Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Černého se obrátí jeho starý přítel. Chce, aby mu pomohl najít autora vyděračských dopisů, které mu někdo posílá. Rozhodne se uspořádat večeři a pozvat na ni všechny, jež má v podezření. Černý na ni vyšle Milana, aby zjistil, kdo je vyděrač. Večeře se však zvrtne. Všichni přítomní jsou uspáni. Hostitel dokonce tak, že už se nikdy neprobudí. Vzhledem k tomu, že dveře byly zamčené zevnitř, je jasné, že vrahem je někdo z hostů. Každý z nich má nějaký motiv. Podaří se Milanovi a Černému zjistit, kdo a jakým způsobem při večeři vraždil...? (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem často chválil natáčení mimo Prahu, v exteriérech, nepotěšil mě logicky komorní díl typu "záhada zamčeného pokoje". Povídání, mluvení, myšlení, nuda. Bez Krále. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znatelné zlepšení po předchozí krkolomné epizodě značí, že na úpravě tohoto krimipříběhu se pracovalo ještě velmi nedávno, viz pomrknutí po jedné zesnulé celebritě. Neříkám, že mě tahle zápletka nějak učarovala, v rámci mezí tohoto seriálu jde ale o jeden z těch dílů, co nezapadne mezi mraky těch prachobyčejných. Kde je ale sakra ten Král furt?! ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukat se na to trochu dá, ale spíše jako na komedii, ne jako na krimi. Opět policista za naprostého hňupa, kdy se nechá úkolovat Milanem a Černým – koho má vyslýchat, jak je má vyslýchat, jak má hledat důkazy, kde má hledat důkazy apod. Úsměvná byla např. ta prohlídka, aby byla nalezena injekční stříkačka, kdy policista nahlédne do kabelky a bere k prohlídce hned dalšího, takhle by toho opravdu moc nenašel… Rozhodující důkaz najde Milan v toaletě ve formě jakéhosi papírku, který nedokazuje vůbec nic. Nakonec opět závěrečná desetiminutová Milanova promluva se závěrečným usvědčením, kdy v promluvě jsou obsaženy jen domněnky a vybájené konstrukce bez jediného hmatatelného důkazu. Ovšem pro mě nepochopitelně se opět ten, kdo vraždil z ničeho nic přizná a všechno na sebe sám žaluje, ač k tomu nemá vůbec žádný důvod, protože nebyl předložen jediný přímý důkaz. Scénář opravdu k smíchu… ()

Karzelek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po dloooouhé pauze dočkal nových dílů a teda tohle jsem si nezasloužil. Já o české kinematografii nemám nijak valnou představu ale tohle byla s prominutím katastrofa. Scénář je odpad, ale herecké výkony? Především teda epizodní "herci" tak z těch jsem si málem ublinknul.. Jednu hvězdičku dávám za dvojici Donutil - Kratina. V porovnání s ostatními předvedli herecký koncert (i když laťka fakt nebyla vysoko). Druhou hvězdičku dávám za smajlíka v smsce, v dané situaci posílat smajlíky, no to jsem se alespoň zasmál :-D ()

Reklama

Reklama