Reklama

Reklama

Mladý pár - Jack (Jesse Moss) a Mary (Christie Burke) se nastěhují do nového domu. Jack se stal partnerem ve firmě, je úspěšný a daří se mu. Mary se stará o jejich čerstvě narozeného syna Adama. Ale začíná mít noční můry, že s nimi něco v domě je. Slyší a vidí věci, které nikdo jiný ne. Na internetu najde ženu, které se něco podobného kdysi také stalo. Jenže "halucinace" se zhoršují a Mary začíná být pro své okolí nebezpečná! (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (27)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Still/Born je síce iba priemerný, no stráviteľný duchársky (démonský) horor, akých sa v súčasnej dobe natáčajú desiatky. Jeho tvorcovia sa snažia s divákom pohrávať a klamať jeho úsudok ohľadom toho, čo je reálne dianie a čo fikcia. Za nedostatok považujem to, že sa tu odohrá iba jedna scéna priameho kontaktu s temnými silami, čo je samozrejme málo. Brandon Christensen mal v tomto ohľade viac pritlačiť na pílu... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

To mimino co řvalo každou chvíli, to bylo děsný, furt jsem musel snižovat hlasitost, aby si sousedi nemysleli, že jsem ukradl někomu dítě. Still/Born, je tak strašně moc nezáživným Hororem, že víc nudnější a stupidnější už to být ani nemohlo. Frajerce se místo dvou dětí narodí jen jedno a od té doby zažívá halušky. Horor pro nastávající či novopečený matky, nic pro mě. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mary čeká dvojčata, ale jedno z dětí při porodu zemře. Strach o přeživší se postupně mění v paranoiu, že si její dítě chce odnést nadpřirozená bytost. Později zjistí, že by mělo jít o démona v podobě ženy, co krade děti a....asi je nejspíš žere. Námětově nic nového, což ale vadí méně, než jalové zpracování. Atmosféra ne a ne zhoustnout. Uvítal bych klidně větší přesah do fantastična, ale takhle zůstává jen psychologické drama a studie šílenství. Směrem k závěru je už vcelku jedno, zda démon existuje, nebo ne. Nejstrašidelnější jsou tak vyvalené oči Ch. Burkeové. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné, miestami nesmierne lacne pôsobiace “nič”, ktorého kvalita ledva dosahuje úroveň video filmov. Nebyť hudby a pár momentov, čistý “odpad”. A Moss? Lacná kópia Nicka z Backstreet Boys? Povedzte mi. Čo to za herca, ktorý v 34 rokoch, hral už v 89 filmoch. Kurva, Arnold a Sylvester sú starí jak Matuzalem, a majú za sebou v priemere 200 filmov. A to sú nejakí herci, ktorí hrali v nejakých filmoch. Nie tento hybrid, ktorý ešte aj v “Tucker a Dale vs Zlo”, bol iba akýmsi klišé pandrlákom. Ešte aj tu hrá vedľajšie husle. Normálny trapák, ktorý by si vo westerne nezahral ani vetrom po ulici preháňajúci sa ker. Keď niekomu stačí kornútok bez zmrzliny, nech sa kŕmi sračkami, no mňa to bez čokoládovej nebaví. “Stil/Born” možno miestami disponuje nejakou tou atmosférou, no ja jednoducho nedokážem akceptovať takéto lacné, čitateľné pokusy, ktoré sa tvária nesmierne vážne, pričom neprinášajú nič inovatívne, a sú len akousi slabou náplasťou, ktorá sa Vám ihneď odlepí. Je mi jasné, že sa nájdu aj takí, ktorých tento snímok “poteší” a nebudú tak skeptickí ako Ja, no Ja ho odporúčam - NIKOMU, respektíve len tomu, čo nemá inej roboty. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Originálně znepokující až mile strašidelné, i když to vypadá celkem neoriginálně/nepůvodně. Je to takový hororový paradox. Předpokládám, že píchat se bude pořád, takže než to do budoucích matek nacáká nějaká entita z tohoto vesmíru, můžou se na tenhle lekací počin dívat relativně v klidu. Horší bude, až to miminko spatří svět, na kterém ho stejně nic hezkého nečeká, tak by se jeho cukrkandlová máti tomuhle fláku měla vyhnout, aby to nezdeptalo její mateřské senzory. Přece jen se děsit a běhat k mimču každých pět vteřin v domnění, že vám ho uzme nějaký fujtablový bubák, je opravdu vagínorvoucí. Brandon Christensen dohromady toho moc nenatočil, je ale očividné, jakým hororovým pochoutkám dává přednost...Zhasni a zemřeš, Insidious...mám pokračovat? Jenže on na svůj film neměl ani zdaleka takové prostředky, jakými vládnou zmíněná horor díla, tudíž je velice pozoruhodné, jak si s tím poradil. Jeho film mohl vypadat amatérsky, vůbec ne. Kamera, střih, provedení bubáka, to vše se překonává. Christie Burke v hlavní roli je tak angažovaná, až hraje několika styly, chvíli je nemožně vykulená, následně přesvědčivá, jindy hysterka na zabití, nemálo k vypíchání. Kámošku od vedle nemá taky marnou. Rebecca Olson je solidní stéblo. A miminko Adam je vlastně holčička/režisérova neteř. Ponuré, přívětivě nepříjemné, intenzivní, v závěru překvapivé. V takových souvislostech se mně vybaví tenhle horor flák. 10/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Bábätko s menom Adam hrá v skutočnosti režisérova neter Grace. (Marceloo)

Reklama

Reklama