Reklama

Reklama

Prcek - Série 3

(série)
USA, 2018, 9 h 8 min (Minutáž: 39–47 min)

Hrají:

Marco de la O, Humberto Busto, Marcela Mar, Diego Vásquez, Wilmer Cadavid, Juan Pablo de Santiago, Laura Osma, Homero Ferruzca, Héctor Holten, Cristina Michaus, Moises Arizmendi, Iván Aragón (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (5)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MOHL JSEM TOMU ZABRÁNIT…“ /// Začínáme 8 let před vydání „Prcka“ do USA (hovno spoiler vole…). Sledujeme období, kdy zásobí tři čtvrtiny světa a dává na obdiv svůj neutuchající apetit. Jak sexuální, tak hlavně ten finanční. Jeho impérium se rozrůstá – i s pomocí Američanů. Ovšem právě těm se to přestává líbit a tak El Chapo řeší problémy. Po svým… takže není divu, že vyjebávání s „gringos“ a se systémem se blíží ke konci. Hodně prostoru má Conrádo Sol a jeho politická kariéra. Je tady míň akce, vládne příběh. A když ke konci „Prcek“ držkou reje asfalt a dostává pouta, je mi smutno. Ne z jeho osudu, ale proto, že končí další parádní životopisná série. Vono totiž tyhle drogový týpky nelze jen tak nahradit. Myšleno v seriálový tvorbě. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nemám nikdy věřit bukvici. 2.) S Arankou, Eržikou a Gejzou zakládáme drogovej kartel. 3.) Thx za titule „Cibina“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. seria je takym mixom prvych dvoch. Obcas sa dockame aj prestreliek s jednym konkurencnym bossom, ale väcsinu serie sledujeme zakulisne pikle. Prva tretina serie v ktorej Chapo expanduje na zahranicne trhy a gay prokurator ziskava stale väcsiu moc vo vlade je neskutocne napinava. Lenze odkedy Chapa znova uväznia tak sa tempo zvolni a dej sa zacne do istej miery tocit v kruhu. Chapo planuje utek, nevydari sa, tak planuje dalsi atd, atd. Gay prokurator pusti k vode svojho hosana, ale dlho to bez neho nevydrzi, tak zase hlada cestu k nemu. Naviac hranica medzi realnymi udalostami a cistou fikciou uz je prilis citelna. Udalosti, ktore sa stali Chapovi sa asi viacmenej drzia reality, ale zakulisie v politike s fiktívnym prokuratorom pôsobi prilis vykonstruovane aj ked si o skorumovanosti mexickej vlady nerobim iluzie. Finale serie môze fungovat aj ako finale serialu. Gay prokurator dosiahol svoje aj ked je to trpka vyhra a Chapo sa asi uz basy len tak neprekope. Bud budu musiet tvorcovia pockat par rokov alebo sa budu musiet venovat novym postavam. 8/10. ()

angel74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buď jsem si už zvykla, anebo je třetí série přece jen povedenější než ty dvě předchozí. Akorát představitel El Chapa mi připadal pořád stejně marnej. Jedině když mu ve vězení olepali bujnou kštici, tak z něj respekt najednou šel, což je docela paradox. (70%) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série začíná v éře, kdy je El Chapo na vrcholu a končí tím, že je extradován do USA, takže pokud nezdrhne z krimu Amíků tak se S04 asi natáčet nebude. Třetí řada je lepší v realističnosti než prvá, ale je daleko méně akční než druhá, pět hvězd nedám za neskutečně mnoho politiky, což je ohledně faktů tak tenký led, že autorům opět musím vyčíst snahu o konspirační teorie, že vlastně za všechno může DEA a zkorumpovaní politici. ( scény, kdy agent DEA péruje mexického prezidenta mi přišly směšné, zvlášť když skutečný mexický prezident je schopen posílat veřejně Trumpa do háje ohledně jeho nápadů ) ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série nepřináší nic, co by stálo moc za řeč. Zkraje má buřtík hafo kamarádů a snad všechny hračky. Tím nasírá ty, co tolik kamarádů nemají a tak se kujou furt a furt dokola nějaké pikla. Tvůrci se i odvázali, či pozřeli houbičky, takže v tom bordelu, co se tam děje, se moc nedalo vyznat. Tak ani s jistotou nevím, zda si buřtík užívá s tou svou babou kdesi v ráji nebo bručí ve státech. Zmatek a zmar. 90% vata a recyklace toho samého pořád dokola. (8%) ()

Reklama

Reklama