Reklama

Reklama

Disjointed

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Aktivistka za legalizaci marihuany, Ruth Whitefeather Feldman, provozuje lékárnu s léčivým konopím a povzbuzuje své věrné pacienty v kouření marihuany. (Netflix)

Recenze (6)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Kathy Bates znám převážně z AHS a Six Feet Under, takže jsem byl zvědav jak si povede v komedii. Bohužel jde spíše o ten trapný styl komedie. Většina vtipů mě nechala naprosto chladným a spíš mi bylo trapně za ty herce. Tady Netflix šlápl hodně vedle. 20% PS: perfektní seriál o trávě je Weeds s výbornou Mary-Louise Parker. Což by se dalo popsat jako akční komedie navíc to dělalo Showtime. Můžu jen doporučit. ()

GOTFAN 

všechny recenze uživatele

Já osobně bych řekl, že to je super sitcom s trávou. Konečně něco kde se v podstatě kašle na alko a ve vedení je tráva. Viděl jsem to celé už dvakrát a opravdu to mám rád. Ne všichni herci mají samozřejmě ty nejlepší scény a nepodávají úplně ty největší herecké výkony, ale v konečném výsledku ta skupina lidí tvoří něco jedinečného. Například Dank a Debbie mají určitě naději na takovou tu huličskou dvojici co by se mohla zapsat do historie huličských dvojic. Majitelka podniku se svým synem taky plní to co by si člověk přál vidět ze vztahu matky a syna co spolu hulí. Třeba takový sekuriťák bývalý voják je určitě dobrá postava a krásná číňanka co se rozhodla věnovat život trávě než li medicíně je taky dobrý nápad na postavu. Zmagořenej pěstitel trávy co si popovídá se svýma kytičkama a prodavačka co zbyla z personalu jsou podle mě trošku slabší postavy, ale jinak zákaznící to zachraňují. Zkrátka se těším na další řadu protože je to fakt povedený seroš pro huliče. ()

Stevexes 

všechny recenze uživatele

Pokud tenhle serial hodnoti lidi, kteri nikdy nezahulili, tezko ho spravne oceni ... hulici hodnoti 4 az 5, nehulici tak odpad az tri. Krasna ukazka "problemu" kolektivniho hodnoceni. Idealni serial "when you get high"!!! Trust me. Girl Scout Cookies, yes, please. ()

Reklama

Reklama