Reklama

Reklama

Legenda o strážci hrobky

  • Austrálie Guardians of the Tomb (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cesta za pradávným elixírem vede výzkumnou skupinu do starého chrámu čínského panovníka, který díky němu nestárnul a vládl stovky let. Tajemství ale střeží pavouci, kteří zmutovali, a jejich jed je extrémně nebezpečný... Společnost, která se zabývá výzkumem a vývojem léků, chce získat elixír života, který se má skrývat ve starém chrámu v Číně. Výzkumný pracovník Luke je během mise čímsi napaden a je nezvěstný. Na jeho záchranu se vypravuje skupina, ve které je členkou také sestra Luka a odbornice na hmyz a plazy Jia. Celou výpravu platí šéf firmy, pro kterou Luke pracuje, Mason. Během cesty skupina zjistí, že budou mít co do činění se zmutovanými pavouky, jejichž kousnutí je bez silného léku smrtelné. Pavouci neváhají a útočí na vše živé, co se chrámem v hoře pohybuje. Členové skupiny čelí mnoha napadením, při kterých se také nevyhnou ztrátám. Na konci labyrintu naleznou přeživšího Luka, jenže se ještě musí vyrovnat s Masonem, který mezitím našel elixír života a chce ho jen pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (42)

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl špatný, pár fórků na odlehčení fajn, ale pak to zabily: 1. ta neustálá retrospektiva, jak brácha hledá ségru v labyrintu, snad co dvě minuty, 2. že vlastně jen tak jdou z místnosti do místnosti a nic se neděje, 3. že ačkoliv v závěru zazní, že si je pavouci chtěli dovést na jedno centrální hnízdiště, nedává smysl, proč tedy na ně útočili na některé už během cesty, 4. celková nedomyšlenost příběhu za tím, protože po dvou tisících letech by tihle pavouci sežrali nejen celou Čínu, ale celý svět, aby přežili, 5. nulové napětí poté, co se dostanou do tunelů. Vzít to do ruky někdo šikovný a mít k ruce dobrého scenáristu a dramaturga, mohl to být i takhle fajn biják. Jenže tohle tam nějak zamrzlo v půli cesty. Ale na obě holky se dobře kouká, jak na Číňanku, tak na zrzku, to zas jo. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Já že půjde o nějakou dobrodružnou blbinku ve stylu Flynn Carsena a ono se z toho vyklubalo céčko o vraždících pavoucích. Bylo legrační,  jak pavouci, kteří byli ve všech podzemních prostorách, se vždycky jen shlukli v místnosti č.1, pak honili hlavní hrdiny do místnosti č.2, ve které se k nim přidali další pavouci, aby hrdiny naháněli do místnosti č.3 a tak dokola. Hlavní kápo pavouk, který vydával zvuky a choval se jako člověk, byl samozřejmě na odpad, ale film mě nijak extra neurážel, spíš mi ho bylo líto. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ani nedokážem uveriť tomu, čo som práve dopozeral. Tento dobrodružný film sa teda rozhodne nezapíše do dejín ako ten najinteligentnejší film všetkých čias. A keď sa už na debilite toho celého bavím viac ako na samotnom filme, je to už naozaj prúser. Ale musím uznať, že tie pavúky boli pekné. A pavúky mám rád. Museli totiž pohrýzť aj scenáristov. Tak dajme tomu že z milosti za dve a už sa teším, ako si intelektuáli z čsfd na tomto filme zgustnú. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Mix pavoučího „hororu" a Mumie (Sommers/Cohen/Kurtzman). Kellan Lutz mi navíc dosti připomínal hlavního hrdinu z Jurského světa a Bingbing Li byla zas asijskou verzí Lary Croft z letošního Tomb Raidera... Co víc dodat? Efekty digitální, děj předvídatelný a ty pavouky jsem opravdu nečekal, takže vzhledem k mé fóbii to njak extra příjemné pokoukání nebylo :D Na dobrodružný film to sice bylo málo dobrodružné, na horor málo drastické a na pořádné drama chyběl scénář, dalo se to dokoukat... Ale podruhé se už asi nepodívám, to se tam na můj vkus opravdu nic moc nedělo. 3* za sympatické herce, digitální oheń a vyvolání vzpomínky na Tomb Raider :D ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka TV variacia Indiana Jonesa alebo Mumie na kvalitativnej urovni Flynn Carsena. Asi najväcsiou slabinou je, ze tu chyba poriadny charizmaticky ustredny hlavny hrdina. Kellan Lutz nim nie je, takze si sceny pre seba kradne charizmaticky Kelsey Grammer vo vedlajsej ulohe. Triky su na Hallmarkovskej urovni, ale pôsobi to celkom zabavne. Pre fanusikov beckovych filmov sa to raz asi oplati vidiet. 4/10. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama