Reklama

Reklama

Gooyeochinkeuleob

(seriál)
  • Jižní Korea 구여친클럽 (více)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kim Soo-jin je filmová producentka, ktorá by dala čokoľvek za skvelý projekt, keďže spoločnosť, v ktorej pracuje, má problémy a úspešný film by ju mohol zachrániť pred krachom. Bang Myung-soo je známy autor webtoon [druh online komiksu, pozn.], ktorého veľmi úspešný projekt o jeho troch bývalých priateľkách by mohol byť sfilmovaný. Kim Soo-jin sa chytí šance a dohodne si stretnutie s Bang Myung-soo-om, zároveň jej ex-priateľom, s ktorým sa nevidela tri roky. Dvojica sa rozhodne spolupracovať, avšak po jednom opileckom večeri si Kim Soo-jin uvedomí, že jej život sa touto spoluprácou len skomplikuje. Počas večera totiž presvedčila Bang Myung-soo-a, aby zavolal svojím bývalým priateľkám. Ani jednej sa možné sfilmovanie časti vlastného života nepozdáva. Ako si producentka poradí s rozvedenou tridsiatničkou Na Ji-ah, úspešnou a temperamentnou Jang Hwa-young a prelietavou treťotriednou herečkou, ktorá si hovorí Rara? (Chinese Ashio)

(více)

Recenze (4)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak by seriál vypadal. kdyby ho nevykostili o čtyři díly, ze začátku jsem se skvěle bavil, ale překotný nevypointovaný závěr to trochu kazil. Chtělo to vážně více dílů, aby se mohly více rozvinout profily jednotlivých hrdinek, hlavní postava měla fakt interesantní harém, co si šel po krku. Celkem dost humoru, trocha dramatu, dobře nadávkovaná romance. Časem se bohužel vytrácelo dramatické pnutí, stálo to na místě, navíc by to fakt chtělo dát více prostoru vedlejším postavám, třeba se někdy dostanu k originálnímu námětu. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Zimní sezóna mě na poli kdramat úplně nenadchla, ale zato v té jarní začalo pár zajímavých počinů. Po zkrácení délky o 4 epizody, je Ex-girlfriends club první, z těch co mám rozkoukané, co končí. Začala jsem koukat kvůli Song Ji Hyo, kterou mám hlavně kvůli RM moc ráda, ale nakonec si mě získaly všechny ex-girlfriends. Nejlepší okamžiky jsou ty, kde jsou všechny pohromadě. Dlouho se mi nestalo, že bych se u nějakého kdramatu bavila u všech epizod až do konce. O to víc mě mrzí, že došlo na zkrácení na 12 epizod. Žánrově je to rom-kom, ale v tomhle případě ta romatika výrazně ustupuje komedii. A nejsou to jenom bývalé přítelkyně, ale taky Myung Soo a režisér Jo, kdo mají své nezapomenutelné momenty. Celý ten seriál je vlastně jako jeho titulní píseň - hravý a veselý. U mě to jsou hodně silné 4*. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Zatímco u jiných seriálů se modlím, aby už producenti přestali trápit diváky a skončili s nimi, tak se nic neděje. Ale když už jednou rozkoukám seriál který mě baví svou lehkostí, vtipem, hudbou a přirozenými postavami (ve kterých si snad každý najde komu fandit), tak zrovna ten se dočká zkrácení o čtvrtinu... A bohužel je to na tom konci znát, i když je to pořád jeden z nejlépe vyřešených předčasných konců, jaké jsem viděl. Je to seriál, který bych klidně doporučil někomu, kdo hledá lehký, hravý seriál, kde se neřeší nic světoborného, ale o to sympatičtěji ve výsledku zapůsobí. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Na začiatku seriálu som bola ochotná ohodnotiť ho aj celými 5*. Strašne komické situácie, 3 dokonale odlišné ex-priateľky a oslobodzujúci, veľmi svieži OST tvorili skvelý komediálny seriál. Nechápala som tú nízku sledovanosť, nazdávala som sa, že bude seriál obľúbený. Pôvodne mal mať 16 epizód, no skrátili ich na 12, čo považujem za obrovskú chybu. Všetko to bolo uponáhľané, nedokončené. Seriál u mňa klesol, keď už sa sústreďovali len na zápletku Myung-soo - Soo-jin - Režisér. Už to nebolo o komickosti, príliš riešili tie vzťahy. Najobľúbenejšou postavou bola u mňa bezkonkurenčne Jang Hwa-young - teda naša levica. Herečku mám veľmi rada, rozhodne som sa potešila, že ju obsadili. Som trochu sklamaná uklončením (a skrátením seriálu kvôli nízkej sledovanosti), ale začiatok seriálu je výborný. ()

Reklama

Reklama