Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do dedinky Montfaucon, kde sa všetci dobre poznajú, dorazí nový šéf polície Gaspard Decker a v neďalekom lese zároveň zmizne šestnásťročné dievča. (Arsenal83)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ je to skôr o vstrebávaní atmosféry detektívneho dielka, než žeby nás malo špeciálne niečo počas pilotu ohúriť. Máme tu hneď dosť veľa postáv a asi zaberie nejaký čas, kým sa v nich bude dať poriadne vyznať. Každopádne súčasný prípad sa zdá byť prepojený s istým prípadom z minulosti, čo je síce naratívne klišé, ale ak sa to vie, tak aj veľmi funkčné. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod v duchu rozjetí slušné záhady. Seznámení s postavami nic moc, první půle byla jen tak o tlachání a sem tam nějaká divna scéna ubrečené holky. Po chvíli je jasné, že příběh se bude právě té holky týkat. Když zmizí začne pátrání. Nejdříve je to jen tak s mávnutí rukou a vehementním přístupu policajtky. Když se ale do toho vloží učitelka a objeví se první zvláštní důkaz i samotná policie pochopí, že se něco skutečně děje. Posledních 20 minut je zajímavých a otázek přibývá. Je jasné, že v tuhle chvíli je divák uhnán do kouta a je mu servírovaný maďarský guláš. Určitě ale jednotlivé souvislosti časem začnou dávat smysl. ()

Reklama

Reklama