Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vězňů, kteří byli odsouzeni k trestu smrti, dostane lákavou nabídku. Buď odmítnou a zemřou v cele, nebo se budou účastnit nejnovější reality show. Ale nečekejte žádného Big Brothera. Tahle zábava je postavena trochu na něčem jiném. Odsouzenci budou postaveni do nelítostné a smrtící arény, kde budou čelit jak sobě, tak prehistorickým zabijákům. Může tohle vůbec někdo přežít? (topr harley)

(více)

Recenze (36)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Jurské hry sú masakrálnou odpoveďou na kybernetické nutkanie zneužívať nejakých ľudí v sexuálno otrockých hrách. Našťastie tu nie sú deti, ktoré by producenti nútili robiť veci nezlučiteľné s morálkou, ale na druhej strane sú tu dospelí neherci, ktorí svojím umom také deti sú. Strata času nad holografickými jaštermi a zloducha s hroznou maskou. Nefunkčnosť badať vo všetkých smeroch a film je doslova naplnením obsahu slova utrpenie. (videné 12.02.2021, PrimaMAx) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zvláštní pokus o prehistorické Hunger Games, kdy tvůrci vsadili na zcela tuctový námět, kupu nezajímavých a nesympatických herců, kteří se chovají extrémně nelogicky a divák vlastně ani nemá šanci někomu z nich fandit. Efekty jsou vesměs v pohodě, nejedná se však o nic úchvatného. Akční scény jsou víceméně o ničem, chybí jim větší autentičnost a lepší kamera. Nečekejte nějaké velké zvraty nebo dějové složitosti, na hluboké emoce či srdceryvné scény rovnou zapomeňte. Nicméně věřím, že nějaké fanoušky si Jurassic Games jistě najde, i když toho popravdě moc nenabízí. 1/10. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Brácha viděl na Prima Cool konec a říkal, že to bylo cringe, a tak jsme se na to ze srandy podívali. Upřímně mě překvapilo, že to nebylo až tak levný, jak jsem čekal a bralo se to celkem vážně (ale tak samozřejmě, bylo tu stejně dost sra*koidních prvků). Nejvíc jsem fandil Tuckerovi. Jinak ostatní postavy byly prostě udělaný tak, jak by se dalo čekat. Plochý a byly mi dost fuk a chovaly se hloupěji. Efekty různých technologií měly překvapivě dobrý, ale dinosauři byly o něco horší. Obecně si myslím, že je to fajn nápad a věřím, že kdyby se toho chopil nějaký profesionální režisér, že by to i dobře fungovalo. Trochu mi to připomíná Saw těma zónama, ale upřímně byly strašně nevyužité a nezajímavé. Minová zóna je hrozně krátká, malá a zklamala. Po této třetí zóně zbyde překvapivě ještě dost lidí, ale všichni dost hloupě zemřou, takže se do finále dostanou dva soutěžící. Poslední zóna, která nás neměla určitě zklamat, celkem zklamala, protože mi tak jako v Masterchefovi 2020 vadí měnění hry (přidávání počtu dinosaurů). Vítěz byl jasnej, ale na druhou stranu, jsem rád, že to ten člověk vyhrál. Konec je dost blbost. Ženská, která od pohledu vypadá na to, že v ruce nikdy zbraň ani nedržela, postřílí SWAT jednotku! Wtf. Závěr je prostě už jen takové vtipné gesto na konec. Kupodivu zde dinosauři nebyli hlavní. Objevilo se tu i pár dalších zvířat. Přijde mi to celkem jako škoda, protože název láká na dinosaury. K tomu, ani většina smrtí není způsobena jimi. VYHODNOCENÍ: ČEKAL JSEM VTIPNĚJŠÍ A HORŠÍ SRA*KU, KTERÉ JSEM SE BOHUŽEL NEDOČKAL 🦖🦕🦖 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupina odsouzenců k smrti se účastní virtuální hry o přežití v dinosauřím světě, přičemž vítěz vyhrává milost. Počítal jsem s další ptákovinou od Asylum, kde bude fungovat především kouzlo nechtěného, ale tady jsem se kupodivu bavil. Předně je to celkem našlapané, takže se pořád něco děje. Skupinka výtečníků má také něco do sebe a tvůrcům se sem tam podařilo sehnat opravdové herce. No a trikově to sice neoslní, ale je to na úrovni lepších dinosauřích dokumentů a to mě nijak neuráží. Navíc finále se celkem povedlo. Škoda chybějícího gore, ale je fakt, že lepší je asi krev oželet, než použít lacinou digitalizaci. Milé překvápko. 60% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Prehistorická verze Hunger Games stavící na plytkých dialozích a neskutečně nesympatických postavách, kterým se až na pár výjimek nedá vůbec fandit. Většina z nich jsou sociopatičtí psychopati, a to jak ti v aréně, tak i ti ve velíně. Naštěstí se nejedná o produkt Asyla, takže technicky je film na znatelně lepší úrovni - pterodaktylové byli otřesní, ale raptoři a T-Rexové celkem ušli. Ve výsledku by se to dalo pojmout jako upgradovaná a zvrácená verze veřejných poprav na smrt odsouzených zločinců. Původní námět nebyl rozhodně špatný, ale provedení bylo zejména ze scenáristického hlediska hodně slabé. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • První muž, který je téměř okamžitě sežrán T-Rexem, zemře a jeho virtuální jednotka zčervená. V následující záběrech, když se moderátor odpojí a kamera zabere všechny soutěžící, je jeho maska očividně stále modrá. (DJMaroko)

Reklama

Reklama