Reklama

Reklama

Legenda o strážci hrobky

  • Austrálie Guardians of the Tomb (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cesta za pradávným elixírem vede výzkumnou skupinu do starého chrámu čínského panovníka, který díky němu nestárnul a vládl stovky let. Tajemství ale střeží pavouci, kteří zmutovali, a jejich jed je extrémně nebezpečný... Společnost, která se zabývá výzkumem a vývojem léků, chce získat elixír života, který se má skrývat ve starém chrámu v Číně. Výzkumný pracovník Luke je během mise čímsi napaden a je nezvěstný. Na jeho záchranu se vypravuje skupina, ve které je členkou také sestra Luka a odbornice na hmyz a plazy Jia. Celou výpravu platí šéf firmy, pro kterou Luke pracuje, Mason. Během cesty skupina zjistí, že budou mít co do činění se zmutovanými pavouky, jejichž kousnutí je bez silného léku smrtelné. Pavouci neváhají a útočí na vše živé, co se chrámem v hoře pohybuje. Členové skupiny čelí mnoha napadením, při kterých se také nevyhnou ztrátám. Na konci labyrintu naleznou přeživšího Luka, jenže se ještě musí vyrovnat s Masonem, který mezitím našel elixír života a chce ho jen pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (42)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Na to jak draze film vypadá je naprosto nefunkční ve všech ohledech, které vás napadnou. Ale pokud si chcete pustit totální blbost, u které se budete bavit tím jaká to je blbost, tak tohle je to ono! Příběh nedává smysl, herci strašní, pokusy o psychologii a emoce marné, ale nejvtipnější jsou ty pokusy o hustý hlášky! Sem už se asi nikdy nevrátím, prohlásil s ledovým klidem týpek, co o chlup unikl smrti rozmačkáním. A baprosto geniální je ten WTF konec. V podzemí něco zmáčknou, zboří se zeď, týpek zahlásí mám východ a je konec filmu! Ještě pár minut mi vrtalo hlavou co se to sakra stalo :D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už keď nám chlapci z hviezdneho tria ( Spielberg, Lucas, Ford ) upierajú ďalšie skvelé dobrodružstvo, musíme sa my diváci uchyľovať ku konkurencii. A málokedy to zafunguje. Takže chlapi, hor sa do toho, snáď nás nechcete toľko naťahovať ( to budeme asi potom musieť ísť hľadať ten zázračný lektvár z tohoto filmu, aby sme sa dočkali ). ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Já že půjde o nějakou dobrodružnou blbinku ve stylu Flynn Carsena a ono se z toho vyklubalo céčko o vraždících pavoucích. Bylo legrační,  jak pavouci, kteří byli ve všech podzemních prostorách, se vždycky jen shlukli v místnosti č.1, pak honili hlavní hrdiny do místnosti č.2, ve které se k nim přidali další pavouci, aby hrdiny naháněli do místnosti č.3 a tak dokola. Hlavní kápo pavouk, který vydával zvuky a choval se jako člověk, byl samozřejmě na odpad, ale film mě nijak extra neurážel, spíš mi ho bylo líto. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná výprava za elixírem věčného života do starého čínského chrámu, v němž přebývají zmutovaní pavouci, to je ideální námět pro zábavný béčkový opus. O správné zábavnosti si tenhle výtvor ovšem může nechat jen zdát. No nevěřil bych, že režisér Kimble Rendall, který ve svých dvou předchozích filmech, které jsem od něj viděl a které sršely energií, dodá téměř nezajímavý snímek, jehož průběh je značně kolísavý. Po celou dobu se jede v jedné lajně a herecká parta, která čítá vedle méně známých tváří i Kellana Lutze a Kelsey Grammera, má poměrně snahu v ději sympaticky úřadovat, ale je často vržena do jednotvárného dějství, co spíše uspává. Prostor pro vzruch je zanedbatelný a starají se o něj především jedovatí pavouci, kteří občasně kousají do členů výpravy, jenže ne až tak často, aby to vystačilo na 90 minut. Většinu na mě film působil, že se chystá k něčemu velkolepému, alespoň to tak vypadalo, jenže nemá dostatečné prostředky pro spektakulárnost, tudíž setrvává v jednom bludném kruhu křečovitého lopotění v podzemním bludišti, kde se sice vyskytuje určité procento ucházející akce, rádoby hlášek a pokus o výpravu a speciální efekty na úrovni levnějšího "áčka", co nevypadá nejhůř, povedení pavouci jsou určitě příjemným překvapením, ovšem příliš to celé diváka neumí strhnout a zabavit. Bingbing Li v hlavní roli, tedy asijská herečka, také zrovna nemá náboj, věk a sexappeal béčkové Lary Croft, tudíž mně z toho vychází průměrná záležitost na odpoledne pro celou rodinu, neb vyloženě brutální scény film neobsahuje a v rámci svých možností je snesitelný. 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem obyčejný akčně dobrodružný film, který se odehrává především ve tmě, kde nic moc nevidíte, ale kde na vás čekají pavouci, ale i nějaká ta lehká osobní dramata. Když dojde na pavouky, je to celkem fajn, ale rozhodně to nemá punc "Indiana Jonese". Spolupráce USA a Číny se ale hezky rozrůstá. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama