Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak už víme, Olivie alt je těhotná, jenže v alt světě existuje možnost, že by mohla porodit, ale při porodu by zemřela. Když přijde domů, parta únosců ji omráčí a odveze na podivné místo. Poté, co se Lincoln alt a Charlie alt dozví o únosu, Olivie spustí pátrání. Astrid alt zjistí, že před jejím bytem se několikrát objevilo jisté taxi auto, které nepatří nikomu jinému něž Henrymu, který Olivii z našeho světa pomohl s útěkem. Henry Lincolnovi a Charliemu řekne, že se chtěl ujistit, jestli je Olivie v pořádku. Mezitím se Olivie pokouší od svých únosců zjistit, co chtějí. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa presúvame na druhú stranu, kde Olivia je z ničoho nič unesená, čo si vyžiada akútnu odozvu zo strany Fringe Division. Obzvlášť Lincoln túto vyhrotenú situáciu veľmi prežíva a nebojí sa obrátiť na Waltera Bishopa, ktorý mu poskytne prístup k tajným zložkám ohľadom Oliviinho nedávneho pôsobenia v paralelnom vesmíre. Taktiež sa dozvedá aj o otcovi jej dieťaťa, ktorým je Peter, i Walternateovom príbuzenskom vzťahu. Za tú dobu bolo Oliviine tehotenstvo urýchlene a netrvalo dlho, než začala rodiť. Pri pôrode jej asistoval navrátenec Henry a Lincoln, ktorý sa konečne odhodlal jej povedať o svojich citov k nej. Táto scéna bola mimoriadne emočná a intenzívna, že som mal slzičky na krajíčku. Nasledovalo niekoľko krásnych a šťastných okamžikov, kedy sa postavy radovali z novonarodeného bábätká. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát neriešime žiadnu epizódnu mystery zápletku, ale veľké veci. Rozumej tehotnú Olíviu v alternatívnom vesmíre, kde by niektorí ľudia chceli vidieť jej dieťa na svete "o čosi" skôr. Nie je tu príliš strhujúci dej, ale takmer hororová atmosféra, samozrejme pokiaľ považujete prostredie kadejakých provizórnych liečebných zariadení s nie príliš prívetivým personálom za odpudzujúce. Každopádne nie je ťažké si domyslieť, ako to, aspoň v tejto epizóde, celé dopadne. ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když se agent Francis (Kirk Acevedo) dohaduje s agentem Leem (Seth Gabel), kdo řekne Oliviině (Anna Torv) matce o jejím únosu, pronese Francis frázi: "Are you talking to me?" Cituje tím postavu Roberta de Nira ze slavného filmu Taxikář (1976). Lee netuší, o čem je řeč, a Francis se mu snaží napovědět, že jde film od režiséra Coppoly, autor např. snímků Kmotr (1972) nebo Apokalypsa (1979). Ovšem v "naší dimenzi" je autorem Taxikáře (1976) Martin Scorsese. (cze.Oi)

Reklama

Reklama