Reklama

Reklama

Prostě dokonalá

  • Česko Rebelka Irene (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je Irene, nejtlustší holka z celé školy, dočasně vyloučena, musí dva týdny vypomáhat v domově důchodců. Irene sní o tom, že se stane roztleskávačkou. Tajně proto přihlásí obyvatele domova na konkurz do své oblíbené taneční soutěže ve snaze dokázat, že k tomu, abyste byli naprosto úžasní, nemusíte být po fyzické stránce vůbec “dokonalí.” (Cinemax)

(více)

Recenze (14)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kanadská komedie na poklidný večer, která si zakládá na ulítlosti hlavní hrdinky a zároveň střídá super vtipy s žádnými, čímž spadá do komediální pohody, která zaručeně neurazí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nerátal som s tým, že sa pobavím, no pobavil som sa... Hlavná postavička si ma svojim nákazlivým optimizmom a cieľavedomosťou dokázala získať a sem tam som sa aj zasmial. Jediné slovo, ktoré asi najvýstižnejšie vystihuje celý film je... pohoda. Príjemne strávený čas s pekným myšlienkovým odkazom na záver. Lepší priemer. 65/100 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

CINEMAX HD - Taková příjemná 70 minutová jednohubka, na kterou civíte, když je hodina po půlnoci a vám se ještě nechce spát. 70% (with J.) ()

Silwer 

všechny recenze uživatele

Chapu ze ten film ma mladym holkam ukazat, ze si maji jit za svym snem a ze je jedno jak vypadaj a bla bla..Ale sakra ta Michelle je fakt nesympaticke dite🤦‍♂️a to ze misto skoly vytrenuje partu gerontu sympatie nezvedlo.. A hlavne je zo strasne nudny🤷‍♂️ ()

gumolit odpad!

všechny recenze uživatele

Vyzeras ako slovenská šlapka...gratulujem režisérovi českého dabingu pretože v origináli tam povedali niečo ine...neviem čo chcel tým naznačiť..a ozaj bola to chujovina ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Všetko, čo som k tomu chcel napísať, tak už napísal spoluhodnotiteľ „Malarkey“. Nemám k tomu čo dodať, možno len „Never give up!“ Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Nevím no. Ještě nedávno jsem měla 90 kilo, ale i přes to nesnáším tlustý lidi. Jsou trapní, jejich pohyby jsou trapné, jejich humor je trapný. Prostě to v sobě mám. A Irene byla teda úplná kráva, její matka taky, ty dva šmejdi to hráli taky trapně. Celý to bylo fakt trapný. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu jsem ubral za nevkusné výrazy kuřba, penis, hulení a pod. Jestli to má být film pro náctileté, tak to je naprosto zbytečné a hlavně nevhodné. Jinak námět to byl skvělý, dokonce jsem si pobrečel, když to parta stařečků rozjela. A můj obdiv má i hlavní představitelka, že se do toho dala. Samozřejmě, jako skoro ve všech amerických filmech, tu jsou jak to napsat: divné vztahy mezi rodičem a dcerou ()

Reklama

Reklama