Reklama

Reklama

Swinging safari

  • Austrálie Swinging Safari (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svérázná satira z prostředí typické australské plážové čtvrti, se odehrává na vrcholu léta v 70. letech minulého století.Komedie zachycuje nevinnost éry lehkovážného rodičovství, neustálých spálenin od slunce a nevázaného chování dospělých. Austrálie roku 1975. Předměstí podél pláže Nobbys je místem, které se točí kolem surfových prken, dětských olejíčků, krabicových vín a nového zázraku zvaného Kentucky Fried Chicken. Čtrnáctiletý Jeff ze snaží zorientovat ve světě měnícím se rychleji než jeho hormony, a vypořádat se se svou platonickou láskou k nesmělé a citlivé dívce ze sousedství jménem Melly. Když se plážové městečko náhle stane středem pozornosti poté, co je na břeh vyplaveno tělo dvousettunové velryby, Jeff a Melly jsou přesvědčeni, že je to ta největší věc, jaká je kdy v životě potkala. Jejich výstřední rodiče mezitím dohánějí sexuální revoluci, která také doplula až na australské pláže. A po vzoru rozkládající se velryby se má všechno záhy příšerně pokazit. (Cinemax)

(více)

Recenze (7)

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo být, de.ilní australský blahobyt na úkor slušného příběhu, o hloupých rodičích a ještě hloupějších dětech, z nichž dvě aspoň vykukují nad průměr australské průměrnosti...?! Hnus. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato nostalgická hlučná komedie má sice na diváky okamžitý účinek, ale až moc se snaží být zábavným, ale nemá z čeho vařit kromě domácích zvířátek a katastrofou s plážovým slunečníkem. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Zdesenie. Prvé slovo čo ma napadlo po dopozeraní. Komu ten film prospel? Na čo narážal? Čo chcel dosiahnuť? Až príliš veľa otázok a žiadna odpoveď. Chaotické, ukričané, nezmyselné, škaredé. Austrálani buď nech netočia filmy alebo nech sa nedostávajú do našej distribúcie. Nie takéto. Rozhodne nie takéto. ODPAD! ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Ty vole! Chapu nizke hodnoceni, ale zaroven nechapu :D tezka prdel a specifickej styl humoru, ktery nemusi sednout kazdemu. Mne naprosto sedl a dost jsem se natlemil. Postavy a prostredi genialni. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska satiry podpriemer, z hľadiska réžie dosť nevyrovnaný a herecky ešte akceptovateľný. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

Reklama