Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vězňů, kteří byli odsouzeni k trestu smrti, dostane lákavou nabídku. Buď odmítnou a zemřou v cele, nebo se budou účastnit nejnovější reality show. Ale nečekejte žádného Big Brothera. Tahle zábava je postavena trochu na něčem jiném. Odsouzenci budou postaveni do nelítostné a smrtící arény, kde budou čelit jak sobě, tak prehistorickým zabijákům. Může tohle vůbec někdo přežít? (topr harley)

(více)

Recenze (36)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

10 odsouzenců na smrt hraje reality show s dinosaury kdo vyhraje získá svobodu ostatní umřou. Největší problém filmu je paradoxně v tom, že těch dinosaurů si diváci moc neužijí. T Rex se tam objeví jen na začátku a na konci a ostatní zde mají maximálně krátké štěky. Triky jsou obstojné a inteligence postav až na jednu výjimku (kdy chlápek místo toho, aby utekl jde na férovku s 4 velociraptorama) je též v normě. Za film 40 procent a za úplně poslední scénu 20 procent přihodím jelikož bych to chtěl vidět v pokračování :-). P.s. nikde jsem teda nenašel a neviděl , že to produkovalo Asylum ani Sy-Fy dokonce ani klasické logo co bývá u filmu Asylumu zde není tak nevím teda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký akční snímek „The Jurassic Games“ je béčkem, které je velmi příjemné, relativně kvalitně zpracované a fandy dovede potěšit. Jasně, nejsou zde skvělé hlášky, ale postavy si vás – alespoň některé – dovedou získat. A to je dobré, nejsou to jen otravné charaktery. Triky se skutečně povedly a filmu nijak neubližují. Příjemné, nijak inteligentní, ale přesto lehce nadprůměrné béčko. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Prehistorická verze Hunger Games stavící na plytkých dialozích a neskutečně nesympatických postavách, kterým se až na pár výjimek nedá vůbec fandit. Většina z nich jsou sociopatičtí psychopati, a to jak ti v aréně, tak i ti ve velíně. Naštěstí se nejedná o produkt Asyla, takže technicky je film na znatelně lepší úrovni - pterodaktylové byli otřesní, ale raptoři a T-Rexové celkem ušli. Ve výsledku by se to dalo pojmout jako upgradovaná a zvrácená verze veřejných poprav na smrt odsouzených zločinců. Původní námět nebyl rozhodně špatný, ale provedení bylo zejména ze scenáristického hlediska hodně slabé. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Odsouzenci na smrt musí soutěžit o přežití ve virtuální realitě bojem proti dinosaurům a sobě navzájem. Když zahynou ve hře, zemřou ve skutečnosti. Je mezi nimi chlápek nespravedlivě odsouzený za zabití své ženy, který se vítězstvím ve hře může dostat na svobodu a očistit. Přišlo mi to dost přitažené za vlasy a chvílemi dětské a předvídatelné. Zvláštní efekty jsou ale vynikající. Pokud vám někdo řekne název filmu a vykřiknete radostí, je to právě film pro vás. Pokud sklopíte oči tak není. A pokud si film objednáte na DVD společně s Hunger games, tak se hluboce omlouvám. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zvláštní pokus o prehistorické Hunger Games, kdy tvůrci vsadili na zcela tuctový námět, kupu nezajímavých a nesympatických herců, kteří se chovají extrémně nelogicky a divák vlastně ani nemá šanci někomu z nich fandit. Efekty jsou vesměs v pohodě, nejedná se však o nic úchvatného. Akční scény jsou víceméně o ničem, chybí jim větší autentičnost a lepší kamera. Nečekejte nějaké velké zvraty nebo dějové složitosti, na hluboké emoce či srdceryvné scény rovnou zapomeňte. Nicméně věřím, že nějaké fanoušky si Jurassic Games jistě najde, i když toho popravdě moc nenabízí. 1/10. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • První muž, který je téměř okamžitě sežrán T-Rexem, zemře a jeho virtuální jednotka zčervená. V následující záběrech, když se moderátor odpojí a kamera zabere všechny soutěžící, je jeho maska očividně stále modrá. (DJMaroko)

Reklama

Reklama