Reklama

Reklama

Fourth Man Out

  • USA 4th Man Out
Trailer

Obsahy(1)

Adam (Evan Todd) chce v den svých 24. narozenin sdělit svým nejlepším kamarádům Chrisovi (Parker Young), Nickovi (Chord Overstreet) a Ortuovi (Jon Gabrus), že je gay, nicméně večer neprobíhá úplně podle plánu a nakonec na to nepřijde vůbec řeč. Když se další ráno Adam před kamarády spontánně vyoutuje, začíná kolotoč událostí, během nichž se všichni snaží vyrovnat s Adamovou sexualitou, přičemž si kladou otázku, jestli tato skutečnost nějak neovlivní jejich dlouholeté kamarádství. (Stanislaus)

(více)

Recenze (6)

thommas 

všechny recenze uživatele

Tuctová (b)romance plná dějových a charakterových klišé, která neklesá k hloupým vtipům a drží se uprostřed proudu. Nackman v rámci žánru vytušil, že v místech scenáristické nemohoucnosti nestačí jen hercům svléknout trika, ale že by bylo fajn nechat je třeba mírně improvizovat. Pohoda na jeden večer. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená oddychovka s nejedním humorným momentem, která sice v rámci žánru nenabízí nic neviděného, nicméně to obstojně vynahrazuje svou pohodovou atmosférou a vesměs civilními a uvěřitelnými hereckými výkony. Vedle komických scén se našlo i pár vážnějších sekvencí, z nichž bych rád vyzdvihl rozhovor Adama s rodiči po vyoutování. P. S. Jon Gabrus vypadá jako mladší verze Jacka Blacka! + Jak mohl Chris vědět, které auto má poškodit? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejenom, že je docela náročné najít tu správnou holku, ale snímek "Fourth Man Out" se nám snaží ukázat, že je náročné najít i správného chlapa. Není jednoduché být gayem - jak jsem se dnes dověděl, někteří učitelé stále učí, že se jedná o nemoc - a tak ani hlavní hrdina to nemá jednoduché. A předvádí to v otravné a nezábavné komedii, která je ve skutečnosti tuctovou romancí. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Film, který hledá problémy, kde nejsou, a na sílu vás táhne slepencem scének, který by mohl fungovat jako webový seriál, ale v kuse nedokáže zamaskovat chybějící soudržnost. Chlapské humory ale sype skvěle a i díky sympatickému obsazení je to příjemná podívaná. Nicméně na všechno, co se snaží říct, by jí i s čurpauzou stačilo čtyřicet minut. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Reklama