Reklama

Reklama

Polaroid

  • Norsko Polaroid
Trailer 2

Obsahy(1)

Bird (Kathryn Prescott) pracuje ve starožitnictví, kde dostane od kamaráda Tylera (Davi Santos) historický polaroid, který sehnal v garážovém výprodeji. Je vášnivou fotografkou, a tak udělá pár snímků přátel. Když ale po sobě umřou hned dva kamarádi z fotky, Tyler a Avery (Katie Stevens), začne Bird zjišťovat, že se ve městě kdysi stala křivda a hlavní roli v tom měl onen Polaroid! Jenže to netuší, že se na fotografii dostala i ona! (Rodriguez)

(více)

Diskuze

Vabr

Vabr (hodnocení, recenze)

Takže jsem tu, abych rozpoutal diskuzi. Mám pár otázek ohledně fotek a moc mě zajímají vaše názory, co by se stalo. Co by se stalo, kdyby jste fotky dali do vody? Ti lidi na ní by se utopili a byli/nebyli by mokří, byli by jen mokří? Co by se stalo, kdyby se na fotku dala třeba nějaká tempera nebo barva? Ti lidi by byli od tý barvy nebo co? Co by se stalo, kdyby se fotka ohnula? To by měli ohnutý ksichty nebo co? Co by se stalo, kdyby se fotka nakopírovala a ta kopie by se nějak poničila? To by asi neplatilo, že jo?

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Nenávidím filmy, kde je celý film tma.. Nic nejde vidět, jděte do prdele.. Nesmysl se stokrát ohraným tématem

God Thor

God Thor (hodnocení, recenze)

Pride mi to ako prebraty pribeh zo serie kniziek Goosebumps - Say Cheese and Die! ale z traileru vyzera celkom pekne zpracovany

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Aha, takže odsouvání kvůli vyšetřování sexuálních skandálů. :-/

Reklama

Reklama