Reklama

Reklama

Můj syn

Trailer 4

Obsahy(1)

Julien je celkom pohltený svojou prácou, ktorá ho núti často cestovať. Neustále odchody zapríčinili pred niekoľkými rokmi rozpad jeho manželstva. Raz, keď je znovu na chvíľu doma, nájde na odkazovači správu od svojej bývalej ženy - s plačom mu oznamuje, že sa im počas školského výletu v horách stratil jediný syn. Julien začne po ňom pátrať, nič ho nemôže zastaviť... (Film Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (9)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Naprostá příšernost. Ponížení Mélanie na uječenou bejvalku beze špetky osobnosti a navěky věků tiše našlapující tvrdohlavej taťka Canet, co tak pohotově, ba chladnokrevně využívá veškerý rekvizity, který mu scénárista ochotně klade do cesty, aby se tak nevědomky zasadil o jediný pozitivum filmu - krátkou stopáž. Jak mužné, jak rozkošné! --- Původně jsem chtěl českýmu distributorovi (pokolikátý už) vytknout nepřesnej překlad názvu z francouzštiny, ale vzhledem k pozoruhodně nicotný roli otčíma je nakonec úplně fuk, jestli je to můj kluk nebo můj syn. [20. Festival francouzského filmu] ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Namiesto thrilleru sme videli viac slzy Mélanie Laurent. Namiesto akcie vykecávanie sa Guillauma Caneta. A to bojuje s časom! Tak prečo je taký spomalený? Veď len zatvoriť jedno viečko mu trvá tak dlho, že som nevedel, či sa mi to prehliadač zasekol alebo som omylom klikol na prehrávanie rýchlosťou 0,25x. Aspoň že po lese behal trochu rýchlejšie v poslednej polhodinke, ale aj tak som čakal omnoho viac. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Nechtěně vtipný brak s pochybnou morálkou, maskovaný za psychologické drama. Postavy na pokraji nervového zhroucení se projevují pouze brečením, ječením nebo tím, že chtějí někoho zabít. Když potřebujete nějakou informaci, použijte brutální násilí. Když chcete získat zpět milovanou osobu (nebo dvě), zabijte pár lidí. Libovolný díl 96 hodin je zábavnější a upřímnější. Druhá hvězdička za jednu (poslední) scénu, ve které Mélanie Laurent není hysterická a za Caneta maniakálně křičícího „Upeču ti nohu!“ 35% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

zoufalý otec,který věděl že bojuje s časem.Že by už syna nemusel vůbec vidět.Kriminálka bez zbytečných záběrů bez vláčení diváka jakoby na nějakou stopu a vzápětí smýknutí s ním na stopu jinou - udržovat tak napětí.I bez tohohle ho bylo v příběhu poměrně dost.Chvílemi mi mravenčilo v zátylku.Caneta jsem už v několika filmech viděla ale tam spíš kladli důraz na jeho pěknou tvář ale tady dostal do těla.Pokud jsem dobře zaregistrovala tak film i produkoval.Film naprosto vybočuje z typicky francouzské okecávačky.Kdy scénář nažene všechny klíčové herce do jedné místnosti nebo k jednomu stolu stolu a žvaní a žvaní..... ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že občas jsem napětím téměř nedýchala, když hlavní hrdina bezhlavě pátral po svém synovi. Horší už bylo, že jsem se s jeho úporností a stupňovanou agresivitou během hledání dítěte, nedokázala moc ztotožnit. Škoda, že nedošlo k vysvětlení důvodu únosu, takto to celé působilo, jako by scénáristé nevěděli kudy kam. A skoro až happyendový závěr mě také dvakrát nenadchnul. (60%) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. srpna 2017 na filmovém festivalu Angoulême ve Francii. (ČSFD)
  • Guillaume Canet v mnoha scénách improvizoval, protože neznal scénář a nevěděl, jak se bude příběh dál vyvíjet. (ČSFD)

Reklama

Reklama