Reklama

Reklama

A je to naše!

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2017, 32 min

Režie:

Jiří Charvát

Účinkují:

Filip Blažek (moderátor), Josef Kuhn, Ivan Vodochodský (moderátor)

Obsahy(1)

Nová rodinná soutěž, ve které si kromě znalostí procvičíte i postřeh a odhad. Dva čtyřčlenné týmy, úkoly, jaké tu ještě nebyly, a hromada atraktivních cen. (TV Prima)

Recenze (8)

.baris. odpad!

všechny recenze uživatele

Zjednodušila bych otázky, jsou strašně těžký! Kdo má herdek vědět, že šiška s oříšky uvnitř je ňáká pínyje nebo co. Za ty famózní ceny to ale stojí, to zas jo. A taky moderátoři, aaaach, to jsou ňuníci! ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti co se zase vylíhlo v těch pomatených palicích, jsem se na to teda podíval. A zjistil jsem že za těch xy let co se snaží vymýšlet nové a nové pořady, se vůbec nic nezměnilo. Blažek je jeliman který to talčí na křivou hubu a vážně je tam jakvyhaslá celebrita v posledním tažení. Soutěž je nezajímavá a nudná. Hodnotit nebudu. ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Proti tý srajdě na tv zNova je to zábavnější, ceny zajímavější a neokoukaný moderátoři dodávají šmrnc. Tak trochu kufr a Riskuj dohromady. Za mě palec hore ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

"Hledáme sportovce, který vyhrál olympiádu v Sydney v desetiboji a moderuje hlavní televizní zprávy na TV Prima" Soutěžící po chvilce: Tvl to nebude Šebrle, to bude Dvořák. Opět další píčovina, která ukazuje jak hloupej národ jsme - je to klasický formát. Máme rádi Česko, Česká tajenka a další - moderátor největší chytrolín světa a soutěžící obrovskej póvl! Odpad jako každej jinej! ()

milous11

všechny recenze uživatele

Docela trapárna a jak se hned objevila v telce, tak hned také zmizela, ani vidu, ani slechu. Kdo tohle vymyslel by mě zajímalo, těžké otázky, kdo to má jako vědět? :-D ()

Reklama

Reklama