíc některé ze sester tu odříkají tři věty a tím jejich účast ve filmu končí (Luna, Lana...), což je strašná škoda. U seriálu se dá těžko do deseti minut nacpat zápletka, ve které by každé z těch 11 dětí Hlasiťákových mělo svoji podstatnou roli, jenže je zajímavé, že tam to párkrát šlo, zatím co tady to má hodinu a půl a prostě se nezadařilo. 3* ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama