Reklama

Reklama

Sakamiči no Apollon

  • Japonsko 坂道のアポロン (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky otcově práci, která je spojena s věčným stěhováním, si Nišimi Kaoru nikdy nestihl najít kamarády. Momentálně se přestěhoval ke své tetě na Kjúšu, aby zde začal jako prvák na vyšší střední. Seznamuje se zde s Kawabučim Sentaróem, který je tak trochu recidivista. Ačkoliv Kaoru je premiant a má perfektní známky, dá to dohromady se Sentaróem, protože právě s ním se cítí být sám sebou. Mají totiž jednu věc společnou - lásku k hudbě. (Zíza)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (2)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úplne obyčajný film zo školského prostredia o hudbe a láske. Ale podaný veľmi decentne. Hrdinovia sú v pohode a ich záľuba v hudbe je v mnohom sympatická. Nečakajte ale žiadny zázrak. Každý kto videl aspoň dva snímky podobného ladenia vie presne, čo sa bude diať aj čo má od príbehu očakávať. Paradoxne aj napriek tomu ale film nenudí. Možno je to prostredím a možno fakt tou hudbou. Neviem. Nana Komacu hrá tentoraz druhé husle, čo je škoda. Inak taký nenásilný film na ktorom asi najviac oceňujem to, že sa tu žiadna obrovská tragédia nestala hoci to k nej niekoľko krát smerovalo. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Velké váhání mezi 3 a 4 hvězdami. Pozvolně plynoucí. Rok 1966 a dva rozdílní kluci, kteří mají rádi jazz, jednomu se líbí kamarádka, které se zase líbí ten druhý, tomu se zas líbí někdo další, ale to by v zásadě nemuselo přátelství na celý život vadit. Hudba, jako útočiště. Kdo se nebojí ponořit do nitra duše těchto děcek, bude spokojen. Vypadá to jako docela obyčejný film, ale jako celek to něco v sobě má a Apolón je opravdový. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama