Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Několik lidí v našem světě se vydá na určitá místa a tam sami od sebe vyvolají zemětřesení. Proto za Lincolnem přijde jistý Nick Lane alt, kterému se o těch zemětřesení zdálo a ráno se dozvěděl, že se to skutečně stalo. Olivie si vzpomene, že Nick Lane je jeden z Jacksonvillských dětí (stejně jako Olivie). Dále zjistíme, že všichni lidé, kteří vyvolali zemětřesní, jsou z Jacksonvillu. Přes Nicka Lanea alt najde Olivie Nicka z naší strany na Salemské univerzitě. Mají jen pár sekund, aby to vše zastavili. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvedeli sme sa skutočný Jonesov plán a bolo to vskutku prekvapivé. Len mi pripadá, že to mohlo prísť s väčšou pompou a tie zemetrasenia sme mohli vidieť na plné pecky. Mimochodom viacerí možno odteraz budú fandiť práve jeho megalomanskému plánu, pretože by to mohla byť skutočná vizuálna žranica. A svojim spôsobom tento zloduch prichádza aj s verziou, ako by to čisto teoreticky mohlo byť s otázkami viery, pôvodu vesmíru a podobne. Čo viac si želať od mysteriózneho seriálu, že... ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walter sa odhodlal predstúpiť pred radu a oznámiť im svoje obavy ohľadom Jonesovej snahy o zrútenie oboch vesmírov s cieľom vytvoriť gravitačnú singularitu. Jones sa už dlhodobo snaží naladiť obidva vesmíry na rovnakú frekvenciu, nakoľko táto rezonancia oslabuje bariéru medzi svetmi. A po starostlivých prípravách nakoniec prišiel ten čas, kedy zahalil finálnu fázu svojho plánu, a preto obe alternatívne reality čaká ťažká voľba. Aby sa zabránilo úplnému kolapsu, tak bolo nutné uzavrieť most medzi svetmi. Takže sme mali pred sebou veľmi silné a dojemné lúčenie sa s druhou stranou. Prekvapivo najsilnejšou scénou bol práve rozhovor s Walterom a Wlaternateom, ktorý ma emocionálne úplne dostal. Rozlúčka medzi Oliviami bola tiež príjemná. A Leea zase srdce tiahlo nejako viac na tú druhú stranu. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama