Reklama

Reklama

Prostě dokonalá

  • Česko Rebelka Irene (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je Irene, nejtlustší holka z celé školy, dočasně vyloučena, musí dva týdny vypomáhat v domově důchodců. Irene sní o tom, že se stane roztleskávačkou. Tajně proto přihlásí obyvatele domova na konkurz do své oblíbené taneční soutěže ve snaze dokázat, že k tomu, abyste byli naprosto úžasní, nemusíte být po fyzické stránce vůbec “dokonalí.” (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Marsik 

všechny recenze uživatele

CINEMAX HD - Taková příjemná 70 minutová jednohubka, na kterou civíte, když je hodina po půlnoci a vám se ještě nechce spát. 70% (with J.) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kanadská komedie na poklidný večer, která si zakládá na ulítlosti hlavní hrdinky a zároveň střídá super vtipy s žádnými, čímž spadá do komediální pohody, která zaručeně neurazí. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nerátal som s tým, že sa pobavím, no pobavil som sa... Hlavná postavička si ma svojim nákazlivým optimizmom a cieľavedomosťou dokázala získať a sem tam som sa aj zasmial. Jediné slovo, ktoré asi najvýstižnejšie vystihuje celý film je... pohoda. Príjemne strávený čas s pekným myšlienkovým odkazom na záver. Lepší priemer. 65/100 ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu jsem ubral za nevkusné výrazy kuřba, penis, hulení a pod. Jestli to má být film pro náctileté, tak to je naprosto zbytečné a hlavně nevhodné. Jinak námět to byl skvělý, dokonce jsem si pobrečel, když to parta stařečků rozjela. A můj obdiv má i hlavní představitelka, že se do toho dala. Samozřejmě, jako skoro ve všech amerických filmech, tu jsou jak to napsat: divné vztahy mezi rodičem a dcerou ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama