Reklama

Reklama

Prcek - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2017, 9 h 2 min (Minutáž: 41–55 min)

Kamera:

Ivan Hernandez

Hrají:

Humberto Busto, Laura Osma, Marco de la O, Alejandro Aguilar, Diego Vásquez, Antonio de la Vega, Juan Carlos Olivas, Paul Choza, Rolf Petersen (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„A TEĎ UŽ MĚ NIKDO NEZASTAVÍ!...“ /// První série byla jen úvodem do Mexický problematiky. Dvojka je lepší. Ve všem! Přibejvá sirotků (takže akce), přituhuje uvnitř kartelu, zuří válka. Mexiko ukázaný jako země neomezenejch možností – teda jak pro koho. Beru si z toho soukromý ponaučení, že prachy bez přirozený inteligence jsou k hovnu. Máme tady komplexní životopis „Prcka“, ale taky to vypovídá hodně o politický reprezentaci země. A vůbec to není nějaká zjednodušená filmařina. Není to akční seriál, takže stačej přestřelky, popravy… prostě svět drogový ulice. Taky hodně armádních manévrů, takže spousta komparsu. A El Chapo? Vyhlížejme třetí sérii! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám sklony k fandění parchantům. 2.) Šéf řekl: Kdo není s náma, je proti nám! 3.) Thx za titule „audit.cz“ a „Kh0r1N“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je výrazně lepší, ale pořád mám problém udržet pozornost. Má to zbytečné scény, ale aspoň si mne začíná Chapova osobnost získávat. Doufám, že třetí řada bude ještě lepší. Tím by tento seriál popřel vývoj všech ostatních, které sérii po sérii spíše uhnívají. Jelikož se díl od dílu údajně přibarvuje nepravdami, bude v závěru příběh Chapa jistě sytý. Taky je třeba sledovat, kdo měl v rukou tuto řadu scénář a režii, případně nakolik si děj přibarvil samotný Chapo, pokud s ním obsah vytvářeli. Nicméně teď po druhé řadě jsem ráda, že jsem tomu dala ještě šanci, ale jednička byla opravdu těžko prokousatelná. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé sérii se buřtík snaží být se všemi kamarád. Ale kamarádi brzy zjistí, že jen proto, aby jim sebral všechny hračky, bo je to takový samolibý kokot. A tak se tam vzájemně kočkují nekonečných 12 dílů prošpikovaných nudou a hovadinama, co všichni vymýšlí. Kamarádů je tam mnoho, těžko si je zapamatovat, a tak je v tom docela i bordel. Naštěstí jsou všichni šmejdi, tak je fuk, kdo tam po kom střílíí či koho trefí. (13%) ()

angel74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je pro mě rozhodně zklamáním. Seriál sice přidal na spádu a akčních scénách, což však ještě neznamená, že by s tím šla ruku v ruce nahoru kvalita. Přestřelky jsou jeden velký chaos, ve kterém se dá jen těžko orientovat a zásadní problém s představitelem El Chapa se nijak nezměnil. Ten chlap prostě nebudí respekt, a tak stále nedokážu uvěřit, že by mohl být v dané době nejmocnějším narkobaronem Mexika. (60%) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz neriesim do akej miery serial zodpoveda skutocnym udalostiam. Uzivam si ho cisto ako zabavnu fikciu o narkobaronoch. Druha seria sa konecne stala tym, cim som cakal, ze bude serial od zaciatku. Taka lacnejsia beckovejsia variacia Narcosu. Predstavitel El Chapa nema ani zdaleka taku charizmu ako predstavitel Pabla Escobara, ale konecne uz El Chapo nepôsobi ako tupy mexikanec ale ako prefikany vsetkeho schopny sef, ktory si dokaze vydobyt respekt. Takisto zapletka je ovela atraktivnejsia. Po uteku z väzenia sa El Chapo pokusi ovladnut cele mexicku scenu s drogami, co logicky vyvola odpor a nasledne vojnu s dosavadnymi sefmi. Väcsinu serie teda sledujeme suboj rôznych mensich, ci väcsich sefom. El Chapo je vykresleny ako chamtivec, ktory chce ziskat vsetko a nehava podrazit ani svojich vlastnych vernych ludi. Co sa mu nakoniec nepekne vymsti stratou niektorych blizkych. Napriek tomu som s Chapom prilis nesucitil. Vlastne si ma neziskala ziadna postava narkobarona a tak som si celkom uzival jak postupne jeden za druhym chcipali. Linia s prokuratorom, ktory chce byt prezidentom pôsobi cim dalej tym viac ako z nejakeho beckoveho serialu. Tej postave chyba poriadna hlbka. Ta jeho gay linia to nenapravi. Skôr naopak. Pôsobi ako jednorozmerna figurka, ktora je proste zla. Rôznych prestreliek je pozehnane a su riadne krvave, ale stale je to take neohrabane, skoro amaterske. Citelne serialu chyba poriadny reziser, ktory by ovela lepsie zvladol jak technicku tak dramaticku stranku. Prvej serii som dal slabe 3 hviezdicky. Druha je o triedu lepsia, takze si zasluzi slabe 4*. 7/10. Na tretiu seriu sa tentokrat tesim a som zvedavy ako El Chapo a gay prokurator ovladnu cele Mexiko. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě můžeme zahlédnout automobil Škoda Felicia. (Punisher)

Reklama

Reklama